פורסם: חמישי 01 יונ',06 16:30
קודם כל תחכה לתשובה ממישהו יותר מנוסה ,
כי אני לא רוצה להרוס לך כלום
אני חושב שזה אמור להיות בסדר בד"כ כשרשום 250 V זה אומר שהמכשיר יכול להתמודד עם מתח של עד 250,
(לא מחייב שהוא יעבוד במתח של 100V למשל )
אבל בתחום המתחים ההגיוני בארץ זה אמור לעבוד
באשר לזרם אם שניהם הם עד 16A הם אמורים להתאים ,אבל עדיף אם המייצב היה נותן לך קצת יותר ,גם כאן הכוונה לזרם מקסימלי שיכול לספק המכשיר.
ועדיף לא לחבר לשקע (יציאת המייצב) הזה כלום פרט למגבר כי אחרת יתכן שתהיה צריכת זרם יותר מ16A ואת זה אנחנו לא רוצים.
את המגבר והמייצב שלך אני לא מכיר
אל תתיאש ,
בסוף מסתדרים
אם לא עונים לך כאן תנסה להרים טלפון לחנות שקנית ,או בכלל
בהצלחה
S.Supporter
פורסם: חמישי 01 יונ',06 19:30
נתחיל מהסוף, כבר אמרו לך לא לשאול 2 שאלות לא קשורות...
אבל כן, לא למנוע אלא לפתור בעיות אדמה מסויימות.
בלי להתיחחס למה המייצב עושה, אתה צריך לעשות 2 דברים:
לקרוא את ההוראות של המגבר, ולמצוא מה צריכת החשמל שלו , חפש את מה שמתאים לעוצמה המקסימלית של המגבר אל מול הרמקולים שלך
הדבר השני הוא ללכת לחוברת של המייצב, ולמצא מה העומס שהוא יכול לעמוד בו, ולפי זה ולפי נתוני המגבר והמכשירים האחרים שלך תוכל לחשב מה אתה יכול להעמיס על השקע והמייצב.
הנתונים שחרוטים על הפלסטיק כאמור אינם מחייבים ומראים רק על העומס שהרכיב עצמו מסוגל לעמוד בו.
פורסם: חמישי 01 יונ',06 20:08
האם צריכת החשמל זה הנתון שרשום תחת הביטוי:
Power consumption?
אם כן אז מדובר ב293W
המייצב לא בא עם חוברת אבל עליו כתוב 230V 16A כמו שאמרתי קודם.
איך אני אמור לחשב כמה צורכים כל המכשירים שמקבלים חשמל דרך השקע של המייצב? יש הרבה מכשירים ולא לכולם יש לי מידע על כמה חשמל הם צורכים.
בכלליות מדובר במחשב, מודם, מודם נוסף (של הוט), רמקולים למחשב, מסך דק, מקלדת שליטה (לא מחוברת כל הזמן), פרהאמפ (לא מחובר כל הזמן).
האם לדעתך יש בכלל טעם לטרוח ולברר כמה צורכים כל המכשירים? האם יש חשיבות לכך שהמגבר יהיה בשקע של המייצב (משום שאמרו לי שהמייצבים האלה גם ככה לא שומרים על כלום)?
בתודה וורי.
S.Supporter
פורסם: שישי 02 יונ',06 06:49
כאמור, מדובר על נתון פיזי של המפצל, יש מצב שיש לו שני שקעים עמידים יותר לצרכנים כבדים, ו2 לצרכנים קלים יותר.
מדובר שוב, על מקסימום שיכול לעבור דרך אותו שקע בודד בזמן נתון, לא נאמר שכ שקע יכול לספק כזה כח.
סה"כ הכח שנכנס אל המפצל תלוי בשקע שאליו אתה מחבר אותו, השקע הרי לא מייצר חשמל בעצמו
לגבי המייצב ומה הוא עושה, אם תרשום את הדגם והיצרן, אולי אפשר יהיה לעזור לך יותר מאשר "אמרו לי"
כעקרון, אם המייצב תקין ומסוגל לעמוד בעומס, אין סיבה שלא להתחבר דרכו ולספק הגנה לציוד