יש לי כל כך הרבה עבודה עם קבצים, שמות, פתיחת ספריות על שמם שיחסוך לי הרבה זמן ללמוד את הבסיס של השפה.... _________________ www.yaronyoung.info אתם מוזמנים...
קרן, בעקרון את צודקת (אם מוותרים על הרווח בין ה song ל* ), אבל יש בעיה עם כמות אותיות ב abc לעומת song שתגרום לכך שהמספר הסידורי הראשון בדוגמא יעלם ונקבל song001.wav במקום abc0001.wav מה שעלול להיות בעייתי אם יש יותר מאלף קבצים...
בסקריפט שהבאתי קוצצים 3 אותיות כי זה בדיוק abc ומוסיפים את song כתוספת בהתחלה, זה קצת יותר בטוח.
(זה מדגים את חשיבות ה QA! בדיוק לשם כך הכנתי ספרייה עם שני קבצי דוגמא שבדקתי איתם את הסקריפט ואת הפקודה שהבאת )
אגב, הספאם פילטר לא אוהב את המילה באש באנגלית!
ולשאלת השפה - זה batch scripting.
וזה בעייתי לטיפול במחרוזות... עדיף באש ו SED על CYGWIN.
אם בכל זאת הלכת על BATCH, תתחיל בלפתוח ספריה למטרות QA של הסקריפטים שתכתוב ותבחן אותם עליה בזהירות!
סקריפט BATCH כזה לא יהיה שונה בהרבה...
סה"כ לבחור את הקבצים ב FOR אחרת.
ולחתוך את השם שלהם בצורה שונה.
ולהשתמש ב MKDIR...
נסה לכתוב משהו ולנסות בזהירות על קבצי דוגמה....
מחזק את ההמלצה על Total Commander - הכלי הזה עושה *כל כך* הרבה דברים שונים שזה פשוט מדהים. חוסך לי שעות של עבודה במצטבר. _________________ Macbook Pro 15" i7 16GB RAM | Logic Pro X | RME Fireface UC | Adam A7X |
Synthogy Ivory II | Roland A-88 | Omnisphere | Rhodes Suitcase 73 Mk I
נשמה,
השרת חוסם מילות מפתח אשר בשימוש האקרים. נסה לרשום את זה אחרת או לשים תמונה של הטקסט במקום.
מצטער, להשאיר פתחים זה אומר הרס לפורום, והכל בגלל שרשרת פשוטה של "לשנות שמות קבצים", פעולה שיכולה להיעשות בכלי זריז אחד ופשוט. מי שלא יודע למצוא תוכנות כאלה, לבטח יקשה עליו להשתמש בפרל ויוניס ודוס. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו