stern : |
ולדעתי אפשר להיות סלחנים גם לתופעת ה"אחי" (למרות שאני מודה שזה קשה...), אין הכרח
שכולם יכתבו אותו דבר, ידברו אותו דבר ויסכימו על הכל,תהיו יותר סובלנים. בעיניין של דעות "מקצועיות" על מיקסרים של 200 ש"ח אני מסכים, לא תמיד צריך להגיב על כל דבר שאומרים פה, אם אתה לא בטוח שאתה מבין בנושא שאתה מגיב עליו- אל תגיב! |
oh-babie : | ||
זה לא ה"אחי" או ה"יביא" או ה"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח". זה פאקינג כולם ביחד. ומה זה קיבינימט "חחחח"? ואין קשר לדיסלקציה. בין תלמידיי יש מספיק לקויי למידה, שמצליחים לבטא את עצמם בעבודות ובבחינות בצורה מכובדת וברורה, גם אם יש להם "שגיעות קטיב". העניין הוא הגישה. שאלות המנוסחות באופן בלתי קריא, אינן "יוצרות חשק" לענות עליהן. מה כ"כ קשה לקרוא את ההודעה פעמיים לפני השליחה ולחשוב: "אם אני הייתי קורא את זה בפעם הראשונה, מה הייתי מצליח להבין?". |
ציטוט: |
מה כ"כ קשה לקרוא את ההודעה פעמיים לפני השליחה ולחשוב: "אם אני הייתי קורא את זה בפעם הראשונה, מה הייתי מצליח להבין?".
|
CosmoGrill : |
נאמרים כאן דברים מעניינים ונכונים,
אבל אני רוצה לשים את הקלפים על השולחן, כי, איך לומר בעדינות, זה מרחף כאן. הבעיה היא לא שגיאות הכתיב, אלא התוכן שעומד מאחורי ההודעות של משגרי ה"אחי" בלי סימני פיסוק, בלי פיסקאות, בלי אנטר (או עם מליונים כאלה כמו שזכינו לראות לאחרונה בשרשרת הזויה אחרת), ובלי לחפש אפילו פעם אחת (איך עושים באס של אינפקטד). אני רואה בהודעות מהסוג הזה כמפגע לחממת הפורומים הזו. זה (אמור להיות) פורום מקצועי, לא שכונה, ובהתאם דיון על מיקסר ב200 שקל במונחים של "איכותי" לא מתאימים. בהתאם מי ששלח הודעה לפני שחיפש ועוד כתב "דחוף" בכותרת צריך להיות מורחק. בהתאם מי שלא יודע על מה הוא מדבר- שלא יענה. בשביל הודעות מהסוג הזה יש מספיק פורומים מקבלים לאקט. כי בסך הכל חבל לי לראות את Zooot מנמק תשובה מלומדת וארוכה ל "אחי זה הכל מהשמים אחי" במקום להגיב בשרשרת קצת יותר רצינית, כנ"ל רוב חברי הפורום. אם לכותב ההודעה אין זמן לקרוא את המדריכים לפורום, לחפש לפני ששולחים, להשקיע בהודעה, לפסק אותה- אני לא חושב שמגיעה לו תשובה מאחד החברים כאן (שנוטים להשקיע רבות בהודעות). שוב- יש פורומים אחרים עם שאלות לא מושקעות ותשובות לא מושקעות, וזה המקום של השרשראות\חברים האלה- לא צריך להיות עדינים כל כך. |
ReuvenM : |
אני חושב שאוהד נפל במלכודת הצליל, כפי שתיארתי. ![]() |
stern : |
אז בעצם מה שאתה אומר כתומך בפורום הוא שאתה מצפה שכולם יישרו אויתך קו, יגיבו כמוך, יתנסחו כמוך, או לפחות כמו התלמידים שלך, וכל זה עם אפס סבלנות.
צר לי יונתן, אני לא מסכים איתך ואני גם לא חושב שצריך לבנות פה פורום סטרילי עד כדי כך, אנחנו חברה מגוונת ואין שום סיבה שהגיוון הזה לא יבוא לביטוי בהתנסחויות של אנשים שונים גם בפורום הזה. |