Administrator
פורסם: שישי 23 אפר',04 22:04
רושמים בחיפוש את המילה TRS ובשדה השולח רושמים reuvenm.
תוצאות מובטחות, ואם לא מובנות, שאל באחת מאותן שיגיעו.
פורסם: שישי 23 אפר',04 23:33
טוב עברתי על החיפוש ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.
כדי לא לעצבן פה אנשים על שאלות חוזרות ונשנות,אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם זה נכון.
לחבר קצה אחד של הכבל לTIP של הTRS ואת הציפוי שלו לארקה ,קצה שני של הכבל ל2 של המחבר XLR הראשון ואת הציפוי שלו ל1.עכשיו כבל שני אני מחבר לRING וגם את הציפוי שלו לארקה של הTRS,קצה שני של הכבל השני אני מחבר ל3 של המחבר XLR השני והציפוי שלו ל1 של מחבר הXLR השני.
עכשיו איזה קצה הוא שמאל ואיזה קצה הוא ימין??
תודה.
פורסם: שבת 24 אפר',04 10:51
טוב..חשבתי שהייתי מספיק ברור בהודעה שלי...אבל אם לא אז ככה:
TRS STEREO לא מאוזן מיציאת כרטיס מחשב שמתפצל ל2 רמקולים שכל אחד מהם יקבל XLR זכר לא מפוצל.
Administrator
פורסם: שבת 24 אפר',04 13:12
להלן:
- TRS, תיאור הרגליים:
Tip = שמאל (הרגל המחוברת לקצה הפלג, הקודקוד).
Ring = ימין (הרגל שמחוברת לטבעת האמצעית בפלג)
Sleeve = סיכוך (הרשת השזורה שסביב הגידים, בפלג זה נראה כרצועת מתכת ארוכה)
-XLR, תיאור רגליים:
- פין 1 = סיכוך
- פין 2 = רגל חמה, האות עצמו
- פין 3 = רגל קרה, האות עצמו בהיפוך מופע
עליך לפצל יציאה אחת לשתי כניסות.
כיוון שיציאת הסטריאו אינה מאוזנת, אתה יכול לחבר מאוזנת או שלא לרמקולים (למעשה כניסת המגבר שנמצא בתוך הרמקולים, למי שלא הבין עד עכשיו).
דרך אחת, לא מאוזן:
- כבל כפול (או שני כבלי אודיו נפרדים) מתחבר ל-TRS, כאשר מכל כבל הגיד החם מתחבר לרגל השמאל או הימין לפי התיאור מעלה. הסיכוך של שני הכבלים/גידים מתחבר במשותף לרצועת הסיכוך שבפלג.
-- בצד שני של כל כבל הוא מולחם למחבר XLR זכר, כאר הגיד החם מתחבר לרגל 2 והסיכוך של הכבל לרגל 1. אפשר או שלא לקצת בין רגל 3 לרגל 2 ב-XLR.
דרך שניה, מאוזנת חלקית:
כנ"ל, רק שבמחבר ה-XLR לא מחברים לרגל 1 בכלל. החיבור נעשה בין רגל 2 (אליה מתחבר הגיד החם) לרגל 3 (אליה מתחבר הסיכוך).
בהצלחה