eran : | ||
מודה לך על ההמלצה אבל לא רואה בה כפתרון. אם הייתי ניזון מאקטים שיווקיים אולי הייתי הולך על זה אבל לדעתי ניתן להגיע לתוצאות יפות בשימוש נכון גם ללא השקעה של 2500 דולר על URIE יד שניה . ואם כבר השקעה כזו אז ה MANLEY VARIABLE MU ..... ![]() |
תעשה קצת שיעורי בית ותקרא ברשת על איכויות הממירים של LYNX שמתחרה מול הרבה יחידות קצה חיצוניות ותבין ש RME זה הרבה שיווק מאסיבי ונתונים על הנייר. |
יואיל בטובו הדוקטור .....בגדול אני שואל אותך זוט ...... הבנת מה אני מנסה לשאול ? אם לא אני אשמח לנסות לארגן את השאלה בצורה ברורה יותר . |
ציטוט: |
ע"מ לקבל עוצמת שמיעה חזקה במסטר מקובל דווקא להקטין את הטווח הדינמי, ובשל כך קטו דווקא ה-HR, ולא גדל. |
לא הבהרת באיזה סוג חיווי אתה משתמש - "אנלוגי" יכול להיות גם VU, גם PEAK. |
לקבלת העוצמה המטורפת שיש בדיסקים היום, משתמשים עיבוד צליל בשיטות שונות, במכשירים אנלוגים ודיגיטלים, שמטרת כל שלב היא לצמצם עוד את הטווח הדינמי ובכך להעלות את העוצמה. |
אל תסיק מכך שאלו ה"פטנט", המכשירים היחידים - בדיסק המסחרי יתכן ומשולבים כמה מכשירים, יקרים יותר ויקרים פחות. |
כשאתה מנסה לבצע את המשימה במכשירים שאינם מיועדים לכך - אתה מקבל עיוות, ולא במקרה. |
אם אני מבין נכון בפועל הפעולה שמתבקשת היא הנחתה בפיידר ראשי שתקטין את הטווח הדינמי אבל תאפשר לפלאגינים יעודיים יותר HR או שאני שוב מבלבל ? |
אם יש לינק לחומר כתוב בנושא מה טוב .
-SNIP- על זה אני מדבר ....... תוכל להפנות אותי לחומר כתוב בנושא על טכניקות שונות בכדי להבין איך מתבצע התהליך ? |
eran : |
ואריאל ........ מה בדיוק אתה רוצה לא הבנתי ? |
לא ביקשתי לנהל פה ויכוח או לפתוח דיון בנושא איכות ממירים בין LYNX או RME .
אתה מאמין ב RME .....אחלה מה טוב . אני ועוד הרבה טובים ממני וממך לא מתווכחים עם עובדות שאומרות שגם ביחס של עלות תועלת ה lynx משתלמים יותר. |
בנאדם צא מההתגוננות הזו שכל פעם שמישהו מזכיר מוצר ש"האדון" משווק כנחות יותר ממוצר אחר. זה מצטייר רע בעיניי אחרים שקוראים את התגובות האובר ריגשי שלך . ואם אין לך תשובה עניינית וניטרלית עדיף שתפנה את הבמה למנוסים ממך . |
relG@MS : |
הפעם, הרגשתי צורך להגיד משהו בכל זאת.... אתה, כמובן, יכול לחשוב שזה "תעלול שיווקי" (מה שדיי מתבקש לאור מה שרשמת עד עכשיו) אבל אולי יהיה פה מידע חיוני לך ולעוד אנשים. |
relG@MS : |
....כי במקרה, לא ממזמן מישהו העלה פה גם את נושא הממירים ואת לינקס ואת RME ועוד כל מיני ירקות. התחלתי לענות לטופיק ההוא, אבל מחקתי. פעמיים. |
Dear Zoot ![]() נקודה שקשה לי להבין אותה היא עניין ה dither . לא הבנתי אם עדיף לבצע את התהליך בשלבים ולייצא כל פעם בירידה ברזולוציה עד לתוצאה הסופית שתעמוד על 16ביט או שעדיף לקבוע על הערך הגבוה ביותר וליצא ? |
את ה-dither יש להוסיף לפני הירידה ברזולוציה - אבל יורדים בה פעם אחת, לפני המעבר ל-CD |
אני מציע אבל שאם יש לך שאלות בנושא אחר פתח אותן בנושא אחר, ושמור את נושא הזה ממוקד |
אני מציע אבל שאם יש לך שאלות בנושא אחר פתח אותן בנושא אחר, ושמור את נושא הזה ממוקד |
כלומר , כל זמן שאני חושב על עריכה נוספת על קובץ המיקס הסופי שאותו אני מייצא מהסיקוונסר אני מייצא אותו ללא ה Dither ורק אחרי שסיימתי עם כל העריכות אני מעביר אותו שוב דרך ה L2 (לצורך העניין) כשה Dither פועל ב 24 ביט ? |