תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:58
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הגברת סינטי
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  shakshooka  
הגברת סינטי
הודעה פורסם: ראשון 11 דצמ',05 22:29   
היי חבר'ה!
אני קלידן, ויש לי הרכב לאחרונה אני מרבה בהופעות, ואני מתחבט בשאלת ההגברה של הקלידים.
כרגע, אני מתחבר דרך 2 d.i ישירות למיקסר, הסאונד הוא מגניב, אבל אני לא חושב שאני מקבל עד הסוף את מה שאני יכול מהמקלדת שלי שהיא מגניבה כשלעצמה (roland fantomx).
עם מה הייתם ממליצים לי לעבוד? אני באמת רוצה להגיע לסאונד הכי טוב שאני יכול ב live
זה מאוד חשוב לי...
תודה מראש,
חי :razz:
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 12 דצמ',05 08:53   
אם תקרא על איך DI עובד תגלה שהוא בסה"כ ממיר את האות לאות כזה שיכול לעשות את המרחק עד למיקסר בצורה הטובה ביותר, DI איכותי לא אמור לשנות את הצליל של המקלדת שלך במידה מהותית אם בכלל.
הDI עצמו מורכב בצורה דיי פשוטה, ולכן המחיר גם של אחד כזה באיכות טובה הוא דיי נמוך.
אם אתה חושב שיש בעייה בDI שלך נסה להשתמש באחד אחר ותקשיב אם ישנם הבדלים ועד כמה הם משמעותיים.

אתה גם צריך לזכור שבד"כ במצב הופעה, אתה מקבל את הסאונד של המקלדת שלך לא כמו באולפן, בסביבה יחסית סטרילית, אלא אתה שומע אותם דרך מוניטור במה, על במה רועשת, וגם בצורה שאינה תואמת בד"כ את מה שהקהל שומע.
גם המיקס שעושה הטכנאי עושה לפעמים יגרום לכלי מסויים (ובמיוחד על במה) להשמע קצת רזה יותר במטרה לייצר יותר "מקום" לשאר הכלים במיקס.

בכל מקרה, אפשר להגביר מקלדות גם באמצעות הצבת מיקרופון אל מול מגבר בדומה להגברת גיטרה, ואפילו קיימים מוצרים יעודיים למקלדות, אבל רוב הטכנאים (וגם הקלידנים) יעדיפו את הפרקטיות והנוחות של הDI
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון