הצטרף: 06 אפר' 05
הודעות: 4
מיקום: תל אביב
פורסם: רביעי 11 ינו',06 20:48
את הסקוויר (חברת בת של פנדר) התחילו לייצר ביפן בשנת 82, ועד 84 הם עשו את סדרת הJV שהדהימה את כולם באיכות יוצאת הדופן שלה. הגיטרות יועדו רק לשוק המקומי ביפן כדי להתחרות בכל חיקויי הפנדר המקומיים. בסדרה עשו היפנים חיקויים אחד לאחד של דגמים ישנים של פנדר משנות ה50 וה60 בעיקר.
בגיטרות האלה יש פיקאפים אמריקאים.
הסדרה הזאת היא מעולה ולגיטרות שלה יש סאונד ופיל וינטייג'י שאין לגיטרות שמייצרים היום. באותה תקופה זה היה ידוע וגם סוג של פדיחה שהגיטרות ה"זולות" שמייצרים ביפן הן באיכות הרבה יותר גבוהה מאלה שמייצרים בארה"ב.
בכל מקרה, מאז עברו הרבה מים בירקון וסניפי סקוויר צצו בכל מיני מקומות בעולם ואיכות הגיטרות ירדה פלאים.
לסקווייר היפניות מתחילת השמונים יש מגע וצליל ממכר, ראה הוזהרת.
הצטרף: 06 אפר' 05
הודעות: 4
מיקום: תל אביב
פורסם: שישי 13 ינו',06 14:16
STRATOCASTER זה השם של הדגם של הגיטרה. כמו שיש לפנדר דגמים אחרים בשמות כמו טלקסטר, מוסטנג, דואו סנויק, יגואר וכו', כך יש גם סטרטוקסטר.
זה הדגם הכי נפוץ ו"ספינת הדגל" של פנדר.