תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:19
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
המלצות על דיסטורשיין
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  tl music  
המלצות על דיסטורשיין
הודעה פורסם: ראשון 11 יול',04 10:07   
שלום לכולם
אני יודע שניג'זתי לכם עם השרשרת וי טווין ודיליי
יש סיכוי גדול שאני לא אמצא וי טווין אז רציתי לשאול האם למישהו יש פדלי דיסטורשיין מנורות טובים(לא מחחייב שיהיה גם פראמפים אבל מומלץ)-אם אני אמצא משהו טוב שהוא לא פראמפ אני ישנה את הריג המתכונן ופשוט במקום מגבר כח אשים מגבר ראש לגיטרה שזה ייצא לי אותו מחיר בערך כמו וי טווין ומגבר כח טוב
וחשוב שיהיה מתאים לכל הסיגנונות שעל ידי הורדת ווליום בגיטרה אני אקבל אובר דרייב וכאשר הווליום בגיטרה במקסימום אני אקבל דיסטוריין טוב (סטיב ואי דופק לי את השכל עם השטויות שלו) שהפדאל יהיה טוב לסולאים סאונד לידי כזה ולא נמרח
Insomniac
Re: דיסטורשיין מנורות
הודעה פורסם: ראשון 11 יול',04 14:01   
tl music :

פדלי דיסטורשיין מנורות טובים(לא מחחייב שיהיה גם פראמפים אבל מומלץ)-

אני לא מבין מה הרדיפה הזו שלך אחרי פדל דיסטורשן מנורות, ובטח ובטח שלא מבין למה הוא צריך להיות גם פרה אמפ (??!?!). גם סטיב ואי, שאותו הזכרת מקודם, עובד עם פדל פשוט, זול, נטול מנורות (מי היה מאמין שאפשר להשיג דיסטורשן עם טרנזיסטורים, הא?!) ואתה יודע מה?! אפילו פרה אמפ אין לו בפדל.
תראה בעצמך

מה שאתה מתאר זה לא פדל דיסטורשן - זה מגבר ראש! לך תקנה לך איזה JCM900, תוסיף עוד 500 ש"ח על קייס קשיח כדי להסחב איתו ממקום למקום, וסע לשלום. מה הבעיה? ואני כותב שורות אלו נטול כל ציניות. אם כל כך לחוץ לך שיהיה לך גם פרה-אמפ, גם דיסטורשן ורסאטילי ואתה חייב שתהיה גם לפחות מנורה אחת בסכמה - לך על מגבר ראש. יש דוקא פה ושם כל מיני פנינות שאנשים מוכרים במחירים הוגנים למדי. שווה לך לשקול את זה.

במקביל, הייתי מציע לך לשבת ולשמוע גם פדלים ש(...ויירחם האל על כולנו - ) אין להם מנורה וגם לא (שים לב לזה) פרה אמפ. אני מבטיח לך שלא יפגע בך ברק בגלל החטא הנורא הזה, ואפילו הגיטרה שלך תשרוד את התהליך. יש כל-כך הרבה דיסטורנשים שם בחוץ, שזה פשוט בזבוז לא ללכת ולבדוק עוד אופציות.

להלן מספר אופציות:
(וזה פחות מעשירית ממה שיש לשוק להציע לך)

Marshall

ShredMaster (יד שנייה בלבד)
JackHammer

MXR

Distortion+
Double Shot Distortion

Pro Co Rat (על כל ארבעת או חמשת הדגמים המופלאים אחד אחד)

Tech 21

SansAmp GT2

Electro Harmonix

Big Muff PI
Hot Tubes
Grpahic Fuzz

Boss

DS-1 Distortion
DS-2 Turbo Distortion
BD-2 Blues Driver
OS-2 OverDrive/Distortion

והרשימה הזו היא רק מה שקפץ לי לראש אחרי 34 שעות רצופות בהן אני ער. יש לך המון אופציות, ולמרות שאופציית המגבר ראש היא מעניינת ונכונה, לא שווה לך ללכת על אופציה מסויימת מבלי לבחון את כל האפשרויות שיש לך קודם.
תחשוב על זה...
TsookiJo
הודעה פורסם: שישי 20 אוג',04 12:19   
חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי מישהו שמדבר על ts808 tube screamer reissue
אני מתכנן לקנות או את הרגיל או את הריישו בקרוב בארה"ב, והייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע משהו על הפדל הזה (החידוש)...
Dror_Shi
תומך
הודעה פורסם: ראשון 22 אוג',04 00:43   
דיברו עליו,
תחפש.
מערך האפקטים לגיטרה עובר עכשיו עריכה כללית ומקיפה לשם הפסקת הלופים החוזרים ונשנים.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
  tl music  
הודעה פורסם: ראשון 22 אוג',04 12:33   
אגב,
בסוף קניתי את
mxr doubleshot
וואה וואה
cry baby clasic
שתיהם נשמעים סוף הדרך
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון