פורסם: חמישי 19 אוג',04 18:46
האמת שזה כלי נחמד וחביב עם הרבה פונקציות שמאפשרות לך להגיע בסוף לביט שאתה מחפש אבל הבעיה היא שהסאונד נשמע די חובבני. תלוי איזו מוסיקה אתה עושה. אם זאת מוסיקת LIVE נראה לי שתתבאס אבל עם טראנס ודומיו זה יהיה בסדר. מה שכן, יש כלי וירטואלי שלטעמי נשמע יותר טוב מבית STEINBERG. הוא נקרא groove agent. תבדוק.
Expert
פורסם: שישי 20 אוג',04 00:11
זה לא דיסק לופים.
זה אוסף של דגימות תופים בשכבות, שמאוגדים יחד ובנויים על מנוע הסמפלינג של הקונטקט. זה VSTI לכל דבר, שנועד ליצירת תופים ולא לעבודה עם לופים.
אם אתה רוצה דיסק לופים תחפש משהו אחר.
Expert
פורסם: שישי 20 אוג',04 12:38
מדובר במכשיר שנועד לבניית תופים שיתקרבו ככל היותר לסאונד ולפיל של תופים חיים, והוא כזה בראש וראשונה. הם הוסיפו תוספת נחמדה של לופים במידי שזה דבר טוב בפני עצמו ולדעתי טוב פי כמה מסתם לופים בגלל הנוחות של המשחק עם התופים ושינוי הלופ במידי, אבל אם מה שאתה מחפש זה דיסקים של לופים אתה מוציא פה הרבה יותר כסף בגלל שזה לא.
בכל אופן תופים לייב שדגומים ב24 שכבות זה נשמע לי טוב. לא שמעתי את המכשיר עצמו ככה שאין לי מושג בנוגע לסאונד.
בכל אופן מדובר במכשיר שקרוב לBFD בשימושים הבסיסיים שלו, אם אתה רוצה לבנות בעצמך תופים חיים בנוסף לשימוש סטנדרטי בלופים, או שאתה שונא במיוחד להתעסק בלחתוך ולסדר לופים ומעדיף עבודה במידי תבדוק את האופציה.
S.Supporter
פורסם: ראשון 05 ספט',04 14:49
אני מכיר את ה-Artist Drums (שום קשר ל-Rock_Artist מהפורום), יצא לי לשחק קצת עם הכלי הזה (שמבוסס על הסמפלר Kompakt של NI) ולטעמי הסאונד של הדגימות הוא לא משהו בכלל. אך כפי שאמרתי, זה עניין של טעם.
עם הלופים המצורפים לא יצא לי לעבוד.