פורסם: ראשון 28 אוג',11 20:02
המחשב האקינטוש שלי בדרך מרדיואקטיב(תודה על ההמלצות) אני מחפש לקנות מוניטורים פשוטים לעבודה בחדר שינה סטנדרטי ללא אקוסטיקה.
בעבר היו לי מוניטורים איכותיים krk rokit שבגלל החדר שלי לא באו לידי ביטוי, ימים עברו ומכרתי אותם עכשיו אני מחפש להביא מוניטורים פשוטים שיתנו לי איזה שהיא תמונת מצב ולאט לאט אני אלמד אותם,אין לי שום רצון להשקיע הפעם הרבה כסף.
אז מכל החברות הזולות מה הכי מומלץ?
Studiophile AV 40
2*5" ALTO M5A
BEHRINGER MS20
פורסם: ראשון 28 אוג',11 23:45
אלו רמקולים של מחשב........
לדעתי גם הקצת הזה יהיה בזבוז, פשוט תקנה רמקולים טובים למחשב.
פורסם: ראשון 28 אוג',11 23:55
ומה עם דגמי הברינגר של ה- 5 אינץ' ומעלה שרצים במחירים טובים ביד 2, אותם כבר אפשר להגדיר ''כמוניטורים''? ושוב אני אומר אני לא מחפש לעשות מיקסים מטורפים, פשוט זוג רמקולים שאיתם אפשר להגיע למיקס שהוא סביר.
מה נחשב המינימום של המינימום מבחינת מוניטורים ''לאולפן'' ביתי חסר אקוסטיקה?
פורסם: שני 29 אוג',11 09:43
עשיתי קצת שיעורי בית ומכל מה שיש בשוק ה- ms40 הכי מומלצים, וודווקא בלא מעט פורמים מעבר לים ממליצים עליהם בתור מוניטורים לתקציב נמוך, ואפילו כמה אנשים הצליחו להגיע איתם לתוצאות לא רעות בכלל..
ולגבי אקוסטיקה כרגע אין לי מגורי קבע מכוון שאני כל שנה עובר דירה החדר שלי יחסית קטן וצפוף ואני לא רוצה לשים בו אפילו מסמר אחד בקיר, לסדר אקוסטיקה כאן זה סוג של התאבדות..
יש לי סט מאוד מאוד איכותי של 5.1 למחשב, אם אתם טוענים שאלו בעצם רמקולים למחשב באריזה יפה אז אני אוותר על ''המוניטורים'' האלו..
פורסם: רביעי 31 אוג',11 16:54
אמם אני חושב שאני יכול למתוח טיפה את התקציב איך המוניטורים הנ''ל למקרה שלי, הם יעשו את העבודה? ובחדר ללא אקוסטקיה הם שווים את התוספת תשלום?
JBL Control 2PS המחיר הוא 1600 לזוג.
וכמו תמיד אתם לא מאכזבים, תודה על העזרה!