עזרה עם אקוסטיקה לחדר אולפן כמעט מוכן (סרטון בפנים)!
פורסם: חמישי 28 מרץ,13 14:15
אהלן חברים סיימתי לבנות קיר מחיצה אקוסטי עם שכבות גבס אוויר וצמר זכוכית עכשיו מה שנישאר זה הטיפול האקוסטי של החדר ולהתקין דלתות (:
החדר כרגע ריק כמעט לגמרי, העלתי סרטון ליוטיוב של החדר אשמח אם תעיפו מבט ותנו רעיונות לתכנון שלו מבחינה אקוסטית חומרים,מיקומים,כמויות.. חשוב לציין שמטרת החדר היא עבודה על מיקסים ,מוזיקה אלקטרונית וכיוצא בזה..וגם הקלטות בין היתר אז חשוב שכל החדר ישמע טוב
מידות החדר:
אורך: 4.63
רוחב בנקודה המקסימלית: 3.20
רוחב בנקודה המינימאלית (קצה החדר): 2.73
גובה:2.20
תן לי לתת לך עצה מאוד חשובה.. וזה מניסיון אישי.. זה שיש כאן פורום עם מקצוענים מדהימים שיודעים את התחום זה יפה, הם יכולים לייעץ איך לפתור בעיות שאתה נתקל בהן בזמן שאתה עושה "ניסוי וטעייה" על החדר.
מה שאתה מחפש זה שיגידו לך מה לעשות בחדר על סמך תמונות או וידאו.
זה שאתה רוצה לחסוך כסף על ייעוץ זה גם לגיטימי - אבל - קח בחשבון שזה משהו שקשה לעשות בלי להיות בחדר פיזית, לראות אותו ולהשמיע בו מוסיקה כדי להבין מה הבעיות שצריך לפתור. אני השקעתי כפול זמן וכסף בטיפול החדר כי בהתחלה רציתי לחסוך ולא לשלם על ייעוץ וביקשתי עזרה מחבר (שיודע יותר ממני אבל הוא לא אקוסטיקאי) שאפילו לא היה פיזית בחדר אלא רק ראה שרטוט של הקירות.
מה גם שחשבתי לתומי, שאחרי חפירה של שנים ממש כאן בפורום הזה והפנמה עמוקה של כל מה שאמרו כאן אנשי המקצוע, שאני יודע מה אני צריך לעשות בגדול...
אז אם חשוב לך שהחדר יישמע טוב כמו שאתה אומר, עשה לעצמך טובה ובמקום לבזבז כסף וזמן על טיפול שיכול להיות טוב אבל יכול גם לא - בייחוד שגובה התקרה שלך די בעייתי ודורש פתרונות יצירתיים - הזמן אליך יועץ מקצועי, לא חסרים כאן בפורום, ולך על בטוח.
לא הייתי אומר לך את כל זה אם זה לא היה מנסיון - ואני חושב שזו העצה הכי טובה שתקבל בשרשור הזה.