תומך
הצטרף: 20 אפר' 05
הודעות: 542
מיקום: Tel-Aviv
פורסם: ראשון 31 יול',05 14:31
דבר ראשון, אם אינך DJ, מדוע אתה מכנה את עצמך DJ? זה גורם לזילות המקצוע, דבר שני, ישנם סוגים שונים של תקלוט (הסיווג לפי המוזיקה או הקהל), אז קודם כל, איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? איזה מוזיקה אתה אוהב להשמיע? יש לך ניסיון כלשהוא (אפילו במסיבות של חברים)?
ספר קצת על עצמך ועל שאיפותיך בתחום, ואז אולי נוכל לכוון אותך טוב יותר ליעדך.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה...
אגב,
מאיפה אתה בארץ? יש כיום הרבה ביה"ס לDJ, רובם יקרים, ולדעתי רוב הDJ בארץ למדו מהשטח ולא מביה"ס. עדיין, הם יכולים ללמד אותך המון.
הצטרף: 09 פבר' 02
הודעות: 298
מיקום: חולון
פורסם: ראשון 31 יול',05 16:37
רק אני חושב כך או שיש עוד כמה כמוני?
DJ הוא שם תואר למישהו המתקרא "אמן" שעושה המון פוזות עם ציוד ויש לו אפילו "סטים" אבל בעצם הוא בן אדם שתעצל ללמוד נגינה אבל חייב את פוזת המוזיקאי ?
אם תשימו לב - הרי מה עושה DJ - לבד מהחלפת תקליטים (וואו !)- הוא ממש ממש מסובב תקליטי ויניל שיוצרים רעש של, איך לאמר זאת בקלילות....של חריקת בלמים.
ולא משנה באיזה תקליט - הרעש לעולם נשמע אותו הרעש.
ומה שמצחיק (מגוחך למעשה) - שלא משנה באיזו מדינה תסתכלו - הם תמיד אבל תמיד נראים אותו הדבר עם אותו כובע ואותן פוזות ותנועות.
אני מניח שהרבה לא יאהבו לשמוע זאת ויטענו שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה וזה אכן נכון, אבל הרגשתי צורך לאמר זאת.
בזמנכם החופשי, למטרות, אש !
(דרך אגב - יש לי בן דוד שהיה DJ מוכר בארץ)
ניר
_________________
Roland RD700GX + KORG TR 76 + Motif ES 6
+ Behribnger UMX610
Schecter Riot + Warwick Corvette + Ibanez GSR200 + Cort M600
Act Compatible
הצטרף: 04 נוב' 03
הודעות: 1566
מיקום: הפרדס של חנה
פורסם: ראשון 31 יול',05 17:14
אני לא DJ ואני מאמין שלתקלט (מבחינה טכנית) ולהפיק טראק באולפן זה 2 דברים
שרחוקים שמים וארץ אחד מהשני אבל -
לדעתי הקטע הטכני בתקלוט הוא החלק היותר קטן בכל המכלול.
אם תקליטן יודע לקרוא את הקהל טוב והוא בעל כשרון לבחירת שירים\טראקים ,
אז פה מתבטאת האומנות שלו וזו אומנות לכל דבר ואם יש לו את כל זה ,
זה מה שיבליט אותו מים התקליטנים שיש היום.
_________________
MilliSecond Decisions
--------------------------
המציג אינו שחקן