תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:04
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ANALOG FOUR- מישהו קנה\ניסה אותו?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  DomCobb  
ANALOG FOUR- מישהו קנה\ניסה אותו?
הודעה פורסם: חמישי 22 אוג',13 14:28   
נראה מאוד מעניין ונותן תמורה גבוה יחסית למחיר .

אמשח לשמוע דעות על המוצר #smile
zahush76
הודעה פורסם: חמישי 22 אוג',13 14:41   
גם אני אשמח לשמוע דעות ממשתמשים. ההדגמות שיש באתר של אקלטרון נשמעות פשוט חבל"ז.
עכשיו, אני יודע שהוא מאוד מתוחכם עם ה-parameter locks והכל, אבל מעניין אותי גם לדעת איך הוא ביצירת ליינים סטייל 303. ראיתי שבסיקוונסר שלו יש accent & slide וכדומה. איך הוא בקטע הזה מבחינת הסיקוונסר? לא מעניין אותי כרגע עד כמה קרוב הוא נשמע ל-TB303 (כי הוא לא), אלא יותר איך הסיקוונסר שלו בקטע הזה.
העובדה שיש לו יציאות של CV\GATE ואני אוכל להשתמש בו גם עם סינטים אנלוגיים אחרים היא אופציה מפתה מאוד.
Isak.MOE
תומך
הודעה פורסם: חמישי 22 אוג',13 14:47   
לפי מה ששמעתי הוא מפחיד, אפשר לשמוע אותו בפאנקי אם אני לא טועה.
אז אם יש לכם גישה ואתם קרובים לכו, גם אני מסוקרן. #smile

IsakE.MOE@gmail.com - drop me a line
My YouTube Channel
facebook
acidhead
Expert
הודעה פורסם: חמישי 22 אוג',13 15:30   
סינטיסייזר מדהים ועשיר,היציאות CV הן משהו חולה לגמרי, עם מיקרו טיוניניג, ותמיכה גם לפי אוקטבה וגם לפי Hz. אצלי הכל מחובר דרכו, גם CV וגם DIN Sync.
מבחינת סיקוונסר ה A4 הוא מהמתקדמים בעולם, הפרמטר לוק הוא צעד אחד קדימה לעומת המכשירים האחרים של אלקטרון אפשר לקבוע צליל שונה לכל סטפ ואז להפעיל אוטומציות על כולם ביחד. זה נשמע פשוט מטורף #thumbsup

ד"א, אפשר בקלות ליצור ליינים של 303, אסיד סטייל
megedmusic
קניתי לפני שבוע
הודעה פורסם: חמישי 22 אוג',13 21:20   
אנלוגי בטירוף ומלא אופציות לסאונדים מפחידים בתוספת הסיקוונסר המדהים שלו.
אני עושה מוזיקה לסרטים והמטרה שלי היתה סינטוז של רעשים וכל מיני תדרים נמוכים בקצב מסויים והוא ממש עונה על המטרה. אני צולל לתוכו כבר שבוע ואין סוף לדברים שאפשר לעשות איתו מטראנסים עצבניים עד סינטוזים עמוקים ופדים מדהימים.אבל מה שהכי חשוב זה המוזיקליות של המכשיר מבחינת סאונד ומהירות עבודה זה מפלצת אני מאוד ממליץ בחום.
  DomCobb  
הודעה פורסם: שישי 23 אוג',13 15:23   
zahush76
הודעה פורסם: שישי 23 אוג',13 15:46   
אין ספק שהסינטי מרשים, ונראה כייפי. אבל אם לשפוט על פי הסרטון שמנסה להראות איך הוא יודע לעשות acid - נראה שהוא לא בדיוק הכלי הכי מוצלח לזה. אבל מן הסתם - לא בשביל זה המציאו אותו #wink
  DomCobb  
הודעה פורסם: שישי 23 אוג',13 16:12   
הכלי בפני עצמו נשמע מעולה . כמו שאמרתה , זה שהוא לא יודע לעשות ACID או במילים יותר מדויקות , לחכות את ה303 , זה בסדר גמור , הכלי לא נועד בשביל זה .

בכללי אני קורא הרבה בGEARSLUTZ ובKVR ותמיד עושים השוואות שלפעמים נראות בעיני קצת מיותרות " הA4 לא יודע לעשות בס כמו מוג , הA4 לא יודע לעשות סאונד קרוב ל303 " ואני לא ממש מבין את זה , הכלי לא מוצג כאחד כזה , זה כלי עצמאי ומיוחד ונותן תמורה מעולה למחיר .

בכל מקרה אם זכור לי נכון ELEKTRON עשו שנה שעברה מבצע בספטמבר , אני מקווה שגם השנה הם יעשו משהו כזה או שפאנקי יעשו עליו מבצע לראש השנה #thumbsup
zahush76
הודעה פורסם: שישי 23 אוג',13 16:22   
אגב, בפורומים התחילה חרושת שמועות על משהו חדש שלהם שיראה אור בקרוב. לא ברור אם מדובר במכשיר חדש - או בעדכון למכשיר קיים (למשל עדכון שיאפשר לנגן באנלוג 4 כסינטי פוליפוני)...
  DomCobb  
הודעה פורסם: שישי 23 אוג',13 16:41   
גם אני שומע המון על בקשות לעדכון פוליפוניה , גם בכל הביקורות תמיד אמרו שיתכן ונראה את האפשרות הזאת בהמשך , מה שבטוח , יהיה מעניין #clap
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון