תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:33
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ניקוד לשרשרת
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » חובת קריאה לכל משתמש
  ReuvenM  
Administrator
ניקוד לשרשרת
הודעה פורסם: שבת 27 נוב',04 18:26   
אהלן,
תוספת חדשה לפורום, אשר תאפשר ניקוד לשרשראות, ובכך להקל על המיון, תצוגה ומציאה, שלא לדבר על תחזוקה וביחוד הבלטת ההודעות החשובות ביותר.
בכל שרשרת, בתחתיתה, מוצג תפריט בחירה לרשות החברים, שם ניתן להעריך או שלא, את יעילות אותה שרשרת.
בצורה זו שרשאות חיוניות תשמרנה, כאלה שהן להיטים תצויינה בעמודים הראשיים ("חם מהפורום" ועוד), ואלו שמיועדות למחיקה תסומנה כך, ואז ביום תחזוקה לביוב תושלכנה.

אנא, אם אתם כבר במעמקי שרשרת מיושבת, תנו לה דירוג, זה יעזור לכולם, ואולי אתם תופתעו...

תודה, ואשמח להערות אם יש
  ReuvenM  
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 28 נוב',04 13:21   
נוספו עוד כמה שיפורים למנגנון הניקוד.
מומלץ ביותר לדרג שרשראות שנראות לכם חיוניות. זה לטובת הכלל.
לתומכים: העסק מתברר כיעיל מאוד בתחזוקה, ובלינק ההפתעה שמגיע לאחר הדירוג, גילית כבר כמה אוצרות... למעשה אפשר להמשיך ולדרג כך מלינק הפתעה אחד לשני.
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 28 נוב',04 14:53   
אני חייב לציין שזה רעיון ממש מצויין ומאוד מועיל!

בנוסף להערה ששלחתי לך כבר בפרטי:
1. כאשר אני מדרג, ואז לוחץ על "חזרה לשרשרת", הדפדפן פשוט חוזר דף אחד אחורה (history.go). לדעתי עדיף לתת לינק אמיתי חזרה לשרשרת, כי אז אפשר לראות את הניקוד החדש.
2. זה יהיה מאוד מועיל אם בדף הפורום תהיה, בנוסף לעמודות "תגובות" ו-"צפיות", גם עמודת "דירוג".
3. אולי, כמו שיש גם 5 וגם 10, אפשר להוסיף דירוג בשם "מיותר לחלוטין" שערכו מינוס 10?
  ReuvenM  
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 28 נוב',04 17:28   
- הדירוג כאן הוא למיון, לא לציונים, כך שדי מיותר להעמיס על הפורום ריענון של עמוד שכבר נקרא, כל זה בשביל לראות "כמה יצא". אבל - הוספתי את הדירוג הקיים למעלה וליד הלחצן למטה, כך שזה ידוע מראש, עוד לפני הלחיצה.
- בעקבות ההערה שלך שיפרתי את מנוע ההפתעות, והוא כעת מתעלם משרשראות שנמחקו (מדובר על הקישור שמגיע לאחר הדירוג).
#thumbsup
- יש אפשרות אחת שרשומה כ"מיותר", וזה מינוס 5 בסולם ריכטר... #smile
AMIT
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 28 נוב',04 17:31   
אפשרות ה"הפתעה" ממש ממכרת!
הודעה פורסם: ראשון 28 נוב',04 21:44   
AMIT :
אפשרות ה"הפתעה" ממש ממכרת!

זה נותן לי רעיון:
למה לא לשים למעלה, יחד עם הלינקים לנמל, חיפוש, הודעות אחרונות וכו' - גם לינק להודעה אקראית?
זה יכול להיות ממש מגניב #thumbsup

כמו כן יהיה נחמד אם בהודעה שמתקבלת אחרי מחיקת נושא - תהיה אפשרות לחזור לשרשרת אקראית. כך תומכים יוכלו לעבור על שרשראות בסדר אקראי, את הטובות לדרג ואז להגיע לשרשרת האקראית הבאה, ואת המיותרות למחוק - וגם אז להגיע לשרשרת האקראית הבאה.

ציטוט:
- יש אפשרות אחת שרשומה כ"מיותר", וזה מינוס 5 בסולם ריכטר...

התכוונתי להוסיף עוד אפשרות, שהיא תהיה מינוס 10.
אבל אני מניח שזה לא כזה הכרחי.
  ReuvenM  
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 01 דצמ',04 20:06   
בסתר לי אני משתוקק שחברים יגלו התענינות עמוקה עד כואבת בענין הדירוג, ועל טרחתם כי רבה יפוצו עם לינק ההפתעה, המגיע רק לאחר וידוא של דרגה (אי אפשר לדעת לאן עוד יכול להוביל הלינק).
ככל שידרגו (ולאו רק שרשראות פלא חדשות), כך נוכל להתקדם במסורת חידושים באתר.
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 28 ספט',05 21:33   
ReuvenM :
בסתר לי אני משתוקק שחברים יגלו התענינות עמוקה עד כואבת בענין הדירוג, ועל טרחתם כי רבה יפוצו עם לינק ההפתעה, המגיע רק לאחר וידוא של דרגה (אי אפשר לדעת לאן עוד יכול להוביל הלינק).
ככל שידרגו (ולאו רק שרשראות פלא חדשות), כך נוכל להתקדם במסורת חידושים באתר.

מה דעתך על מערכת דירוג אוטומטית?
אפשר לתכנת כזו ע"ב יחס תגובות\צפיות, כמות צפיות, כמות תגובות ע"י תומכים, מילות מפתח (כגון "תודה רבה" או "עזר לי מאוד" וכו'), כמות הציטוטים הפנימיים בהם השתמשו, ועוד...?

כמו-כן, יכול היה להיות נחמד אם בתצוגת השרשראות (ליד איפה שכתוב "תגובות" ו-"צפיות") יהיה כתוב דירוג השרשרת (אולי בצורה גראפית). זה יכול להחדיר לאנשים את המודעות לצורך בדירוג!
  ReuvenM  
Administrator
הודעה פורסם: שני 13 פבר',06 00:44   
טוב,
סידרתי כך שיוזם השרשרת מנוע מלהצביע כל עוד לא הוצע מענה.
אם הוא מנסה לעשות כך בצורה כרונית הוא נחסם לתמיד.
נגמר הויכוח וכולם מרוצים. #smile
Gantlett
Supporter
הודעה פורסם: חמישי 16 מרץ,06 15:12   
חברים יקרים

אני מזכיר לכולם לעשות את המאמץ ולנקד שרשראות. נראה כי הדבר לא נעשה כלל בזמן האחרון וחבל - היו כאן המון שרשראות מאוד שימושיות שלא דורגו כלל. הדבר יעזור מאוד לתומכי הפורום ולמנהליו בשימור שרשראות חשובות ובסינון כאלו שפחות. זה יכול לחסוך זמן יקר מאוד של מנהלי האתר ולחסוך מהם את הצורך לקרוא כל שרשרת מתחילתה ועד סופה כדי להחליט אם היא נשארת או לא (כי כבר מזמן הובן שאי אפשר לשמור הכל...).

אז אנא מכם, אם חשקה נפשכם באיזה שרשרת יפה, תנו לה לטיפה בכפתור הדירוג (או דיגדוג - מתחרז עם דירוג...#biggrin)

תודה לכולם.
   ראשי » חובת קריאה לכל משתמש

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון