תומך
פורסם: חמישי 28 אוק',04 01:26
אני מסכים.
אני גם קניתי לאחרונה גיטרה, ובהתחלה הייתי בטוח שאני רוצה פנדר סטראט. שמעתי וראיתי כ- 15 גיטרות (יד שנייה) ואז באחת החנויות (ברחוב רש"י בת"א, ברח לי השם) המוכר הציע לי לנסות את הסילואט של מיוזיק מן (5000 ש"ח). היא הייתה זקוקה לסט-אפ באופן דחוף, ועל המיתרים הייתה יותר חלודה ממיתרים, אבל בכ"ז הסאונד שלה תפס אותי, והחלטתי לחקור בכיוון של המיוזיקמן. בקיצור, בסוף קניתי axis sport (יד שנייה) ואני כבר חודש מסתובב עם חיוך מטופש על הפרצוף. ודרך אגב מה שיש לה זה לא נויז גייט, אלא מעגל מפחית רעשים שמיוזיק מן פיתחו, הדורש סוללה של 9V .
אז אני לא יודע איזה גיטרה מאלו שהזכרת ישמעו כמו שאתה רוצה, אבל העצה שלי היא כזו:
תהיה בטוח באלף אחוז שאתה קונה את הגיטרה שאתה ב א מ ת רוצה. תציק למוכר עם כמה שיותר שאלות, ואם יש לך אפשרות, נסה להגיע עם מגבר שלך שאתה מכיר, כדי שתוכל לבחון את הסאונד של הגיטרה בלבד.
בהצלחה.
פורסם: חמישי 28 אוק',04 19:49
לפי מה שהבנתי, קורט מייצרת חלקים להמון חברות כמו איבנז וכו'.
אני אשמע גם אותה, למרות שהכיוון שלי נוטה לכיוון המיוזיק מן. לא כל הדגמים קיימים בחנויות, ובחלק אומרים "אם תרצה לקנות דגם מסוים, נזמין אותו, אבל אנחנו לא מחזיקים אותה בחנות".
מישהו כאן ניסה את ה Albert Lee? היא לא פופלארית כל כך, ולא מצאתי אותה באף חנות. היא נראית לי גיטרה מאוד מעניינת.
את השאלה הבאה אני אדע בעצמי כשאסע בשבוע הבא לבחון היטב את ה- Axis, אבל אשאל בכל זאת, בגלל הניסיון שלכם, ואולי תוכלו לתת לי טיפ או שניים בנושא:
האם אפשר להוציא סאונד דיסטורשיין, מעט כבד, עם המיוזיק מן, והוא יהיה באיכות גבוהה?
כי על פי איך ששמעתי את הגיטרה, עיקר הפעולה שלה היא בקלין (המדהים, חייב לציין).
S.Supporter
פורסם: חמישי 28 אוק',04 22:26
שמע, יש אלף ואחד סוגי דיסטורשן, אתה צריך פשוט לבדוק את זה בעצמך...
פורסם: שבת 30 אוק',04 21:48
וודאי.. השאלה אם היא לא מאבדת מעט מהייחודיות שלה כשהיא בדיסטורשיין...
עכשיו, יש כמה דגמים ל Super sport, מישהו יודע על ההבדלים בינהם?
אני יודע שהדגם שבחנתי הוא P90, והבחור אמר לי שזה על פי הפיקאפים.