תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:19
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חוות דעת לגבי יועצים אקוסטיים.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  warrior545  
חוות דעת לגבי יועצים אקוסטיים.
הודעה פורסם: שבת 13 מאי,06 19:09   
רציתי לשאול לגבי יועצים אקוסטיים ברמה גבוהה שמישהו אולי מכיר פה במקרה ...
שמעתי על יורם לב מהאתר : http://www.levsolutions.com/ למי שלא מכיר.

רציתי לשמוע אולי חוות דעת אם מישהו מכיר אותו או את העבודה שלו ויוכל לחלוק איתי מידע זה.

הייתי אצל כמה אנשי אקוסטיקה וכולם עשו לי בעיות רציניות מבחינת אקוסטיקה בחדר
רציתי בהתחלה להזהיר את כולם מי הם האנשים האלה אבל אחרי שנרגעתי החלטתי שהפה שלהם וההבנה המזוייפת שלהם יובילו אותם לעשות לעצמם מוניטין רע.

בכל מקרה חוות דעת על יורם לב יתקבלו בברכה (טובות וגם לא).

ואני אשמח לדעת איך מעלים תמונה לאתר של החדר הקלטות שלי כי לא מצאתי איך עושים את זה סליחה על החובבנות #smile

יום טוב לכולם ותודה על תשומת לבכם.
shem_tov
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 14 מאי,06 17:47   
לגבי יועצים אקוסטים יש כבר מספר שרשרות בנושא.

לא ברור לי מה הכוונה שעשו לך בעיות בחדר, האם אתה מתכוון שהטיפול שבוצע בחדר לא הניב את התוצאות הרצויות או שהטיפול שהוצע לך לא מצא חן בעניך למרות שלא ביצעת אותו?

לגבי יורם יש לו מספר דוגמאות לפרוייקטים באתר, למה שלא תבקש לבקר באחד המקומות האלה כדי להיתרשם בעצמך?
הודעה פורסם: ראשון 14 מאי,06 22:39   
אני מעדיף יועץ אקוסטי שממדל את החלל ונותן לך חוות דעת לפתרונות ולאו דווקא מוכר לך אותם:

ע. לבני הנדסה אקוסטית בע"מ
טלפון: 03-6346771 פקס: 03-6346773

כתובת: הפלדה 7 אור יהודה מיקוד: 60218

פרויקט שלי שדרש פתרון אקוסטי מורכב קיבל ממנו יעוץ מיקצועי והוראות ברורות לגבי שימוש בחומרים שונים לקבלת אקוסטיקה מעולה באולם הקרנה עגול
היועץ שעשה את הבדיקות (עוד בטרם נבנה הבניין) וייצר את הדוח היה שרון בן עמי. חמד של בחור
הודעה פורסם: ראשון 14 מאי,06 23:21   
אני מכיר את יורם.ביקרתי בביתו בעבר ואכן באמתחתו רקורד עשיר.
הבחור אכן מבין עניין.ייעוץ אקוסטי כדאי לקבל ממנו (התחלתי,נקרא לזה),אך כדאי לתת לאוזניך להוביל אותך ולבצע כמה נסיונות בשינוע האקוסטיקה בחדר העבודה שלך בעצמך.
לגבי המחירים של חבילות האקוסטיקה שיורם מציע-יקר קצת לטעמי...
MrSoundMan
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 15 מאי,06 01:28   
יש גם את דודו חוג'ה.
הוא בנה את האולפן שאני עבדתי בו, וגם את הגרסא הקודמת של האולפן, ועוד מספר לא קטן של אולפנים. משלב התכנון עד המוצר המוגמר, כולל חיווט וכיול.
Soundance Studio
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 15 מאי,06 08:33   
אני קיבלתי טיפול אקוסטי לממ"ד שלי מדודו חודג'ה והטיפול יצא מדהים באיכות הסאונד עבודה מאוד נקיה ומסודרת ופתרונות מאוד אסטטים ובמחיר לא יקר בכלל ,
אני מאוד ממליץ עליו
טכנאי סאונד ויוצר מוזיקה
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 15 מאי,06 08:55   
יורם לב הוא איש מקצוע ותיק ורציני.
עם זאת, באופן אישי אני מסתייג (באופן כללי) מיועץ שמשמש גם כמוכר, הדבר יוצר תלות מצידו במוצרים שהוא מוכר. למקצוענות אמיתית אין פיתרון מלבד ביקור אצל יועץ אקוסטי נפרד שאינו תלוי במוצר כזה או אחר לפתרונות שהוא נותן.
yoramilan
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 15 מאי,06 17:04   
אני לא רואה בעיה עם זה שיועץ אקוסטי גם משווק ציוד לייטוב אקוסטי.
בסה"כ, זה לא שאתה לא יכול לקנות את החומר במקום אחר.
דווקא בסיטואציה הזו אתה יכול להנות מהנחה שנגרמת מקיזוז פערי תיווך.

