Art Reviewer
פורסם: שני 30 מאי,05 20:51
אהלן,
לכל מי שיודע בוודאות,ולא מנחש,מאיזה כלי infected מוציאים את הסאונד המפורסם שלהם ש-beat hackers חיקו ואימצו אותו אליהם ועשו ממנו קריירה.
תודה
פורסם: שלישי 31 מאי,05 00:11
אתה מתכוון אולי ל TB 303?
Art Reviewer
פורסם: שלישי 31 מאי,05 00:42
דוגמאות לטרקים:
Into Orbit-POP STREAM
The Small Deranger-BEAT HACKERS
כן sesil,האמת שזה נשמע כמו tb 303 עם דיסטורשין ועם משחקי lfo על המהירות ועל ה-cutoff,ניסיתי את tau ומדמי tb 303 אבל אני לא מגיע לסאונד הזה בדיוק וחשוב לי מאד להגיע אליו 1:1 .
תודה
Art Reviewer
פורסם: שלישי 31 מאי,05 06:14
ממה ששמעתי לאחרונה הם מחזיקים בבית ציוד שיקח לך שנים לקנות ...קונסולות ומיקסרים עתיקים , מכשירי אפקטים ועוד במחירים של עשרות אלפי דולרים ....וכמובן שירשור שלם שלהם על מנת להוציא את הסאונד הנדרש .
הכלים עצמם הם אותם כלים ישנים ומוכרים כגון , טיבי,ויירוס ,נורד ועוד .
איש חכם אמר פעם ..."על הכל חשבו כבר - החוכמה היא לחשוב על זה שוב " !
לך על זה . אבל אחרת .
פורסם: שלישי 31 מאי,05 09:22
ברור לי שיש להם את כל המיפלצות סאונד מהשורה הראשונה,אבל הייתי בהרצאה של דובדב בב"ס דיג'יי דאז,היום מיוזיק לפני משהו כמו שנתיים וכששאלו אותו על הכלים שלהם ושיטות העבודה הוא אמר שאכן יש להם באולפן מכל טוב אבל לרוב כיום מקור הסאונד שלהם יוצא מvst ופלאגינים למינהם,בכלל אני חושב,תקנו אותו אם אני טועה,אבל אני חושב שבאופן כללי אצל יוצרי הטראנס יש מגמה להחזיק ברזלים "בסיסיים" כדוגמת וירוס c או אפילו המוקדמים ממנו,נורד ואולי Q ,אבל מלבד זה להתבסס על vst,סמפלרים,פלאגינים,העולם הוירטואלי-עולם התוכנה.
אשמח לשמוע ממי שמכיר אולפנים של יוצרי טראנס מוכרים ויודע מקרוב,האם יש משהו בזה או שמדובר בטעות.
תומך
פורסם: שלישי 31 מאי,05 11:48
אני חושב שאינפקטד הם הרכב ה-"אני רוצה להשמע כמוהם" ו-"תן לי מה שיש להם" הכי גדול שאני מכיר.... :eyem:
Supporter
פורסם: שלישי 31 מאי,05 14:03
תופעת שילוב חומרה ותוכנה קיימת היום בכל מקום לא רק בטראנס ולא רק במוזיקה אלקטרונית.