סדנה | ניווט הקריירה המוסיקלית בתעשיית המוסיקה העכשווית - גיא סלמה | 5.4.09 | 18:30
Thursday, 02-04-09, 00:00, ACT ::: ::: נושא: לימודים @ 1749
גיא סלמה,מרצה במכללת bpm ומנהל מחלקת יחסי הציבור בלייבל הטראנס המוביל הוממגה יעביר סדנה מרתקת שתלמד אתכם כל מה שרציתם לדעת על התעשיה ואף פעם לא היה לכם את מי לשאול. הסדנה תוקדש לניווט הקריירה המוסיקלית בתעשיה הישראלית והעולמית, ותהיה בסימן המדיה החדשה.
"השוק משתנה", אומר סלמה,"המדיה מתמתחת כל הזמן. זה סוף עידן האנלוגיה, כולם עוברים לדיגיטל. חשוב להגיע לסדנה כדי להכיר את השוק החדש ולאן הוא הולך ומתפתח. מה צופן העתיד, זהו דבר בסיסי שכל תלמיד ובוגר במכללה חייב לדעת".
נושאים נוספים שיעלו בסדנא הם פי אר (PR) האישי של חברת התקליטים, מה כדאי ומה אסור לעשות כשמשחררים סינגל, חוזים עם חברות תקליטים, זכויות יוצרים, זכויות סלולריות, שימוש נכון באתרים כמו פייסבוק ומייספייס, האם כדאי להקים אתר אינטרנט אישי? וגם על הדור הבא - המדיה דיגיטלית וסלולאר. ינתנו טיפים להפקה וטיפים להפצה, עבודה נכונה מול כל סוגי המדיה– טלוויזיה, רדיו, אינטרנט וסלולאר. "אני שמח להגיע לסדנת האומן המי יודע כמה שלי במכללה שהיא הבית השני שלי", אומר סלמה, "זו מכללה מקצועית, שמכשירה ומשדרגת את דור העתיד ללא היכר".
הסדנא מיועדת לסטודנטים\בוגרים של מכללת BPM ולאורחים, הכניסה חינם בהרשמה מראש. מלאו את טופס ההרשמה עכשיו ושמרו לעצמכם מקום בסדנה! להרשמה: 1700-500-881
הכותב: ראובן מנשרוף, מייסד ועורך אקט מוסיקלי ומומחה אודיו בעל 45 שנות ניסיון.
![[לנֶצַח] לקעקע דגימת סאונד על הגוף](https://img.youtube.com/vi/wVsXARjQc_w/0.jpg)
![[מציאות רבודה] כך ננגן תוך שנתיים וחודש, נרצה או לא](https://img.youtube.com/vi/qm2vg8Jncpo/0.jpg)



