S.Supporter
פורסם: ראשון 26 פבר',06 18:31
יש לא מעט דוגמאות קודמות לחללים בסגנון שלך, בעיקרון אתה נמצא בחלל לא אידאלי בכלל, ובכל מקרה אין לך הרבה אופציות לשינוי הצבות ושינויי מיקום.
נסה לבדוק איזה בעיות מתעוררות בחדר ולנסות לטפל בהתאם , את החלון כסה בוילון מרופד.
פורסם: רביעי 08 מרץ,06 13:46
למה החדר לא אידיאלי ? בגלל מיקום חלון ודלת או בגלל האורכים ? הפריטים ?..
+שאלה
הומלץ לי על "לבד" להדבקה על הקירות, אז רציתי לשאול מה חושבים פה על החומר הזה לאקוסטיקה, הוא דק לעלה יחסית לספוגים אז חשבתי שזה לא יהיה אפקטיבי, אבל בכלזאת המליצו לי, אז האם יש אמת בדבר .. (?)
S.Supporter
פורסם: רביעי 08 מרץ,06 19:33
החדר לא אידאלי בגלל המידות שלו, שימוש בלבד יספוג תחום תדרים קטן ומסויים ובכך יצור תגובה אקוסטית לא רצוייה.
מעבר לכך חבל שלא תעיין בנושאים שעוסקים בדיוק בבעיות הנ"ל, הישתמש באינדקס ובנושאים הדביקים לנוחיותך.
פורסם: חמישי 09 מרץ,06 11:05
טוב, בעיקרון החדר יותר ריבועי, 2.9X3.1 וסתם עיגלתי בשירטוט, אם זה עוזר במשהו.. גם שמעתי בעצתך, דיפדפתי בעמודים ומצאתי כמה עידודים בקשר לאידיאליות החדר לפי מידות קטנות יותר.
בכל מקרה אם אפשר להתעלם בינתיים מרלוונטיות מידות החדר, ולהתייחס לאקוסטיקה חומרית, אני מתכוון למה ששאלתי בנוגע לסוג חומר לספיגה\בליעה של טווחים מסויימים ומיקום בחדר, וגם אם צריך שינוי מיקום אפשרי בכל פריט שנתון בשירטוט לאפקטיביות טובה יותר..