תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:16
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
פאנטום ו/או ופרה אמפ
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  Serotonin  
הודעה פורסם: שבת 13 ינו',07 22:39   
שוב תודה לכל מי שהגיב על הסבלנות וההבהרות!

ציטוט:
לא בלבד שאינו עדות לאיכות יוצאת דופן, אלא שאם יש טראנד בתקופה האחרונה היא דווקא לחזור ולנסות לשחזר ערוצי הקלטה של ל?ג?'נ?ד?ז מיקסרים. (אל תדאג, לא של המיקסר שלך).

#sad

ציטוט:
בדרך כלל הפרה-אמפ המובנים בתוך המיקסרים לא מספיק איכותיים וזה מתבטא ברעשי רקע כמו היססס

אני אכן שומע. אני פשוט מנמיך את ה-gain..
ציטוט:

מכל מקום, עולה החשש שמשהו בשרשרת הכוללת שלך לא מכוייל, ובהחלט לא בטוח שהאשם בקדם מגבר / במיקסר / בפאנטום או במיקרופון.

כמו שציינתי, ייתכן מאוד. בוודאות מדובר גם בסביבת הקלטה לקוייה. אך אני אגש לשאלה הסופית שלי - נניח שמדובר בביטוי של איכות הפרה אמפ בתוך ערוץ המיקסר (דגם המיקסר מצויין לעיל)... ההתלבטות הקונקרטית שלי היא האם עדיף להמשיך להשתמש בו, או שאוכל לקבל תוצאות טובות יותר עם פרה אמפ חיצוני, בתקציב נמוך יחסית, לצורך הדוגמא נגיד TUBE ULTRAGAIN MIC200 של בהרינגר (בהרינגר המושמץ לפני מספר פוסטים...).

אני מאוד מודה מראש #smile
שי
Supporter
הברינגר יתן לך אותו דבר ואף פחות
הודעה פורסם: שבת 13 ינו',07 22:55   
נשמע כאילו נבהלת קצת מדברו של יורם אז נראה לי שאני אנסה לבהר.

גם הסמסון וגם הימאה הם לא מוצרים של קצה עליון - משמע לא נשמעים מליון דולר(אבל הם גם לא עלו לך ככה ולכן הצפיות צריכות להיות בהתאם).
יש 2 פקטורים חשובים בדרך שלא ציינת שיכולים להשפיע רבות על איך שהתוצאה הסופית שלך תשמע - האם יש לך בחדר טיפול אקוסטי נאות?
ומהו הכרטיס קול שהמיקסר מחובר אילו?
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון