פורסם: חמישי 09 פבר',06 14:05
אני מבקש שלא תסגרו נושא זה
אני מצטער אם לא הייתי צריך לפתוח אותו..
קראתי באתר על מוניטורים והכל ויש לי שאלות....
אני חשבתי על מוניטורים והייתי רוצה שתביאו לי המלצות
גג מחיר ככה בערך כ-3000
החדר שלי דובה 2 וחצי אורך 3 ורוחב 3
אני מקליט ויוצר מוזיקה טראנס וביטים
חשבתי על:
Behringer מונטור מוגבר B2031A
יש המלצות בעינין
תודה רבה
ושוב אני מתנצל אם לא עשיתי משו כראוי...
S.Supporter
פורסם: חמישי 09 פבר',06 15:10
קח את הכסף שלך, שים אותו בחשבון חיסכון ושכח מהמוניטורים עכשיו.
תן לעצמך שנה או שתיים להתנסות ביצירת מוזיקה אלקטרונית, משום שמהודעותיך נראה כאילו אתה מתחיל בתחום (תחום ההקלטות\מיקס, לאו דווקא תחום המוזיקה).
לאחר שנה-שתיים גם הכסף שלך יצבור קצת ריבית (תוכל גם להוסיף לו) ובינתיים תלמד בדיוק מה אתה צריך.
אל תשרוף כאלה סכומים בתחילת הדרך.
אתה בינתיים יכול לעבוד עם הרמקולים של המערכת הביתית שלך, עם אוזניות (פשוטות), עם רמקולים של מחשב ב-200 ש"ח. אין בזה שום "בושה" ולהיפך - זה מראה על ענווה וצורת למידה נכונה.
אל תקנה דברים שאתה לא מבין בהם.
(ויקח לך שנה-שתיים כדי להבין מה אתה רוצה בערך ממוניטורים, וגם להבין שחסרים לך עוד הרבה דברים חוץ ממוניטורים, ושסה"כ הקלטות ביתיות הן עסק מאד יקר וכדאי שתלמד כבר עכשיו לרסן את עצמך.)
פורסם: חמישי 09 פבר',06 15:14
אחי אני לא מבין מה אתה מתעצבן אתה יכול לתת את דעתך ברוגע
ולא להוציע עלי זעם...
אם תוכל להביא לי המלצות של מוניטורים זה יהיה ניפלא...
או כל מישהו אחר
תודה
Act Compatible
פורסם: חמישי 09 פבר',06 15:42
אם קראת שרשורים אחרים בנושא, אז אתה אמור לדעת שזה תלוי בטעם שלך, והבחירה שלך צריכה להיעשות ע"י שמיעת המוניטורים ובחירה עפ"י האוזן שלך. הנושא נטחן מספיק פעמים והתשובה לבקשה שלך, אם היא קיימת כתשובה, נמצאת כבר בשרשורים קודמים.
Supporter
פורסם: חמישי 09 פבר',06 16:18
אני התאפקתי עד עכשיו אבל אני לא יכול להבליג יותר...
אין לי שום מידע מועיל לתת לך בעניין המוניטורים, אבל אני חייב לצאת חוצץ נגד העיברית שלך ושל עוד הרבה אחרים בזמן האחרון, ובעיקר מה שאני קורא לו "סינדרום התביא" .... מספר דוגמאות מהזמן האחרון:
"אם תוכל להביא לי המלצות של מוניטורים זה יהיה ניפלא"
"והייתי רוצה שתביאו לי המלצות"
(משרשור אחר) "אני אחסוך ויביא מוניטורים משהו בן זונה" (שמוסיף חטא על פשע - שימוש ב"יביא" בזמן עתיד)
ועוד כהנה וכהנה.... זו עברית קלוקלת ולי היא גורמת לחרוק שיניים בעצבנות...אז נכון שלא כולם צריכים להיות אבשלום קור, וידוע (כמו שצויין לא מזמן) שיש אנשים עם בעיות דיסלקציה וטעויות כתיב, אבל פה מדובר בתופעה מרגיזה שאין לה סיבות ממשיות מעבר לשימוש לא נכון בשפה.... אנא השתמש להבא ב"אם תוכל למליץ לי על מוניטורים זה יהיה ניפלא", "והייתי רוצה שתמליצו לי", "אני אחסוך כסף ואקנה (שים לב לא 'אני יקנה') מוניטורים מצויינים"
עד כאן שיעור לשון והבעה קצר
אני מבקש מראש את סליחתם של אלו שיקומו ויזעקו על כך שאני מתנשא...