תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 02:02
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מוניטורים לקיר?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  roynoy  
מוניטורים לקיר?
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 13:48   
שלום. נכון להיום יש לי מוניטורים שניצבים על קופסאות על השולחן...עכשיו הגיע הזמן לשים אותם על סטנדים. השאלה היא האם לקנות סטנדים שעומדים על הריצפה או לקנות סטנדים שמתחברים לקיר? האם יש עדיפות לאחת המאפשרויות?

תודה
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 14:02   
איך זה קשור לפורום סטיינברג בדיוק?!
תמיד כשאתה מפרסם הודעה, בדוק שהיא נמצאת בפורום הנכון, כדי שבעתיד ניתן יהיה למצוא אותה בקלות.
מקום השאלה הזו הוא בפורום אקוסטיקה, ולשם אני מעביר אותה עכשיו.
תודה על שיתוף הפעולה
ברק. #smile
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 14:37   
זרוע שיוצאת מהקיר עשויה להגביל אותך במקומות מסוימים, אך לעומת זאת סטנד עומד יכול להוות בעייה במקום צפוף.
עליך לקחת זאת בחשבון לגבי ההחלטה, ובנוסף, (אם מקום הוא לא הבעיה), שזרועות הינן מוגבלות ברדיוס ובמרחק שלהן מהקיר, ואילו מעמד רצפתי ניתן להזזה חופשית.
הגבלה זו יכולה להיות בעוכריך במקרה של בעייה אקוסטית, לרוב בתחום הנמוך, ומהחזרים קרובים מהקירות, רצפה ושולחן (אם הוא רחב/עמוק מדי).
שכך, הייתי מציע שבחדר רחב וארוך מומלץ להשתמש במעמד רצפתי, והיכן שיש צפיפות בעייתית לנסות בתחילה למקם אותם זמנית במיקום המצופה של הזרוע, לבדוק כמה זמן את התגובה ואם לא נדרש ריחוק מהקיר, ורק לאחר מכן להחליט אם הן מתאימות או לא.
  roynoy  
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 14:54   
אוקי ובא נאמר שהחלטתי לקנות סטנדים שעומדים מהריצפה. האם עדיף לקנות כאלו שמתכוונים בגובה? הרי ידוע שמוניטורים צריכים להיות בגובה האוזניים. אז בעצם אפשר לקנות כאלו שיש להם גובה קבוע לא? והאם יש סטנדים מומלצים?
radomsk
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 15:22   
צופיפניק :
איך זה קשור לפורום סטיינברג בדיוק?!
תמיד כשאתה מפרסם הודעה, בדוק שהיא נמצאת בפורום הנכון, כדי שבעתיד ניתן יהיה למצוא אותה בקלות.
מקום השאלה הזו הוא בפורום אקוסטיקה, ולשם אני מעביר אותה עכשיו.
תודה על שיתוף הפעולה
ברק. #smile

מז'תומרת איך זה קשור?
כשהוא לוחץ על PLAY בCUBASE אז המוניטורים מתחילים לעשות בום-בום! #smile
  roynoy  
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 17:19   
its funny how all the "SUPPORTERS" answers had nothing to do with what was asked. i mean are you guys also the local comedians? if you have something to say that would help other people when they search to get the right information, then plz do, otherwise i dont see why are you supportes.
radomsk
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 17:49   
roynoy יקר,

בוא נתחיל מזה שה"SUPPORTERS" לא חייבים לך כלום והם פה מהתנדבות ומהאהבה שלהם למוסיקה.
ואני ספציפית יותר בא מתחום המחשבים - ואתה מוזמן ללחוץ על כפתור ה:"חיפוש" - לרשום בשם משתמש: "radomsk" ולראות השקעה שאנשים שגם משלמים להם לא משקיעים ככה.

אין שום-דבר רע בלהתבדח - אבל אתה צריך להבין שלפעמים זה מתסכל לענות על אותם דברים שוב ושוב ושוב כי אנשים לא מחפשים ולא מנסים למצוא תשובות לשאלות שנשאלו כבר ומעלים דיונים עייפים שדנו אותם כבר.

