תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 07:18
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אוזניות בזמן ההקלטה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
shtik
תומך
הודעה פורסם: שלישי 24 אפר',12 01:45   
ציטוט:
עם כרטיס קול

איזה? כמה יציאות?

בוא תתחיל בזה שהוא שומע מה שאתה שומע.
Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 24 אפר',12 02:33   
אם מדובר על קיובס אתה יכול ליצור יציאת אוזניות יעודית (אם אין לך כזו פיזית תצתרך ללכת מזוג יציאות -> למגבר אוזניות -> לאוזניות) ולעשות סאב מיקס שכזה. תאגד את התפקידים (תחת גרופים) לקבוצות ראשיות (שירה , קצב ,באס ,קלידים וכו'). את אותם גרופים אתה אחר כך שולח ליציאת האוזניות בעוצמה הרצויה ויוצר מיקס מותאם.
  Learner  
הודעה פורסם: חמישי 26 אפר',12 17:23   
ציטוט:
אם מדובר על קיובס אתה יכול ליצור יציאת אוזניות יעודית (אם אין לך כזו פיזית תצתרך ללכת מזוג יציאות -> למגבר אוזניות -> לאוזניות) ולעשות סאב מיקס שכזה. תאגד את התפקידים (תחת גרופים) לקבוצות ראשיות (שירה , קצב ,באס ,קלידים וכו'). את אותם גרופים אתה אחר כך שולח ליציאת האוזניות בעוצמה הרצויה ויוצר מיקס מותאם.

כן מדובר בקיובייס...יש לי מגבר אוזניות אני עובד עם כרטיס קול מכאן לא הבנתי איך אני אמור להמשיך בממשק התוכנה יש לי 40 ערוצים איך אני מאגד אותם למיקס לאוזניות? ומה עם החיבורים?
ngox
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 26 אפר',12 18:27   
ידידי הלמדן הנה הדרכה כללית ביותר:
על פניו לכרטיס הקול שלך צריכה להיות (אני מקווה) יצאת אוזניו ו/או יציאות נוספות מעבר ליציאות המוניטורים.
יצאת הכרטיס (יציאה רגילה ולא אוזניות עדיפה בגלל שיציאת האוזניות היא כבר מוגברת לטובת אוזניות) צריכה להיכנס לכניסה של מגבר האוזניות שלך.
בהנחה שהחיבור הפיסי הזה נעשה, גש לקיובייס ובחלון ה vst connections תראה איזור שנקרה control room, הפעל אותו.
לאחר מכן בדומה להוספה של ערוצי הקלטה תלחץ על כפתור ה+ והוסף יציאת אוזניות סטריאופונית.
הגדר את היציאה הנכונה בכרטיס הקול (זאת שחיברת לכניסה למגבר האוזניות) לניתוב האוזניות בתוכנה (כלומר נגיד ויצאת מיציאת, out3-4 בכרטיס הקול, אז אלו הם היציאות אותן תגדיר ליציאת האוזניות בקיובייס).
לאחר מכן כל ערוץ אותו אתנ מעוניין לשלוח לאוזנ יות בחר את אחת משליחות ה send ושלח אותה ליציאת האוזניות הנ"ל. בחר את הווליום הרצוי וכוון את באלאנס האוזניות..
ו...בבקשה...יש לך שליחת אוזניות כשרה למהדרין #smile
הדבר נכון לכל ערוץ אותו אתה רוצה לשלוח, קרי ערוצי אודיו, אפקטים למיניהם, והערוץ המוקלט עצמו, רק שים לב שבהנחה ואתה שולח את הערוץ המוקלט באותו הרגע תן דעתך על הלייטנסי הנכון
  Learner  
הודעה פורסם: ראשון 29 אפר',12 14:14   
אוקיי..תודה רבה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון