תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 03:39
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
דרושה עזרה בחיבור מכשירים באולפן .
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  recstudio  
בכל אופן
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 02:03   
האמת שכן , טעיתי בניסוח של השאלה למעלה וסליחה , אני בעצמי לא הבנתי מה רציתי לשאול באותו הרגע , אבל אתה צריך להבין את חשיבות השאלה , עבורי זה נקרא היכולת להשתמש בכל העולמות בלחיצת כפתור , לקומפרסורים סאונד שונה זה מזה , אני שואל בעצם איך של המיקסר ושל הפרה עם הקומרסורים כלומר להשתמש באיזה מכשיר שאני רוצה מבלי לשרשר מחדש , היכולת לעבוד גם עם המיקסר וגם עם הפרה על אותם הקומרסורים . אם אני רוצה את הרגיל אז המולטי בנד על בייפס וההפך . את התשובה שנתנתם לי ידעתי כבר , לא בעיה בשבילי פשוט לחבר 4 ערוצים מהמקסר לכרטיס ועוד 2 ערוצים של פרה שעוברים דרך הקומרסורים , אני כמו מ"כ שקשה לו לראות את הטירונים שלו נחים לרגע , אני רוצה שהכל יעבוד , ולא מכשיר ששוכב לי בחדר ומחכה שאני אתפוס את הקריז ואפרסם מודעה בבזאר אקט למכירה .
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 02:17   
אני הייתי נמנע משרשרת ארוכה שלא לצורך. להעביר את הסיגנל דרך המיקסר (למרות שיש לך קדם מגבר וזה מיותר) רק בגלל שיש לך אותו? לא תבדוק קודם איך כל זה נשמע ואז תחליט?
  recstudio  
מממ
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 16:38   
אם להגיד את האמת עדיין לא הקלטתי דרך המיקסר ואת האמת שאני לא מצפה לתוצאות גבוהות . בכל מקרה אני מקליט עם הפרה מנורה , ואני פשוט מעדיף כבר לשרשר כמו שאמרו בהתחלה , 4 ערוצים מהמיקסר ו2 ערוצים , פרה קומפ' , מולטיבנד , כרטיס קול .
השאלה שלי היא האם בכל האולפנים משתמשים בפרה בנפרד מהקונסולה , לא נשמע לי הגיוני .
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 19:07   
משתמשים במה שיש , במה שצריך ובמה שמתאים ונשמע טוב, מעבר לכך אין חוק שגורס שחייבים לחבר כך או כך.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון