תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 11:41
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מה אתם אומרים על זה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דגימות ולופים - Samples & Loops
  VooDoo  
Act Compatible
מה אתם אומרים על זה
הודעה פורסם: חמישי 19 אוג',04 16:20   
תוך כדי חיפושי אחרי מתופף וירטואלי שיעזור לי להשתלט על הענינים באולפן
מצאתי את זה

מישהו ממכם מכיר את זה?
האם זה שווה את הכסף?
אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או בעל ניסיון

האתר שלי
www.mrgreen.us
Jo Fish
הודעה פורסם: חמישי 19 אוג',04 18:46   
האמת שזה כלי נחמד וחביב עם הרבה פונקציות שמאפשרות לך להגיע בסוף לביט שאתה מחפש אבל הבעיה היא שהסאונד נשמע די חובבני. תלוי איזו מוסיקה אתה עושה. אם זאת מוסיקת LIVE נראה לי שתתבאס אבל עם טראנס ודומיו זה יהיה בסדר. מה שכן, יש כלי וירטואלי שלטעמי נשמע יותר טוב מבית STEINBERG. הוא נקרא groove agent. תבדוק.
  VooDoo  
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 19 אוג',04 19:49   
Jo Fish :
האמת שזה כלי נחמד וחביב עם הרבה פונקציות שמאפשרות לך להגיע בסוף לביט שאתה מחפש אבל הבעיה היא שהסאונד נשמע די חובבני. תלוי איזו מוסיקה אתה עושה. אם זאת מוסיקת LIVE נראה לי שתתבאס אבל עם טראנס ודומיו זה יהיה בסדר. מה שכן, יש כלי וירטואלי שלטעמי נשמע יותר טוב מבית STEINBERG. הוא נקרא groove agent. תבדוק.

מדובר פה על דיסק לופים של מקצבי רוק .
בכל זאת
האם יש מישהו שמכיר?

האתר שלי
www.mrgreen.us
Kirkagur
Expert
הודעה פורסם: שישי 20 אוג',04 00:11   
זה לא דיסק לופים.
זה אוסף של דגימות תופים בשכבות, שמאוגדים יחד ובנויים על מנוע הסמפלינג של הקונטקט. זה VSTI לכל דבר, שנועד ליצירת תופים ולא לעבודה עם לופים.
אם אתה רוצה דיסק לופים תחפש משהו אחר.
  VooDoo  
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 20 אוג',04 12:17   
In addition every kit contains dozens of MIDI files with complex grooves and fills. The MIDI files are a great source of inspiration and enable you to change tempo and feel.

אז מה זה אומר ?

האתר שלי
www.mrgreen.us
Kirkagur
Expert
הודעה פורסם: שישי 20 אוג',04 12:38   
מדובר במכשיר שנועד לבניית תופים שיתקרבו ככל היותר לסאונד ולפיל של תופים חיים, והוא כזה בראש וראשונה. הם הוסיפו תוספת נחמדה של לופים במידי שזה דבר טוב בפני עצמו ולדעתי טוב פי כמה מסתם לופים בגלל הנוחות של המשחק עם התופים ושינוי הלופ במידי, אבל אם מה שאתה מחפש זה דיסקים של לופים אתה מוציא פה הרבה יותר כסף בגלל שזה לא.
בכל אופן תופים לייב שדגומים ב24 שכבות זה נשמע לי טוב. לא שמעתי את המכשיר עצמו ככה שאין לי מושג בנוגע לסאונד.
בכל אופן מדובר במכשיר שקרוב לBFD בשימושים הבסיסיים שלו, אם אתה רוצה לבנות בעצמך תופים חיים בנוסף לשימוש סטנדרטי בלופים, או שאתה שונא במיוחד להתעסק בלחתוך ולסדר לופים ומעדיף עבודה במידי תבדוק את האופציה.
  VooDoo  
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 05 ספט',04 14:04   
ובאותו ההקשר

איפה בארץ מוכרים CD's עם לופים?

האתר שלי
www.mrgreen.us
Oded
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 05 ספט',04 14:27   
יצא לי לעבוד על הartist drums.
מבחינת סאונד: חלק מהערכות מצויינות, מוקלטות שם כל מיני מצילות שלא מופיעות בהרבה קיטים, וגם שיטות נגינה שונות על סנרים (עם רשת \ בלי רשת \ באמצע \ ליד הרים) והיי-האט (סגור, פחות סגור, חצי פתוח, פתוח, פדל). לכן יש ורסטיליות גדולה מאוד, אבל זה דורש הכרה של הפריסה שלהם כמו שצריך - לוקח כמה ימים להתרגל. (יש גם אופציה לפריסה של GM אבל יש פחות סאונדים ככה, כך שעדיף שלא)

חיסרון משמעותי מאוד הוא המבחר: יש לך רק ארבעה קיטים, ואף אחד מהם הוא לא multi purpose - זאת אומרת שהם לא יתאימו לך לכל דבר.

חוץ מזה - הם מאוד רטובים. מפוצים באפקט ובroom. יכול להיות מתאים אבל מוריד את אפשרויות המיקס, המשחק והעבודה איתם.

בנוסף - רק שתדע - מדובר על ערכת תופים פרופר. בלי שייקרים, טמבורין, שלישים וכו'

לכן, אם אתה מחפש פתרון אחד שיתאים להכל - לך על הgroove agent - יש הרבה מאוד צלילים, וגם "לופים" מוכנים (לא בדיוק לופים, אבל דומה).
הודעה פורסם: ראשון 05 ספט',04 14:49   
אני מכיר את ה-Artist Drums (שום קשר ל-Rock_Artist מהפורום), יצא לי לשחק קצת עם הכלי הזה (שמבוסס על הסמפלר Kompakt של NI) ולטעמי הסאונד של הדגימות הוא לא משהו בכלל. אך כפי שאמרתי, זה עניין של טעם.
עם הלופים המצורפים לא יצא לי לעבוד.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דגימות ולופים - Samples & Loops

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון