The Future of Sound Production: Exploring the Latest Innovations in Audio Technology
תפריט
שלום אורח ::: Mon, 20 Oct 2025, 10:58
logo המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine AI

Eurolive - רמקולים מוגברים, נגן MP3, אופציית אלחוט ומיקסר מ-Behringer

Tuesday, 31-07-12, 00:00, ACT ::: ::: נושא: הגברת קול, DJ @ 28060
הסדרה החדשה מ-Behringer מציגה שיא חדש בכל הקשור להגברה קומפקטית וניידת "הכל כלול", עם מגברים חזקים קלאס D בהספק 1000 וואט, מיקסר מובנה, אלמנטים איכותיים ומנוע DPS, ובחלקם עם נגן MP3 מלא.
Eurolive - רמקולים מוגברים, נגן MP3, אופציית אלחוט ומיקסר מ-Behringer 
בדגמי הרמקולים החדשים הושם דגם על ניידות ומשקל, איכות רכיבים ומענה מושלם להגברה ניידת, כולל הכנה למקלט אלחוטי, מיקסר מובנה לחיבור מיקרופון או כלי נגינה, ובחלק מהרמקולים קיים נגן MP3 איכותי הכולל צג LCD ולחצנים ייעודיים להשמעת מוסיקה מתוך התקן זכרון נייד, כך שכל מה שנשאר זה לחבר ולהפעיל בקלות רבה ובאיכות מקצועית ביותר.
עד היום, הוספת מיקרופון אלחוטי למערכת הגברה הייתה כרוכה בבלגן של כבלים והתאמת מערכת אלחוט אמינה ולא יקרה. הודות למערכת האלחוטית Ultralink  של ברינגר ניתן לשלב מקלט אלחוטי 2 ערוצים קומפקטי ומקצועי ישירות בנישה שהותאמה לו במכלול, ולהינות מיידית מיתרונות האלחוט בהגברה.

המיקסר המשולב מציע את אותן תכונות של כניסות מיקרופון/כלי שקטות ודינמיות מהמיקסרים של החברה, כולל כיול רגישות וחיווי שיאים, והמגבר קלאס D בשילוב ספק כוח ממותג מסוגל להפיק את העוצמה הנדרשת עבור בס בריא וגבוהים קריסטליים. על אלה מתווסף מנגנון DSP השולט על הקרוסאובר, הגנות המערכת ונקיון צליל, ומעניק איקיו בנוסף.

 

נגן ה-MP3 המשולב בחלק מהדגמים הינו תכונה יקרת ערך ושימושית למדי בהגברה ניידת. מדובר בנגן מלא עם ממשק משתמש הכולל 8 לחצנים ומסך LCD בעל קונטרסט גבוה ואפשרויות רבות כמו דפדפוף בין הקבצים, בחירת השמעה אקראית/חזרות או השמעה יחידה. בצורה זו ניתן להשמיע מוסיקת רקע או פלייבק בקלות רבה ובשילוב עם מיקרופון.

הודות למבנה הטרפזי של הארגז מגוון היישומים הינו רחב. ניתן להעמיד אותם על סטנד רמקול רגיל, בצורה אנכית או אפקית על גבי סאבוו'פר, או אפילו נוטים על צידם לשימוש כמוניטור במה. האיכות והיענות התדרים הרחבה הופך אותם למבוקשים לשירה או כלי נגינה גם יחד. בצורה זו, לשימוש מוניטור, החיבור גם די פשוט - כבל אחד מהמיקסר, וניתן לשרשר עוד יחידות באמצעות החיבור המקביל הקיים.

בין הדגמים בסדרה אנו מוצאים את ה- B115MP3 וה-B115D  עם וו'פר "15, כאשר הדגם הראשון כולל נגן MP3, ואת ה-B112MP3 ו-B112D עם וו'פר של "12, גם כאן דגם אחד עם הנגן.
רשימת התכונות כוללת: מגבר קלאס D בהספק 1000 וואט מפוצל לשני תחומים; סאונד משובח; דרייבר "12/15 עוצמתי עם נמוכים מעולים; דרייבר "1.35 עם דיאפרגמת אלומיניום לגבוהים קריסטליים; פיזור סאונד מעולה; נישה מוכנה למקלט מיקרופון אלחוטי 2 ערוצים; נגן MP3 עם צג LCD - מאפשר השמעת מוסיקה מזיכרון נייד; מיקסר מובנה למיקרופונים וכלי נגינה/מוסיקה; ניהול  DSP  עם שליטת איקיו, לימיטר, קרוסאובר והגנה; קל משקל וניידות נפלאה עם ידיות ארגונומיות; התקנה קלה על כל סטנד רמקול סטנדרטי; יציאת קו לגישור מערכת נוספת; מארז טרפזי להתאמה בכל יישום, ניתן להטיה לשימוש כמוניטור רצפה; ואיכות רכיבים המבטיחה חיים ארוכים.

הכותב: ראובן מנשרוף, מייסד ועורך אקט מוסיקלי ומומחה אודיו בעל 45 שנות ניסיון.

גלו מבצעים מדהימים! לחצו כאן כדי לגלות את רבי המכר של Temu ולקבל את חבילת הקופון שלכם בשווי ₪400. קבלו חיסכון ללא תחרות בכל זמן ובכל מקום. אל תחכו - פעלו עכשיו וחסכו בגדול!
  • כלים וירטואליים, פלאגים - VST/i
    RE: VST ARSENAL 2024
    mixtrim: :headphones: העולם הדיגיטלי הקנה לנו מכשירי אפקטים ורוורב פיזיים... לשרשור המלא אחרון
  • אקוסטיקה, סביבת עבודה
    איטום לחדר של תופים במרכז לימודי נגינה
    שאול: אני יש לי מרכז לימודי נגינה ויש כמה חדרים של חוגים אני עכשיו עובר... לשרשור המלא אחרון
  • קידום עצמי
    RE: Boketto - הרכב אינסטרומנטלי חדש
    acidhead: היה הרכב ישראלי אחר עם אותו השם לשרשור המלא אחרון
  • SoundBoard - סאונד מקצועי
    RE: הסרת צלילי תופים מתקליט קיים
    Rock_Artist: בפועל יש יחסית מעט מודלים קיימים שבהם משתמשים כולם. רוב המודלים... לשרשור המלא אחרון
Eurolive - רמקולים מוגברים, נגן MP3, אופציית אלחוט ומיקסר מ-Behringer
by