The Future of Sound Production: Exploring the Latest Innovations in Audio Technology
תפריט
שלום אורח ::: Thu, 06 Nov 2025, 22:55
logo המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine AI

Axiom Pro 49 - מקלדת היפר-שליטה מ-M-Audio

Friday, 12-06-09, 10:19, ACT ::: ::: נושא: כלי נגינה והפקה @ 1580
ה-Axiom Pro 49 מציגה תכנון חדשני עם יכולות שליטה נרחבות באמצעות טכנולוגית HyperControl ומגע קלידים משופר מסוג TruTouch
חברה במשפחת המקלדות בתצורה דומה ובעלות מספר קלידים שונה, ה-Axiom Pro 25, וה-Axiom Pro 61, מבוססת USB ומופעלת באמצעותו, מציעה מקלדת השליטה 65 שלטי מידי כלולים וניתנים לניתוב, 8 פאדים רגישי-תאוצה לתיפוף, 8 מקודדים סיבוביים, 7 לחצני פונקציות, 12 לחצנים בתצורת keypad ו-6 לחצני הנעה עבור תוכנת ההקלטה שלך, כך שמוצע שילוב מושלם לעבודת הפקה ויצירה, ושליטה מלאה מול המחשב.

Axiom Pro 49 - מקלדת היפר-שליטה מ-M-Audio
ה-Pro 49 מציעה טכנולוגית ניתוב MIDI המאפשרת מיפוי אוטומטי של 65 השלטים הכלולים במקלדת לפרמטרים הנדרשים ביותר בתחנות הקלטה מבוססות מחשב, ביניהן Pro Tools, Cubase, Logic ו- Reason, כמו גם כלי נגינה וירטואליים. הקשר הקבוע והדו- כיווני עם התוכנה/סיקוו'נסר מבטיח סינכרון בין שלטי המקלדת לבין הפרמטרים הפעילים בתוכנה.
מסך ה-LCD האינטואינטיבי מתעדכן אף הוא בקביעות ומציג את הערכים העכשוויים, מה שמבטיח עריכה חלקה ומניעת קפיצה בפרמטרים גם כאשר הפלגין בתוכנה נסגר. באמצעות כפתור ייחודי באפשרותך למתג בין שליטת מיקסר או כלי נגינה במהירות, כמו גם למפות את הכפתורים לשליחת פקודות מקלדת-כתיבה (QWERTY key commands - לקיצורי הדרך בתוכנה), ומעל כל אלה ניתן לשמור את הקביעות השונות בתוך 50 נקודות זיכרון שלרשותך - כל אחת עם ארבעה פרופילים לגישה מהירה באמצעות הצג.
המקלדת עצמה מכילה 49 קלידים שקולים למחצה בטכנולוגיית TruTouch ותכונת aftertouch, מה שמעניק תחושה ותגובה טובות יותר. כמו כן קיימת כניסה לפדל ססטיין, פדל אקספרשן, לחצן אוקטבה, גלגלי מודולציה ופיץ' כמובן.           ווידאו  ::: סקירה

הכותב: ראובן מנשרוף, מייסד ועורך אקט מוסיקלי ומומחה אודיו בעל 45 שנות ניסיון.

גלו מבצעים מדהימים! לחצו כאן כדי לגלות את רבי המכר של Temu ולקבל את חבילת הקופון שלכם בשווי ₪400. קבלו חיסכון ללא תחרות בכל זמן ובכל מקום. אל תחכו - פעלו עכשיו וחסכו בגדול!
  • כלים וירטואליים, פלאגים - VST/i
    RE: VST ARSENAL 2024
    mixtrim: פוסט הסיום החגיגי! :bass: :guitarist: :drummer: :singer: :acousticG: :keyboard: נכתב... לשרשור המלא אחרון
  • 24 שעות- אוף טופיק
    מישהו זוכר את החולצה הזאת?
    miko: יש לי אותה איזה 2 עשורים ואפילו לא דהתה! (התמונה מטעה, זאת זווית... לשרשור המלא אחרון
  • אקוסטיקה, סביבת עבודה
    איטום לחדר של תופים במרכז לימודי נגינה
    שאול: אני יש לי מרכז לימודי נגינה ויש כמה חדרים של חוגים אני עכשיו עובר... לשרשור המלא אחרון
  • קידום עצמי
    RE: Boketto - הרכב אינסטרומנטלי חדש
    acidhead: היה הרכב ישראלי אחר עם אותו השם לשרשור המלא אחרון
Axiom Pro 49 - מקלדת היפר-שליטה מ-M-Audio
by