יש עוד עניין:
צריך להבדיל בין יועץ (בא, מודד, מסכם, ממליץ) לבין קבלן העבודה, ובין מישהו שעושה הכל ביחד.
אני אומר שבהרבה סיטואציות, יש יתרון עצום במקרה השלישי, במיוחד בהקשר של לקיחת אחריות ותיקונים שלאחר מעשה.
אקוסטיקה, כזכור, היא מדע מאד מאד מדוייק אבל עם תוצאות מפתיעות.
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 15 מאי,06 18:02   
yoramilan :
אני לא רואה בעיה עם זה שיועץ אקוסטי גם משווק ציוד לייטוב אקוסטי.

אני חושב שזה עניין מאוד אינדיבידואלי ומאוד תלוי בבן-אדם.
אדם הגון יהיה וישאר הגון והלקוח רק ירוויח.
אדם מושחת בכל מקרה ידפוק את הלקוח, בין אם יהיה יועץ בלבד או גם ספק החומרים.

ציטוט:
צריך להבדיל בין יועץ (בא, מודד, מסכם, ממליץ) לבין קבלן העבודה, ובין מישהו שעושה הכל ביחד. אני אומר שבהרבה סיטואציות, יש יתרון עצום במקרה השלישי, במיוחד בהקשר של לקיחת אחריות ותיקונים שלאחר מעשה.

יועץ שהוא גם קונסטרקטור?
לא יודע לגבי זה.
אני מאמין שלמרות החפיפה בין התחומים, עשויות להתעורר בעיות קשות עם העניין.
רוב היועצים (כולל המדופלמים) אינם רשאים להגיש תוכניות בנין, ולא בהכרח מבינים לעומק בחוזק-חומרים, סטנדרטים לבניה וכו'.
רוב הקונסטרקטורים (כולל המדופלמים) אינם מבינים שיט באקוסטיקה מעבר לבידוד של מבני מגורים.
אלא אם מדובר בחברה המתמחה בבניה והקמה של אולפנים\אולמות\וכו' ומחזיקה באופן זמין אקוסטיקאים, קבלנים, מהנדסי אוורור וכו' (כמו Harris-Grant למשל), הייתי נזהר מאוד.

בעולם ורוד, האידיאל (מבחינתי) יהיה יועץ שעובד בסינק מושלם עם קבלן, ומבצע ליווי ופיקוח על הפרוייקט גם לאחר שלב הייעוץ הראשוני.

גם באמצעות המידול הממוחשב המשוכלל ביותר, לא ניתן לחזות ב-100% את תוצאות הבניה ומכך תמיד צריך לבצע מדידות נוספות, ותיקונים בהתאם בשלבים מאוחרים יותר של הפרוייקט.
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 15 מאי,06 19:44   
ציטוט:
אני חושב שזה עניין מאוד אינדיבידואלי ומאוד תלוי בבן-אדם.
אדם הגון יהיה וישאר הגון והלקוח רק ירוויח.

זו לא שאלה על אדם ספציפי, זו שאלה על שיטה.
לדעתי יורם לב הוא הגון, נחמד ומקצועי.
אבל שיטה קלוקלת תסמא גם את האדם ההגון ביותר.
בדיוק מאותה הסיבה שכשענקית התרופות טבע ממליצה לך לקחת אופטלגין (שהיא גם מוכרת, במקרה לחלוטין #wink) נגד כאבי ראש זה דבר אחד, וכשהרופא שלך ממליץ על אופטלגין לכאבי ראש זה עניין אחר. הרי טבע לא מסתירה שום מידע ואפילו תשמח לספק לך לינקים לכל המחקרים אודות אופטלגין, אפילו מחקרים שליליים, והיא גם מספקת עלון לצרכן ובו אזהרות לרוב על השפעות לוואי שליליות של התרופה (זה שרוב הלקוחות בכלל לא קוראים אותו זו טעות שלהם, לא של היצרן). איזה מקרה נראה לך "אמין" יותר - את זה אני משאיר לשיקול דעתך. אני לא הייתי רוצה לחיות בעולם בו האנשים שממליצים לי על טיפול רפואי הם במקרה אותם האנשים שבסופו של דבר ישלשלו את הרווח הכספי מכך לכיסם. כך גם ברפואה, כך גם בעסקים וכך גם באקוסטיקה - שאלה של שיטה, לא של אדם.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון