לקחתי מסנטרוניקס פראמפ+קומפרסור TLA 5050 להתרשמות.
יש לי נוימן TLM103 לצרכי הקלטות פרקשן, נשיפה ושירות.
אני בתהליכי בדיקה וגיבוש דעה לגבי המכשיר.
יחד עם זאת אשמח לשמוע דעות בעניין המכשיר ממי שמכיר. _________________ יוניטון - בית להפקה מוזיקלית 054-4870303
פירורים - שירים חדשים ומחודשים לילדים וגם לגדולים www.perurim.com
זה לא שהוא רע אבל הוא רחוק מה BIG BOYS ...
לצערי במיוחד מכשירים מבוססי מנורות קצה למצוא ובזול....
מבוססי שנאים לעומת זאת ראיתי הרבה הפתעות. (יסלחו לי פה יודעי הדבר באלקטרוניקה על הטרמינולוגיה הרחבה ואולי שגויה)
אבל זה עניין של השוואה וטעם.
בינתיים הפרה אמפ נשמע לי לא רע בכלל, אם כי צובע קצת באזור המידים.
לעומתו הקומפרסור די מאכזב, גם משנה את הסאונד וגם לא מספיק אכזרי. _________________ יוניטון - בית להפקה מוזיקלית 054-4870303
אני משתמש 5052 בתור הפראמפ העיקרי שלי- זאת יחידה סטריאופונית עם תוספת איקיו ולימיטר- אבל נראה לי שהפרה אמור להיות דומה לשלך.(סדרת איבורי 2?) בגדול... אני חושב שעשית קנייה טובה- אם אתה אוהב את הצבע.
בסך הכל מדובר בטעם- אני אישית אוהב מאד גם את הקומפרסור ומשתדל להשתמש בו גם בזמן ההקלטה.(פחות לתופים אבל אחלה לשירות) לא הייתי קורא לפריאמפ הזה שקוף או נייטרלי - להיפך - הוא נשמע טוב יותר ככל שדוחפים אליו יותר, עד לגבול מסויים שבו תדרים גבוהים נהים לא נעימים והתחום הנמוך מרוח....וגם בזה אפשר להשמש
לגבי הנוימן אני לא יודע- השתמשתי בו פעמים ספורות- ולא על שירה...אבל לא נראה שאפשר להגיד עליו מילה רעה. כמובן שיש תמיד יותר טוב, או יותר נכון: יותר יקר.$$$
תתחדש _________________ קובי פרחי
טכנאי קול-מוזיקאי.
http://www.mitzlol.com
אני משתמש ב-5050 מהסדרה של אייבורי 1 ומאד אוהב אותו. אין לי שום תוכנית להחליף אותו במשהו אחר.
אני לא חדש בסאונד, אך עם זאת לא השתמשתי מעודי בפרהאמפים טובים ממנו.
הקומפרסור שלו לא תוקפני, להיפך, הוא די עדין ולדעתי הוא טוב בעיקר לשירה.
כל הקלטות השירה (SM58) והגיטרות (לספול סטאנדארט על פנדר מנורות) שכאן עברו דרך הפרהאמפ הזה. (חוץ מהסולו של השיר הכבד יותר שבאנגלית שהוקלט דרך הגיטאר ריג ועבר המוווון עיבוד ועדיין לא נשמע טוב).
היה לי בתוכנית לשלב גם את אותו המיקרופון שיש לך, אבל בגלל בעיות תקציב שיימשכו לעד אני יכול רק לוותר על זה.
תהנה ושיהיה בהצלחה.
אני רוצה להחליט בקרוב אם להפוך אותו לבן בית כאן.
אין ספק שהוא עושה את העבודה די טוב, אם כי תמיד יש לאן לשאוף.
הקומפרסור באמת עדין מדי, חשבתי לקנות את ה- UAD1 (כרטיס),
אם יהיה תקציב.ואגב, הנוימן עלה לי 800$ ב- LA. לא בשמיים. _________________ יוניטון - בית להפקה מוזיקלית 054-4870303