תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 10:30
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Yamaha HS7 - היתרונות חסרונות?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3
נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
acidhead
Expert
הודעה פורסם: ראשון 03 מאי,15 09:56   
אורן אתה חדש פה אז נעביר
שבוע טוב ובהצלחה
  orencohen1212  
הודעה פורסם: ראשון 03 מאי,15 23:48   
acidhead - מה חדש פה ישן פה? מה הקשר? בקצרה: לא רוצה לעזור? אל תכתוב. פשוט.
שלום לך ובהצלחה
shtik
תומך
הודעה פורסם: שני 04 מאי,15 00:26   
אורן ברוך הבא, אנסה להסביר לך בקצרה ובנועם, גם אם מישהו נתן לך תשובה שלא נראית לך, זה לא יפה ולא יאה לקרוא לו בשמות גנאי. אנחנו לא בגן.

מה שמנסים להגיד לך זה שיש כאן יותר מדי מידע בדיוק לגבי הנושא הזה - ואם היית קורא את כל מה שיש לקרוא כאן על הנושא לפני שהתחלת לכתוב ואז לבטל את התשובות שקיבלת, היית מבין לבד, שבמקרה שלך ובתקציב שלך, 99% מהמוניטורים שקיימים היום בשוק יעשו בשבילך את העבודה.

אתה רוצה 8 אינץ' 7 אינץ' 5 אינץ', לך תשמע ותבין לבד את ההבדלים ביניהם, במקום לקבל השערה ממישהו שלא מכיר אותך, את טעמך, ואיך יישמע הרמקול אצלך בחדר. ואם מישהו עונה לך קח 5 אינץ' ואתה עונה לו למה לא, אז למה אתה בעצם שואל?

כל התשובות שחיפשת נמצאות כאן. וקיימות גם בשרשורים אחרים עם שמות אחרים.
הודעה פורסם: שני 04 מאי,15 02:51   
אתה רציני? הבן אדם כתב לי חופר+הוא נואש ממני+אני מבזבז מקום בשרתים ואתה כותב לי למה אני מחזיר לו שליליות? הוא בוחר לעזור לי עם המשפט הכי בנאלי הכי חרוש אי פעם בכל הפורומים של המוזיקה בכל הזמנים: "סע לחנות ושמע את המוניטורים" את זה עשיתי אני עושה ויעשה. אני לא באתי לכאן לשמוע את זה _את זה אני יודע_ - אני באתי לשמוע נקודות מאנשים עם ניסיון בתחום שלאוזן שלי יהיה קשה לתפוס בשמיעות ראשונות בחנות, לשמוע אמיתות וטעמים אישיים של אנשים בנוגע למוניטורים בגדלים שונים.. ואני גם יגיע לחנות עם קצת יותר ידע בנושא של מה אני מחפש ובמה אני מתמקד. בואו פשוט נסגור את הפורום הזה ונכתוב בעמוד: "סע לחנות שמע את המוניטורים". ממש תודה על הטיפ. אדם כאן חייב ללמוד שאם הוא בוחר לעזור יש מצב שההוא ששאל את השאלה לא הולך לקבל את התשובה כתורה מסיני. פשוט. וברגע שזה ששאל לא אומר אמן לא צריך לכתוב לו "אתה מבזבז מקום בשרתים בהצלחה וביי" כאילו מעודד אחרים להפסיק גם לעזור לבן אדם. זה נקרא להיות.. בן אדם לא טוב.. ואני משתמש בלשון נקייה פה..

***לא באתי לפה להתווכח, בבקשה לא לדבר יותר על שטויות שלא קשורות לשאלות שלי***

*בקשר ל5 אינץ שכתבת - שמעתי על הרבה אנשים שהתבאסו מתמונת נמוכים רדודה וחסרה והלכו לקנות מוניטור בס, כן גם שמעתי על כאלה שעושים ממש עריכות עם ה5 והם מבסוטים. אבל 7 זה יותר Safe לדעתי בקטע הזה.

*** באוזן שלי ימהה נשמעים יותר טוב מהKRK. יצא לי לשמוע KRK בדיאז לפני 3 שנים לא התלהבתי בכלל - ובכל זאת שאלתי כאן עליהם לשמוע דעות של אנשים (לא בשביל לקרוא "לך לחנות לשמוע" מה שכבר עשיתי), ואני מאמין שרוב האנשים יעדיפו ימהה על פני KRK (עם דגש על רוב האנשים) ו***

כשיהיו לי עוד שאלות אני ישאל לבינתיים מסודר.. תודה לכל מי שעזר
yoramilan
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 05 מאי,15 00:00   
נעלתי לעת עתה.
מחר בבוקר אגבש עוד תובנות.
נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3
עמוד 3 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון