Administrator
פורסם: שלישי 17 מאי,05 10:19
Line out של ה-BOSS לתוך Line input של כרטיס הקול
יציאות כרטיס הקול (Line out) לתוך ה-MINIMON (יחידת המוניטור)בכניסות Mix In A
יציאות ה-MINIMON (יחי' המוניטור) Speakers Out מתחברות לכניסות של רמקול אקטיבי או מגבר.
במצב הנ"ל כל מה שנעשה על ה-BOSS יוכל להגיע לקיובס לשם עבודה/עריכה וכו'.
בנוסף, אפשר לחבר את יציאות ה-Mon Out של ה-BOSS לכניסות Mix In B ביחידת המוניטור (MINIMON ), וזאת אם תרצי לשמוע מה נעשה על ה-BOSS ללא צורך במחשב או לעקיפתו.
את בוחרת מה לשמוע במוניטורים באמצעות הלחצנים בחזית משמאל (A או B).
איפה רכשת את יחידת המוניטור (הגיעה לארץ?) וכמה עלתה? היא נראית מענינת עבור רבים.
פורסם: שלישי 17 מאי,05 13:32
ממ..תודה רבה ראובן אבל כמה שאלות יש לי אליך, המכשיר של BOSS יש לו line out שאני מחברת אליו את המוניטורים ויש לו out/in דיגיטל וקואקסיאל לאז זה בדיוק מתחבר?
ובמידה ואיניני רוצה לעבוד גם עם כרטיס הקול יש באפשרותי לחבר את הקונטרול רום רק למיקסר.?
ואת הקונטרול רום ראיתי פה בכתבות של אקט מוזיקלי וביקשתי מדוד שלי באנגליה שיקנה לי, הוא הגיע בסוף שבוע שעבר, אם אני לא טועה הוא עלה בסביבות ה120 דולר..
פורסם: חמישי 29 ספט',05 01:33
תוכלי לספר לי בבקשה היכן קנית את ה mon800 וכמה עלה?
אני גם מתעניין באחד כזה
פורסם: רביעי 05 אוק',05 18:05
ממ..דוד שלי קנה לי אותו מאנגליה.. אין לי מושג מאיזו חנות שם, אני אברר ואחזיר לך תשובה בפרטי...שנה טובה =] :razz:
פורסם: שבת 08 אוק',05 18:36
יניב ד"א לפני שרכשתי את הMON800 עשיתי בירור קליל בארץ וקיימים עוד מכשירים שנועדו להוות יחידה נפרדת לקונטרול רום במחירים סבירים... יש אחד שממש מספק את אותן היכולות של הMON800 במחיר ממש סביר בכלי זמר ה-SAMSON C-CONTROL הוא עולה בערך 800 לפני הנחה אם אני לא טועה... אולי כדאי לך לברר עליו, כי לפי מיטב הבנתי הMON800 עדיין לא הגיע לארץ...
פורסם: שלישי 11 אוק',05 12:36
העניין הוא שזה של ברינגר אמור לעלות בערך 400 לפי מה שראיתי.... לא?
פורסם: שלישי 25 דצמ',07 19:54
אני מקווה שזה בסדר להעיר את השרשרת הזו...
איפה אני יכול למצוא שנאי מתאים ל MON800?
אני חושב ששלי נשרף, ובמנויאל מציינים שיש להשתמש רק בשנאי המגיע עם המכשיר...
האם קיים מקום בארץ שיכול לספק לע כזה שנאי ? אולי היבואן ?
תודה מראש...