פורסם: שישי 21 ינו',05 15:20
אהלן אהלן,
אני מחפש מולטיאפקט (יותר בכיוון של RACK) שיתאים ויעבוד הכי טוב עם ה-JMP-1 (PREAMP) שלי, ועם הגיבסון לס פול שלי. (אני מאוד אוהב את הסאונד של סלאש ומכוון לשם. ובבקשה אל תעירו הערות כגון : הסאונד זה באצבעות... שמעתי את זה כבר).
מה זה עובד הכי טוב ? שלא ישבש לי את הסאונד החם והמנורתי שה-JMP נותן לי.
אני לא צריך דיסטורשן או אוברדרייב במולטי כי אני משתמש בזה של הJMP.
מה שאני כן צריך זה צעצועים כמו DELAY, REVERB, FLANGER, PHASER וכל שאר האפקטים. אולי אפילו קומפרסור ו-NOISEGATE ..
אני מתכנן לקנות פדל WAH WAH בנפרד כי אין מולטי שנותן WAH WAH ברמה מספיק טובה כמו הדבר האמיתי.
בדקתי באינטרנט על מולטי אפקטים שיכולים לספק את דרישותיי, אך תהיה לי בעיה לשמוע / לנסות את כולם כי לא כולם קיימים כרגע בחנויות
TC G-MAJOR
ROCKTRON INTELLIFEX / XPRESSION
POD PRO
BEHRINGER V-AMP
DIGITECH 2112 / 2120 / 2101
ROLAND GP-100
DIGITECH GSP-5
אני משתמש ב-JMP-1 כך שאני לא צריך את הPREAMP המובנה במכשירים כמו POD. אבל אולי האפקטים שלו שווים שאני אקח אותו ואעקוף את הPREAMP הפנימי שלו ...
ה-G-MAJOR נותן בדיוק את מה שאני צריך, בלי PREAMP, בלי דיסטורשן, אבל טרם ניסיתי/ שמעתי אותו .
הייתי רוצה את דעתכם על איזה מהמכשירים הנ"ל כדאי לי לחשוב (או אם יש לכם רעיון שלא העליתי)
אני מודה לכם.
Act Compatible
פורסם: שישי 21 ינו',05 15:34
המלצתי היא TC G-MAJOR. כמה דרגות מעל כל השאר. ואם יש לך מזומנים מיותרים אז TC G-Force. וכל מילה נוספת מיותרת.
פורסם: שישי 21 ינו',05 15:41
תודה על ההמלצה
האם השליטה בו באמצעות MIDI היא מלאה ?
Act Compatible
פורסם: שישי 21 ינו',05 15:53
שכחת להגיד מה התקציב..
המוצרים שאתה מתלבט בינהם פרוסים על מגוון רחב של סדרי גודל של מחירים.
אגב גם LEXICON MPX-100 (או דגמים אחרים שלהם) יכול להיות גם אופציה לא רעה בכלל.
פורסם: שישי 21 ינו',05 16:12
תקצוב - עד 3000 שח... אבל גמיש (אם יבוא המוצר ששווה להתגמש כלפי מעלה בתקציב עבורו)
פורסם: ראשון 06 פבר',05 12:18
הייתי מעוניין לקרוא חוות דעת נוספות על G-MAJOR של TC ...
יש לכם מה להגיד בנושא?
אני בעקרון מתלבט בינו לבין מערך פדלים ... וכפי שכבר ציינתי, כל אחת מהאופציות מתחברת לבסוף ל-PREAMP של מרשל - JMP1
עוד לא יצא לי לשמוע את ה-TC, אבל לפני שאני הולך לבדוק אותו (במוזיק שופ?) אני רוצה לשמוע התרשמויות שלכם.
פורסם: ראשון 06 פבר',05 16:02
יש לי את הrfx 2000 zoom
בעל reverb מדהים וכמובן יש בו עוד אפקטים רבים וטובים
עופר