חיפוש מהיר למילה: "סטנד" נתן לי את התוצאה הבאה: סטנדים למוניטורים

ולפי-דעתי לא ניסית לחפש ולקרוא פה וכנראה שגם לא קראת את השרשרת הזו שהיא חובת קריאה על-ידי כל משתמש חדש.

וכנראה שגם את זו לא

לא חיפשת בפורום, פירסמת שאלה שנשאלה כבר ועוד בפורום לא נכון, וכשצוחקים איתך - אתה מגיב בחריפות...

סהר
  roynoy  
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 18:28   
no offence mate.

i never knew i can choose where my message go and i appriciate zofifnik for what he as mentioned although i do think that he should have private message me but doesnt matter.I never thought you owe me anything and i knew you'd say that. its just, i like when people answer to the point like Reuven, and i tnx for that and for his patience. and if it frustrates you to answer a question thats been asked, you are more then welcome to move on to the next questions. I just dont like when people take the piss out of me.

============
- היצמד לנושא. ענה לענין ונסה להישאר באותו נושא. גלישה לנושאים אחרים באותו מענה מפוררת את הסדר הטוב והניווט של חברים בנושאים השונים. פשטות היא מילת המפתח, אל תיסחף בתשובות, למרות שלעתים זה מפתה. אם יש צורך, פתח נושא חדש שיתרכז במה שיש לך להגיד

i think that relates to both of us have a good day.

now to the original question anyone?
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 18:43   
מצטער חברים, גם אני שכחתי שיש שרשרת באותו נושא.
רק קחו את הכל בבדיחות, לא להיות רציניים מדי, היום פורים #smile

לגבי שאלת הגובה, זו עוד סיבה מדוע אלה שתקועים בקיר יהיו תקועים בו מבלי יכולת לזוז...
בהתחשב בבעיות האפשריות שהזכרתי למעלה, אם אתה עוד לא סגור על השולחן ומיקום והחזרים, קשה לקבוע גובה של סטנד. אז או שלוקחים אחד מתכוונן או שלדעתי שווה להתנסות במיקומים שונים ובאמצעים אלטרנטיביים זמניים להעמדה, ולאחר שהכל נשמע תקין, לרכוש מעמדים.
הדרך שלך נכונה, ההחלטה תלויה בבטחון שיש לך במה שיוצא כעת מהמונירטויםפ במיקום X.
radomsk
הודעה פורסם: רביעי 23 מרץ,05 19:14   
roynoy :
. I just dont like when people take the piss out of me.

אבל אני לא מבין ממה יש להתרגז - זה דווקא היה ממש מצחיק הקטע עם הכפתור: "PLAY" ב: "CUBASE" ואף-אחד לא בא להסתלבט אלא סתם בקטע של מצב-רוח טוב!
בכל-אופן, אני מצטער.

עכשיו לשאלתך - דעתי:
1. המחירים של הסטנדים מאוד יקרים!
2. לא ללכת על מתלה לקיר אלא אך ורק על סטנד שתמיד תוכל לשחק עם המיקום ולשנות.
3. תבדוק אפשרות של ללכת לנגר ולהכין בעצמך - יכול לחסוך עלויות.
4. לך תסתובב תסתכל על כל-מיני סטנדים, תתרשם - לפי-דעתי הכיף הגדול של הקנייה זה התהליך לפני הקנייה. ולא מזמן קניתי גיטרה אקוסטית בלי לבדוק מספיק ועשיתי טעות בקנייה ובסוף החזרתי אותה וחקרתי שוב והוספתי ממש טיפה'לה וקניתי גיטרה ב-10 ליגות מעל.
5. לא יודע כמה קריטי זה כיוון הגובה - זה לא שאתה עושה מיקס בעמידה או בשכיבה על השטיח - קח מידות נורמליות שיתאימו לגובה האוזניים שלך בזמן ישיבה על הכיסא מול תחנת העבודה.
וגם אם אתה מוסיף בורר גובה - לא יודע כמה הנגר יסתבך עם זה במידה ואתה מחליט באמת ללכת לנגר (ראה סעיף מספר 3).
6. לאחר הקנייה, הקפד למקם את הרמקולים בצורת משולש שווה צלעות עם ראשך - כך שהרמקול השמאלי מוטה ימינה לכיוונך והרמקול הימני מוטה שמאלה לכיוונך.

סהר
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון