תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:14
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Cubase לא עובד עם Winamp, Windows Media Player, Quick Time
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (135) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  M.E  
הודעה פורסם: שני 17 ספט',07 01:11   
היי....

ציטוט:
האם בלוח הבקרה "סאונד" של המערכת מוגדר התקן השמע RME לככניסות/יציאות גם למוסיקה וגם ל"קול"?

אכן מוגדר ראובן.......

ציטוט:
ראה הודעה שלי לא מזמן בדבר הסרת רכיבי ASIO של התקנים קודמים, עם בעיה דומה של אריק מלפני כשבוע.

ראובן, האמת שחזרתי מארוחה עסקית רוויית אלכוהול... וכל התקן ברג'יסטרי נראה לי נחוץ....... (זה לא שאני מבין בזה משהו...)

ציטוט:
תראה, לי כרגע על המחשב יש כרטיס קול פשוט של קריאטיב ואני יכול לעבוד עם הקיובייס והווינאמפ בלי שום בעיה.

חבר שלי לעומת זאת היה באותו מצב שלי, לאחר כמה זמן קנה כרטיס קול גם כן של RME ונתקל באותה הבעיה שלך.

אז אולי זה עניין עם הכרטיסי קול של RME ?

Dorozen, נראה לי הזוי מדי שזה כך יתנהג............ אחרת בכל פינה ברשת היו יוזרים מציינים את הבעיה הזו.....

ראובן, אתה יכול להמליץ על איזה טכנאי מחשבי אאודיו שמטפל בבית הלקוח?
הודעה פורסם: שני 17 ספט',07 07:25   
אם נגני המדיה מנותבים ל-RME, והווליום של WAVE במיקסר של חלונות פתוח, ממשק האודיו אמור לנגן אותם.
והיה אם לא, בדוק אם יש ל-RME מיקסר בתוכנה ובו כיוון עוצמת נתיב ה-WAVE (כך נקרא הנתיב הזה במערכת ההפעלה) והאם הוא פתוח (לעתים מכונה הנתיב בשם אחר בממשק האודיו, נסה). אם אין לו, אז כאן הבעיה.
בדוק שוב אם לא מדובר בנעילת תדר-דגימה או שעון סינכרון.
לעניות דעתי החזר את האונבורד לתפקוד, הוא לא אמור להפריע והשתמש בו כהתקן האלטרנטיבי, מה גם שתוכל לחבר את היציאות שלו מהמחשב לתוך כניסות ה-RME. לא אלגנטי, אבל שמיש.

עדכון: הלכתי לבדוק ברשת, והגעתי למניואל של הממשק, ומשם בעמוד 23:
ציטוט:
We strongly recommend switching all system sounds off (via >Control Panel /Sounds<).
Also Fireface should not be the Preferred Device for playback, as this could cause loss of synchroni-zation and unwanted noises.
If you feel you cannot do without system sounds, you should con-sider buying a cheap Blaster clone and select this as Preferred Device in -Control Panel /Multimedia /Audio

עכשיו אני קולט שמה שהצעתי בסוף הכי רלוונטי עבורך...
הודעה פורסם: שני 17 ספט',07 20:04   
היי ראובן,

תודה רבה על העזרה איש.......... #thankyou

בסופו של דבר צלצלתי לפני חמש דקות למיוסיק שופ (מעשה שאולי הייתי אמור לבצע מההתחלה)

ואולי זה הזמן באמת הזמן לפרגן ואני שמח על כך
(אחרי שכיסחתי כאן לא מעט דילרים עם תודעת שירות של מינוס 400 מגובה פני ים המלח, כולם נחמדים לפני הקנייה אבל אחרי הרכישה שולחים אותך קיבינימאט.....והרשימה הזאת ארוכה מדי).

אז צלצלתי וענה בחור בשם קובי, האיש הדריך אותי טלפונית בפתרון הבעיה, הוא היה לעניין, מקצועי, אדיב, אמריקה............... #clap

הייתי שמח לפרט כאן איך פותרים את זה.....אבל ניסינו כל מיני דברים ואני כבר לא זוכר #redface
מה שבטוח שלמרות שמצויין במיפרט של RME שרצוי כרטיס נוסף לשימושי אאודיו פשוטים,
ניתן לבצע הכל גם דרך F\F.

אחרי שסיימנו, הוא המליץ לי להצטרף לקורס חינמי שמציעה מיוסיק שופ לקהל משתמשי ה-RME

על מנת לנצל בצורה טובה יותר את יכולות הכרטיס..........בדבר כזה עוד לא פגשתי בארץ.
זה כבר מעבר לשירות טוב, זאת אידאולגיה של להשאיר לקוח מרוצה!

סחטיין עליך יא קובי,

כל הכבוד מיוסיק שופ! #clap #clap #clap #clap #clap
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון