Administrator
פורסם: שבת 27 נוב',04 18:26
אהלן,
תוספת חדשה לפורום, אשר תאפשר ניקוד לשרשראות, ובכך להקל על המיון, תצוגה ומציאה, שלא לדבר על תחזוקה וביחוד הבלטת ההודעות החשובות ביותר.
בכל שרשרת, בתחתיתה, מוצג תפריט בחירה לרשות החברים, שם ניתן להעריך או שלא, את יעילות אותה שרשרת.
בצורה זו שרשאות חיוניות תשמרנה, כאלה שהן להיטים תצויינה בעמודים הראשיים ("חם מהפורום" ועוד), ואלו שמיועדות למחיקה תסומנה כך, ואז ביום תחזוקה לביוב תושלכנה.
אנא, אם אתם כבר במעמקי שרשרת מיושבת, תנו לה דירוג, זה יעזור לכולם, ואולי אתם תופתעו...
תודה, ואשמח להערות אם יש
Administrator
פורסם: ראשון 28 נוב',04 13:21
נוספו עוד כמה שיפורים למנגנון הניקוד.
מומלץ ביותר לדרג שרשראות שנראות לכם חיוניות. זה לטובת הכלל.
לתומכים: העסק מתברר כיעיל מאוד בתחזוקה, ובלינק ההפתעה שמגיע לאחר הדירוג, גילית כבר כמה אוצרות... למעשה אפשר להמשיך ולדרג כך מלינק הפתעה אחד לשני.
S.Supporter
פורסם: ראשון 28 נוב',04 14:53
אני חייב לציין שזה רעיון ממש מצויין ומאוד מועיל!
בנוסף להערה ששלחתי לך כבר בפרטי:
1. כאשר אני מדרג, ואז לוחץ על "חזרה לשרשרת", הדפדפן פשוט חוזר דף אחד אחורה (history.go). לדעתי עדיף לתת לינק אמיתי חזרה לשרשרת, כי אז אפשר לראות את הניקוד החדש.
2. זה יהיה מאוד מועיל אם בדף הפורום תהיה, בנוסף לעמודות "תגובות" ו-"צפיות", גם עמודת "דירוג".
3. אולי, כמו שיש גם 5 וגם 10, אפשר להוסיף דירוג בשם "מיותר לחלוטין" שערכו מינוס 10?
Act Compatible
פורסם: ראשון 28 נוב',04 17:31
אפשרות ה"הפתעה" ממש ממכרת!
פורסם: רביעי 01 דצמ',04 20:06
בסתר לי אני משתוקק שחברים יגלו התענינות עמוקה עד כואבת בענין הדירוג, ועל טרחתם כי רבה יפוצו עם לינק ההפתעה, המגיע רק לאחר וידוא של דרגה (אי אפשר לדעת לאן עוד יכול להוביל הלינק).
ככל שידרגו (ולאו רק שרשראות פלא חדשות), כך נוכל להתקדם במסורת חידושים באתר.