כאשר כמובן אני אחד משני הצדדים בשיחה.
אשמח לקבל הסברים על טלפון סלולרי וקווי.
הקלטה באמצעות שירות שניתן בחלק ממכשירי הסלולר לא רלוונטי לשאלה זו. _________________ עצה בחינם לטכנאי הישראלי -
שירה היא כלי נגינה לכל דבר,עליה להיות בווליום אחיד עם שאר הכלים המנגנים ולא לעלות עליהם.
יש כאלה מכשירים בכל מיני חנויות לציוד עיקוב ובילוש..
משהו כזה למשל טוב לך?
מחכה לשיחה מראש הממשלה בקרוב? או המוסד? אחח דניאל תמיד היית בחור מיסתורי.. _________________ Are you a mod or a rocker?
Um no,I'm a mocker
דניאל שלום,
הקלטת שיחות טלפון הן בעיתיות בגלל שרשת הטלפון ניזונה מאספקת חשמל ממקור שונה
ובמרחק גדול מביתך, דבר הגורם לרעש רקע חזק מאד בהקלטה.
הפיתרון הפשוט ביותר זה להקליט ע"י מכשיר נייד (טייפ, מיני דיסק) המופעל בסוללות.
ומחובר לקו הטלפון ע"י מתאם הקלטה (להשיג בהרבה חנויות - אופיס דיפו למשל , במחיר של פחות ממאה ש"ח),
פיתרון מיקצועי יותר זה חיבור מתאם ההקלטה דרך D.I למיקסר.
והשיטה הטובה ביותר זה שימוש במכשיר הנקרא "טלפון הייבריד" במקום המתאם. _________________ ציוד הגברה-המומחיות שלנו, מעבדות תיקונים לציוד אודיו מקצועי T-KOL 08-8524785 / 054-4282553
http://shop.ebay.com/merchant/huckyts
האם יש דבר כזה לסלולרי ? _________________ עצה בחינם לטכנאי הישראלי -
שירה היא כלי נגינה לכל דבר,עליה להיות בווליום אחיד עם שאר הכלים המנגנים ולא לעלות עליהם.
יצא לי להיות השבוע בהרצאה של DJ SCANNER שהוא נחשב באותו רמה של APHEX TWIN SQUARE PUSHEבאנגליה ומעניין היה לראות שהוא התפרסם בזכות זה שהוא היה מקליט שיחות פלאפונים עי שימוש ב radio scanner ומשתמש בשיחות ליצירות שלו, הוא השמיע חלק מהעבודות שלו...ויש לו כמה דברים ממש מענינים...
לאתר שלו SCANNER
אני עובד כבר מעל לשנה עם תוכנת VentaFax&Voice, והיא מעולה (גם משמשת אותי לצרכים אחרים).
היא מקליטה דרך המודם המחובר במחשב, שיכול להיות מחובר הלאה למכשיר טלפון שדרכו אתה מדבר, או שעל אותו הקו מחוברים גם המודם וגם מכשיר הטלפון. יש לה גם שימוש כמענה קולי, וגם כפקס חכם, שבשיחה נכנסת מזהה האם מדובר בפקס או בהודעה.
הכל נשמר במחשב בפורמט WAV, האיכות טובה מאוד (יחסית לקו טלפון - מעולה), והעלות זולה מאוד. ההורדה מהאתר - די מיידית.
שיחות רבות שהקלטתי עימה חסכו לי שקלים רבים, והחזירו את ההשקעה (שיחות למפעיל הסלולרי, לספק שירותי האינטרנט ולתשתיות, לספק הכבלים / לווין ועוד, שנדהמו לגלות שכל מה שאמרו הוקלט, ויכול לשמש נגדם).
הרשו לי לציין, כי למיטב ידיעתי ומשיחה שערכתי עם שופט בדימוס, מותר להקליט כל שיחה, ובלבד שאתם משמשים אחד מהצדדים המשתתפים בה, או שקיבלתם רשות מפורשת מאחד הצדדים המשתתפים בה לביצוע הקלטתה, גם אם לא הצהרתם על כך בפני שאר הצדדים - וזו תשמש כקבילה בבימ"ש לכל צרכי דין. כל צורת הקלטה אחרת בין צדדים שהם ללא רשות מי מהמשתתפים, או ללא הימצאותכם כגורם המעורב בשיחה המוקלטת ו/או ללא צו מבימ"ש המאפשר הקלטה שכזו, ייחשב כהאזנת סתר והינו מנוגד לחוק. כמובן שאז זה יגרור עונשים כבדים.