תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:16
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
עזרה באירגון סדר העדיפויות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
astond
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 12 נוב',07 18:57   
ידידי, אתה כה בטוח שאתה צריך את הדברים האלו בדחיפות כזו?
לי זה יותר נראה שפשוט נצברו לך איזה כמה שקלים שממש שורפים לך בקצה היד ואתה ממש מת לבזבז אותם,כמה שיותר מהר, לפני שהם יברחו, או בקיצור, אתה סובל ממתקפת גז...
אל דאגה. מצב זה מוכר מאוד לחלק גדול משוכני הפורום הזה, ולחלקם הוא אף מהווה מצב קיומי מתמיד... #lol #doh #think
בחן את עצמך בהקדם לאבחון מוקדם של המחלה ומתן טיפול ראשוני יעיל.

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
OrenS
תומך
הודעה פורסם: שני 12 נוב',07 20:50   
צחוק צחוק, אבל הרעיון לגבי האודיו באדי דוקא לא רע בכלל.
אני מכיר את הפרה-אמפ הזה טוב מאד, והוא רמה מעל רוב המיקסרים הזולים. אין לי מושג מה המחיר שלו בימינו, אבל אני ממליץ עליו בחום. בשעתו הוא היה תמורה מצוינת למחיר.

גם אני הייתי מחכה קצת עם מוניטורים.
  ogeva  
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 13 נוב',07 09:35   
ציטוט:
לי זה יותר נראה שפשוט נצברו לך איזה כמה שקלים שממש שורפים לך בקצה היד ואתה ממש מת לבזבז אותם,כמה שיותר מהר, לפני שהם יברחו, או בקיצור, אתה סובל ממתקפת גז...

האבחנה שלך כמובן נכונה, אבל קיבלתי רק 6, אז יש עוד סיכוי.
הודעה פורסם: רביעי 14 נוב',07 11:44   
מה בעניין פרהאמפ דו ערוצי של אלטו לעומת האודיו באדי? על פניו נראה שהוא נותן יותר... מצד שני זה נראה כמו מכשיר זול.
ייתן משהו לעומת פרה של המיקסר/TONEPORT?
הודעה פורסם: רביעי 14 נוב',07 12:37   
לא ממליץ על האלטו. היה לי איתו נסיון מועט ולא אהבתי בכלל
אני יכול להמליץ על ART Tube MP Studio V3 Mic Preamp (זול מאוד וטוב)
ושוב, ממליץ לנסות להסתדר עם ה TonePort
  ogeva  
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 14 נוב',07 13:42   
היה לי את ה-ART STUDIO V3 בהשאלה מחבר ובאמת אהבתי מאוד את הסאונד שלו.
הבעיה היא שיש בו רק ערוץ אחד - שלא יאפשר הקלטה במקביל של גיטרה ומיקרופון.
המשטרה שלי היא לחבר את הפרה לכרטיס ה-MIA NIDI ולא ל-TONEPORT, איתו אני מקבל דיליי נמוך בהרבה בבאפר זהה ל-TONEPORT - כאשר אני לא משתמש במדמים של ה-TONEPORT (איתם המוניטורינג הוא ממש בזמן אפסי).
לגבי לנסות להסתדר איתו - השגתי שיפור מסויים בהנמכת ה-גיין בכניסה. כנראה השארתי את ה-VU METERS שלו על עצמת היציאה כשבדקתי עוצמות ושיחקתי בגיין. שיפור משמעותי אפילו. כמו כן ניסיתי להשתמש במודל ה-UK VINTAGE ואני מסכים שהוא לא רע בכלל וסה"כ למדתי הרבה בימים האחרונים #clap
אבל אני עדיין מחפש פתרון להקלטה גם דרך ה-MIA, בין השאר בגלל הביצועים העדיפים שלו כשאני לא משתמש במודלים של LINE6.
אגב, פתרון נחמד לבעיה הזאת הוא חיבר דיגיטלי של יציאת ה-LINE6 לכניסת הדיגיטליות של ה-MIA. אבל שם יש בעיה אחרת - והיא שה-+18DB לא משפיע על המוניטורינג ב-TONEPORT, ורמת הסיגנל גיטרה שעוברת ללא שימוש במדמי מגברים חלשה למדי.
הודעה פורסם: חמישי 15 נוב',07 12:14   
אוקיי, שאלה אחרונה בשרשור הזה ואני עוזב אתכם במנוחה.
אתמול חויתי שוב את עצמת הפגיעה של העובדה שאני עובד ללא מוניטורים. מיקס שנשמע מעולה במחשב עם המערכת/רמקולים חסר באסים לגמרי באוטו, ונשמע מרוח וחסר רזולוציה במערכת בסלון. לעומת זאת, באוזניות הוא נשמע הרבה יותר טוב מאשר במערכת במחשב. זה פשוט מתסכל.
אז אני חושב שאולי בכל זאת כדאי לי ללכת על מוניטורים בהקדם. ניסיתי לערוך השוואה בין המיקס הנ"ל באוזניות כשהן מחוברות ל-TONEPORT וכשהן מחוברות למערכת.
כן, אני יכול לשמוע הבדל מסויים לטועת חיבור ישיר ל-TONEPORT, אבל ההבדל הוא מאוד קטן. נראה שעם המערכת הרזולוציה קצת פחות טובה, אבל לא נראה לי שהיא צובעת את הסאונד במיוחד. אם המבחן לא היה AB בהפרש זמן של שניה בין אחד לשני אני לא חושב שהייתי יכול להבדיל. זה מביא אותי להשערה שאולי המערכת לא מאוד צובעת את הסאונד ואולי, כפי ש-adam77 הציע כדאי לי לקחת בינתיים מוניטורים פאסיביים ולחבר למערכת, ובהזדמנות הבאה לקנות מגבר אולפני שטוח יותר.
בתקציב שלי, עד כמה שראיתי, בהרינגר 2030P הם המוניטור היחיד שבא בחשבון.
ראיתי התייחסויות בפורום ל-2030A, אבל לא לדגם הפסיבי. הנתונים המוצהרים שלו מתחילים ב-75HZ. האם זה תדר נמוך מספיק? האם אתם מכירים מקום שיהיה מוכן לתת מוניטורים כאלה לבדיקה לפני קניה? האם אתם מכירים מוניטורים אחרים בטוחח מחיר דומה?
תודה,
הודעה פורסם: חמישי 22 נוב',07 16:15   
בסוף קניתי מוניטורים - TANNOY REVEAL 5A (בהשקעה קצת גבוהה מהמתוכנן). הגעתי למסקנה שזו היתה הנקודה החלשה ביותר בשרשרת שלי, והם היו במבצע בסונטרוניקס ונשמעו פשוט מעולה.
זאת אחרי שראיתי מוניטורים של SOUNDKING (ה-8" נשמעו לי טובים, אבל גדולים מידי לחדר שלי), KRK, M-AUDIO ועוד כמה.
תודה לכל המגיבים והעוזרים!
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון