תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:49
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
פנדר סטראט - "Squier Series"? מה זה?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  motaboy  
Act Compatible
פנדר סטראט - "Squier Series"? מה זה?
הודעה פורסם: שלישי 10 ינו',06 10:27   
נפלה לידי סטראט יפנית. על הראש כתוב:
Fender Stratocaster במקום המוכר, ובקצה העגול כתוב "Squier Series" בקטנה כזה, כאילו שלא נשים לב #wink

הגיטרה משנת 96. מה זה אומר ה"Squier Series" הזה, והאם זה בגלל שהיא באה מיפן? והאם כל הסטראט מיפן ככה?!

בלי שום קשר, הגיטרה נוחה, והשינוי המרענן מהESP עם שני ההאמבאקרים שלי פשוט עושה כיף... #guitarist
shavit7
הודעה פורסם: שלישי 10 ינו',06 12:09   
למיטב ידיעתי הסקוויר זאת גיטרה יותר זולה של סטראט, אפשר להגיד
כמו חיכוי, הגיטרה הזאת פונה לנגנים מתחילים שמחפשים את הכיוון הזה בגיטרה...

#smile בכל מקרה, ניגנתי על כמה שהם הוציאו מהחדשות, והן לא רעות מדיי,
תתחדש.
  motaboy  
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 10 ינו',06 15:13   
תודה על המענה שביט.

המממ... אני לא עילג לגמרי בגיטרות, סקוויר הוא "מותג" מוכר. התהייה שלי היא לגבי העובדה שהלוגו STATOCASTER מתנוסס בפאר על הראש, והסקוויר בקטנה בצד.

לעומת זאת, יש גיטרות שהן SQUIER מוצהרות, יש דגמים שהן SQUIER STRATOCASTER מוצהרות, כמו זאת:
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
לעומת זאת לא נתקלתי בגיטרה שאצלי ביד. אני לא מוצא תמונה שלה, מחר אני אעלה תמונה לבד.

ולא, לא קניתי אותה, השאלתי ממישהו שלא ניגן עליה כבר 6 שנים ולהפתעתי - היא לא רק במצב מצוין אלא היא נוחה ונשמעת מצויין, למרות שעוד לא יצא לי לחבר אותה למגבר רציני.
אבל תודה #smile

עוד מישהו?
n.t
הודעה פורסם: שלישי 10 ינו',06 15:37   
סקוויר היא אינה חיקוי של פנדר סטראט,זוהי חברת בד של פנדר (אותה חברת גיטרות רק במחיר נוח יותר) והיא אכן מיוצרת ביפן..

ולכן אין הבדל רק ביניהן ומשום כך אם תשים לב יש גם חותמת קטנה של פנדר על הראש .. וגם אותה צורת ראש...אני ממליץ אחלה גיטרה... #guitarist
stern
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 10 ינו',06 15:45   
ציטוט:
סקוויר היא אינה חיקוי של פנדר סטראט,זוהי חברת בד של פנדר (אותה חברת גיטרות רק במחיר נוח יותר) והיא אכן מיוצרת ביפן..

ולכן אין הבדל רק ביניהן ומשום כך אם תשים לב יש גם חותמת קטנה של פנדר על הראש .. וגם אותה צורת ראש...אני ממליץ אחלה גיטרה...

לא ממש...בעיניין של חברת בת או לא חברת בת אני לא יודע וזה גם לא מעניין אותי. אני מחזיק בבית סקוויר שנת 93 פלוס מינוס והיא ממש אבל ממש לא אותו דבר כמו סטראט אמריקאית מקורית, ההבדל הוא משמעותי כמעט בכל פרמטר. לפי מיטב הבנתי יש סדרות ישנות של סקוויר שנחשבות לאיכותיות יותר אז כדאי שתברר בדיוק מי ייצר, מתי למה וכו'...
  motaboy  
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 10 ינו',06 21:38   
הממ
אני נוטה להאמין שהSTARAT SQUIER יותר איכותיות מהSQUIER. מי יודע כבר... אבל בטוח אי אפשר להשוות לSTRAT נטו.

חשבתי אולי למישהו יהיו פרטים מעניינים.
בחזרה לגוגל #wink
ziv karshen
הודעה פורסם: רביעי 11 ינו',06 20:48   
את הסקוויר (חברת בת של פנדר) התחילו לייצר ביפן בשנת 82, ועד 84 הם עשו את סדרת הJV שהדהימה את כולם באיכות יוצאת הדופן שלה. הגיטרות יועדו רק לשוק המקומי ביפן כדי להתחרות בכל חיקויי הפנדר המקומיים. בסדרה עשו היפנים חיקויים אחד לאחד של דגמים ישנים של פנדר משנות ה50 וה60 בעיקר.
בגיטרות האלה יש פיקאפים אמריקאים.
הסדרה הזאת היא מעולה ולגיטרות שלה יש סאונד ופיל וינטייג'י שאין לגיטרות שמייצרים היום. באותה תקופה זה היה ידוע וגם סוג של פדיחה שהגיטרות ה"זולות" שמייצרים ביפן הן באיכות הרבה יותר גבוהה מאלה שמייצרים בארה"ב.
בכל מקרה, מאז עברו הרבה מים בירקון וסניפי סקוויר צצו בכל מיני מקומות בעולם ואיכות הגיטרות ירדה פלאים.
לסקווייר היפניות מתחילת השמונים יש מגע וצליל ממכר, ראה הוזהרת.
  motaboy  
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 12 ינו',06 06:16   
כן, מאז שהגיטרה אצלי (שלושה ימים כבר #smile ) התחלתי לנבור באתרי המעריצים של פנדר וקראתי על הJV וכו'.

אבל אני לא מצליח להבין למה הם מיצרים SQUIER, ללא ציון השם STRATOCASTER, וגם STRATOCASTER SQUIER SERIES "בנפרד".
האם התוספת של השם STRATOCASTER היא לצורכי שיווק בלבד או שזה אומר משהו באמת?
ziv karshen
הודעה פורסם: שישי 13 ינו',06 14:16   
STRATOCASTER זה השם של הדגם של הגיטרה. כמו שיש לפנדר דגמים אחרים בשמות כמו טלקסטר, מוסטנג, דואו סנויק, יגואר וכו', כך יש גם סטרטוקסטר.
זה הדגם הכי נפוץ ו"ספינת הדגל" של פנדר.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון