MusikMesse Prolight + Sound 2010 - מבזקים 7

בנוסף לכניסות/יציאות אנלגו, מציע הממשק חיבוריות ADAT, SPDIF ו- MIDI,, כאשר העיבוד הקיים במיקסר מכיל איקיו, דינמיקה, דיליי וריוורב.
עם ממירי 192 קה"ץ ודחיקה של ריצוד, הוא נראה ממשק מקצועי המתאים כפתרון מעולה לא רק לאולפן הביתי, אלא גם לאנשי השטח. ווידאו

DigiDesign הוציאה לשוק את אוסף כלי הנגינה הוירטואליים כחבילת הרחבה. זו מכילה את ה-Structure - סאמפלר מקצועי למדי, המגיע עם 17.5 גיגבייט של תכנים, ביניהם 5 GB של כלי תזמורת, סטים של תופים (כולל נאשוויל סיגנצ'ר) ופסנתר גראנד; ה-Strike שהוא מתופף וירטואלי עם 30GB של תכנים, יכולות ייבוא סאונדים, עורך סגנונות, 10 גיגבייט של מערכות תופים חדשות וכלי הקשה, ו-55 סגנונות חדשים (סה"כ 205 סגנונות); Velvet - שזה פסנתרים אלקטרוניים וינטאג', עם סוגי ריוורב שונים, 9 צלילי FM חדשים וכולל הפסנתרים הדיגיטליים משנות ה-80 מעוררי ההשראה; Transfuser הינו יוצר הגרובים האולטימטיבי, וה-Hybrid שמהווה סינתיסייזר ברזולוציה גבוהה וצורות גל חדשניות.

Universal Audio, מובילה בתחום אודיו קצה עליון, הכריזה על ה-4-710D - קדם מגבר מיקרופון 4 ערוצים כולל כניסת DI ודינמיקה.
הפראמפים מסוג Twin-Finity מציגים תכונה ייחודית של אפשרות ציבוע האות בין צליל שפופרתי לטרנזיסטורי בסטייל של הקומפרסור הקלאסי 1176 ועם ממירים טהורים לאוזן.

PreSonus הציגה את הממשק הנייד FireStudio Mobile עם 10 כניסות ו-6 יציאות, הזנה באמצעות ממשק ה-FW או ספק הכח הכלול. ניתן למקם אותו בכל מקום או להבריג למשטח, ואפילו להכניס לתיק של המחשב הנייד עם מיקרופון או שניים ואתה מסודר.
תואם ASIO או Core Audio ומשתלב היטב בתוכנת ההפקה של החברה One Artist. בחזית צמד מחברי קומבו, כניסות מיקרופון עם פרה' XMAX ותחום דינמי של 118 דיבי.
Lexicon הכריזה על חבילת הפלגינים LXP Native Reverb חוצת פלטפורמות ומציגה את ארבעת מעבדי הדגל של החברה, Chamber, Hall, Plate, Room, מעל 200 קביעות שנתפרו במיוחד לאולפן הפרויקטים או המסחרי, כמו גם לאולפנים קטנים שרוצים לגעת בזהב. תצוגה גרפית בזמן אמת, שמירת קביעות ללא תלות בפלטפורמה (קל להעברת סשן ממקום למקום), שליטת פרמטרים מלאה וחיווי כניסות ויציאות.
ה-V-Studio 20 הינו החבר השלישי במשפחת החומרה משולבת תוכנה V-Studio מצמד החברות רולנד ו-Cakewalk. המעכת החדשה מהווה פתרון הקלטה לגיטריסטים ויוצרים במהדורה קומפקטית ועתירת כוח. מדובר בממשק USB סטריאופוני, שלל אפקטים לגיטרה ש
ל BOSS, עורך אפקטים לשירה וגיטרה בתוכנה. כולל תוכנת ההקלטה Guitar Tracks ככלי הפקה כולל ושלם עד למסטרינג, וייטוב המערכת לעבודה על מחשבים ניידים.
Focusrite הציגה את הגרסה האחרונה של Saffire MixControl הכלולה בכל מוצרי ה-PRO והליקוו'יד של סאפייר. תכונות חדשות שהוצגו הן תמיכה ב-64 ביט, מקינטוש ו-W7, כאשר משתמשי חלונות ייהנו משינויי באפר מדורג ושליטה מדוייקת יותר על העכבת. ה-Liquid Saffire 56 יצא לשוק ומציג את התכונות הנ"ל 
ה-ISA One Digitalשל פוקוסרייט הינו הגרסה הדיגיטלית של קדם מגבר המיקרופון/DI בשם דומה, ומציג נתיב אותו נפרד למיקרופון או לכלי הנגינה, יציאת 192 קה"ץ ויכול להפוך כל ממשק אודיו עם כניסה דיגיטלית למערכת DAW עם חזית מקצועית במלואה. עם חיבוריות AES/EBU, S/PDIF ו-ADAT, הנחתת ריצ
וד, תחום דינמי של 118 דיבי, וגישור דיגיטלי ישיר לכל תוכנה כמו Pro Tools, Logic, Nuendo ו- Sonar. וידאו של פוקוסרייט מהתערוכה
י
צרנית המיקרופונים Blue חשפה את Yeti המתואר כמיקרופון הראשון לתקן THX. עם חיבוריות USB ומערך תלת קפסולה, 4 מרקמי קליטה, ביצועי אולפן עם אפס עכבת, בקרת אוזניות וכיול הגבר מבוסס חומרה.
החברה הציגה את ה- en•CORE 100i, מיקרופון כלים דינמי המעולה לשירה ומתוכנן עם תחום היענות רחב וחלק יותר כדי ללכוד מגוון רב של כלי נגינה, ומרקם קליטה הדוק להנחתת רעשים שמחוץ לציר הקליטה.
המיקרופון מכיל קפסולה ספציפית של החברה עם תכנון דיאפרגמה מעוצב אישית וליפוף סליל המתואם למעגל מכוון-אקוסטית ולצליל חלק ושקט. בנוסף מצויד המיקרופון בטבעת הגנה מחוזקת להגנה על הקפסולה, גימור עמיד בשריטות ופתחים צידיים להנחתת רזוננס.


![[קצב] ראשים מדברים...](https://img.youtube.com/vi/jA_3g8zgMf0/0.jpg)



