ציטוט: |
. האם עדיף בכל זאת לוותר על האקדמיה וללמוד רק בצורה עצמאית או עם מורה פרטי, אחרי הלימודים ברימון? |
. האם כדאי לסיים עוד שנה ברימון כדי לקבל תעודה ורק אז ללכת ללמוד באקדמיה, או שעדיף לעזוב עכשיו ולעבור ישר לאקדמיה? הרי כבר עשיתי שנתיים ברימון, לא נשאר לי הרבה לעשות בשביל התעודה הזו, ובכל זאת יש לה ערך כלשהו למרות שהיא לא תואר אקדמי. מצד שני, הלימודים באקדמיה הם של 4 שנים וחבל לחכות עוד שנה. |
2. האם כדאי לעזוב את רימון, לקחת שנה חופש בשביל ללמוד קצת באופן עצמאי ולהתכונן יותר טוב לבחינות וללימודים באקדמיה (ואולי גם לעשות פסיכומטרי) ורק אז ללכת לאקדמיה? |
4. אם כן אחליט ללכת לאקדמיה, איזו עדיפה - ירושלים (האקדמיה למוסיקה ולמחול באוניברסיטה העברית) או תל אביב (בית הספר למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה באוניברסיטת תל אביב)? כעיקרון אני מעדיף את תל אביב בגלל שזה קל"ב, אך מעניין אותי לשמוע ממי שמבין בנושא על ההבדלים בין שני המוסדות. |
אין לרימון מסלול משותף עם האקדמיה? |
יש הבדל תהומי בין המוסדות.השוני נובע בראש ובראשונה מהמעמד ה"בירוקרטי" של המוסדות. האקדמיה בת"א היא חלק מאוניברסיטת ת"א בעוד שהאקדמיה בי-ם היא מוסד עצמאי.
אני משאיר את ההבדל בין המוסדות ברמת היחס לסטודנט וברמת האווירה הכללית לדמיון שלך... #smile שוב רק אתה תוכל לענות. |
וגם לא ממש מעניין אותי בשלב זה של חיי. |
זה בא בעיקר מכיוון התלמידים - בהרבה קורסים שאני נמצא בהם יש תלמידים שבאופן קבוע לא מגיעים לשיעור, לא מגישים עבודות, מדברים ומפריעים באמצע השיעור. תמיד יש לפחות קורס אחד ביום שבו אני שומע צלצול פלאפון באמצע... |