תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:41
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
סינכרון? הסבר בבקשה ...=]
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  talzeevi45  
סינכרון? הסבר בבקשה ...=]
הודעה פורסם: רביעי 17 ינו',07 22:45   
היי מנישמע?
לא מזמן התחלתי לעבוד עם קיובייס , אחרי כמה שנים טובות עם ריזון {שם הייתי עובד על מידי} ועם מכשירי הקלטה חיצוניים {שם הייתי עובד על האודיו}...
ממ...רציתי לדעת מה זה בדיוק סינכרון, אני מבין שזה בעצם מחבר את שתי המכונות הללו {תוכנה אל תוכנה או חומרה ותוכנה וכו'...} וגורם להן לעבוד בו זמנית...

השאלה שלי אם גם הוא גורם להן להשתמש אחת עם המשאבים של השני...לדוג' האם אני אוכל להקליט מידי בקיובייס עם סמפלר שמובנה בריזון? ... ואיך באמת אני עושה זאת במידה וזה אפשרי...

דבר שני האם הסינכרון הוא רק במידי ? או שמא גם באודיו? והאם אני אוכל לסנכרן בין מכשיר ההקלטה החיצוני שלי לבין הקיובייס , ופשוט להשתמש במכשיר ההקלטה כמקור שליטה על הקיובייס? {המכשיר תומך בסינכרון} .. אני מקווה שלא בילבלתי , תודה מראש #smile ... אחלה סמיילים יש כאן =] #banghead פשוט משעשע ....
הודעה פורסם: חמישי 18 ינו',07 09:25   
סינכרון הוא התאמת ערכים בין התקנים שונים כדי לגרום להם לעבוד בתיאום, יהיה זה זמן, עומק דגימה או תדר דגימה, לדוגמא.
בצורה הפשוטה שלו (לצורך ההסבר) מדובר יכולת של התקני עצמאיים/נפרדים השמעה/הקלטה לעבוד בצורה תואמת זתמון לכל אורך הקטע.מתחילים ועוצרים יחד,רצים במהירות לנקודה מסוימת בקטע ביחד וכו'.
לרוב יש התקן אחד מוביל את הסנכרון (מסטר), ויש התקנים שזזים בהתאם אליו (עבד).
שכך, אם פרוטוקול הסינכרון זהה בין ההתקנים ויש להם יכולות כאלה, לא משנה אם האחד הוא מכשיר אודיו והשני תוכנה, כדי שאחד ישלח נתוני זמן לשני כדי שיעקב אחריו.

לגבי תקשורת תכנית (של תוכן) בין התקנים, גם מדובר בפרוטוקולים וטכנולוגיות שונות של יוצרי תוכנה/חומרה כזו או אחרת, ולרוב אין ביניהם קשר תכני, להוציא מקרים בהם קיים סטנדרט לתקשורת כזו, אם באמצעות קבצים או נתיבי תקשורת אחרים בתוך התוכנה/חומרה (כמו לדוגמא בין ריזון לקיובס, או אפילו בין מכשיר מידי אחד לשני, או בין שתי תוכנות במחשב), כאלו שנקבעו במיוחד למטרה ע"י המתכננים או סטנדרט של הענף.
לגופו של התקן או תוכנה, יש לבדוק בחוברות ההפעלה שלהם.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון