תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:16
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
קניית כרטיס קול של EMU מחו"ל
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  zebra  
קניית כרטיס קול של EMU מחו"ל
הודעה פורסם: רביעי 25 מאי,05 13:52   
שלום חברים!
רציתי לדעת אם מישהו קנה כרטיס קול של EMU :1212 או 1802 מחו"ל
אשמח לדעת על חנויות מומלצות ,מחירים ועוד טיפים וכדומץ

תודה מראש
mackstein
מחירים
הודעה פורסם: ראשון 29 מאי,05 17:45   
א. EMU בחו"ל זולים בהמון המון המון מהארץ. זה לא אשמת מיוזיק שופ שמוכרת אותם אלא המחיר המופקע שהחברה דורשת מהספקים בארץ הקודש... #thumbsdown
ב. תיכנס לכל אחד מהאתרים האלו ותמצא את מבוקשך:
1. AMAZON
2. ZZOUND
3. MUSIC123
כל האתרים הם .COM
ג.המחירים דומים/זהים בכל החנויות ככה שמה שיקבע את המחיר בסופו של דבר הוא עלות המשלוח ולכן אם אין לך מי שיביא לך את זה מחו"ל תבדוק איפה המשלוח הכי זול.
ד. אני הייתי ממליץ לך על חבילת ה- EMULATOR X STUDIO שכוללת את תוכנת הסמפלר המעולה EMULATORX ואת הכרטיס 1820M עם קופסת הממירים החיצונית. עולה בחו"ל $600 (בסביבות ה-2600 שקל) ואילו בארץ נמכר במיוזיק שופ ב-4500 ש"ח. אם זה איזור המחירים שלך אז אולי כבר תשקיע יותר ותוכל לקנות RME - אבל כאוהד EMU אני לא בטוח שזה עדיף. תלוי בצרכים שלך.
ה. אם אתה צריך עוד עצות או משהו רק תשאל... בהצלחה...
תומך
Re: מחירים
הודעה פורסם: ראשון 29 מאי,05 23:31   
mackstein :
אם זה איזור המחירים שלך אז אולי כבר תשקיע יותר ותוכל לקנות RME - אבל כאוהד EMU אני לא בטוח שזה עדיף. תלוי בצרכים שלך.

רק פרט קטן ששכחת : ברוב המקומות על פני כדור הארץ (כולל ארה"ב) כרטיסי RME יותר יקרים מהארץ (חשב בעצמך כמה זה 600 דולר כפול 4.38 ועוד משלוחה ואת כל זה תכפיל במע"מ. ייצא לך יותר....אלא אם אתה מבריח, ואז זה סיפור אחר - וגם, לא **מאד** אחר)

זה משגע אותי שאנשים שוכחים שיש עוד טיפה חוץ מנושא המחיר פרופר... RME אוהבים את ישראל (מה זה אוהבים ... **מאדדד** אוהבים #clap ) אז אין בעיה איתם. עם EMU הסיפור אחר ואין הרבה מה לעשות. אז יפה מצידך שאתה אומר שאין למיוזיק-שופ מה לעשות בנידון (שזה נכון) אבל ספר את כל הסיפור : ספר שבמחיר מגולמות המון הטבות שאתה לא מסוגל לקבל אותן בחו"ל (דברים פעוטים כמו הרכבת המערכת ובדיקתה בשביל הלקוח ועד דברים פחות פעוטים כמו הדרכה חינמית על הכרטיס. הדרכה, שלמען גילוי הנאותות, התקיימה רק פעם אחת מכל מיני סיבות אבל תתקיים שוב בחלון זמן של השבועיים הקרובים).

רציתי רק שאנשים יבינו את הדבר הזה גם במחיר שאני אחזור על זה מאה מליון פעם.... #thumbsup
  zebra  
הודעה פורסם: רביעי 01 יונ',05 17:03   
תודה לשנייכם על התשובות הכנות.

שיהיה חודש מוצלח לכולם #thumbsup
kedar
הודעה פורסם: רביעי 01 יונ',05 21:32   
אני קניתי ב-sam ash בניו יורק ב-$199 את ה-1212. אבל בגלל שהייתי שם והבאתי איתי חסכתי את כל ענייני המשלוחה וכו...
אח.......ניו יורק, ניו יורק.........
קבל לינק
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון