OTUS - הדור הבא של שלטי DJ מ-EKS
בלב המכשיר, העשוי מסגרת אלומיניום חזקה הבנויה לעמוד בטלטלת הדרכים,. מצוי גלגל שיוט ( "7.5) מואר ובעל רזולוציה גבוהה, ועם יכולות כיול-רגישות. השלט תוכנן להתאים לכל מיקום או על פלטה סטנדרטית של תקליטן, כאשר הרעידות מונחתות משמעותית בזכות רגליים מיוחדות.

באזור השליטה הכפתורים מוארים באמצעות סמני LED לעבודה בתנאי מועדון, והכלי מאפשר שימוש בכל שילוב של תוכנה נבחרת. הוא אמנם מרגיש מצוין בסמוך למיקסר, כרטיס קול ועוד שלט, אך מסוגל להחליף את כולם אם נדרש, כי הוא מציע גם כרטיס קול בעל 4 יציאות (2 יציאות סטריאו) ושתי יציאות דיגיטליות. בנוסף, מיפוי MIDI מתקדם ודרייבר ASIO מאפשרים יצירת סטאפ במהירות רבה.
ה-Otus אף מאפשר גמישות רבה בכל הנוגע להתאמה אישית, עם מגוון כפתורים המקנים למשתמש שליטה מלאה
- אין צורך במקלדת או עכבר. המיקום של כל כפתור יוטב לשימושיות נכונה ולתנאי ביצוע הולמים. כל הפוקנציות העיקריות ממוקמות קרוב למפעיל, בעוד שלטי האפקטים מרוחקים יותר, מה שמקנה לקהל המאזינים מבט טוב יותר בעבודת ה-DJ על שלטים אלה.
בתכנון המכשיר לא פסחו על המחר, ומכאן שהותירו מקום לתכונות עתידיות. כפתורים מנותבים לפי דרישה, לחצנים, בוררים בלחיצה וסיבוב ומשטח מגע קיבולי, מעניקים חופש יצירתי מתקדם, בעוד הסליידרים הרגישים למגע מאפשרים כיווני פיץ' מדויקים.
מעל כל אלה, ה-Otus מציע שתי שכבות תפעול, ולמעשה כפול מספר הכפתורים, וזאת ניתן לממש באמצעות מתג המחליף בין השכבות ומציג חיווי תואם לכל מצב. השכבה השניה (המובחנת באמצעות צבע LED שונה), מציעה את האפשרות לשלוט על שתי פלטות וירטואליות עם Otus אחד, או אפילו תוכנה אחרת, כמו תוכנת VG נשלטת מידי.
נחדד כמה תכונות כמו פיידר פיטץ' המופעל ע"י מגע בלבד, 6 כפתורי מגע שניתן לעשות איתם מה שתרצו, עכבר מגע מובנה - כך שלא צריך להרים את הידיים אל המחשב, ג'וג ענק עם רגישות מגע בחלקו העליון, מיני ג'וגים לחיצים לדפדוף מהיר ונוח בתיקיות המחשב או בחירת אפקטים, לא פחות מעשרה כפתורים סיבוביים (נובים) לשליטה על פרמטרים שונים, כפתורי לופ ייחודיים, יציאות אודיו ואזניות מקצועיות מאפשרות חיבור ישיר למערכת DJ או לבקרת תוצאה באוזניות.
הדגמות ווידאו ::: סקירות

![[בס] למה שלא כל מיתר יהיה על צוואר משלו?](https://img.youtube.com/vi/MVyvV0tOOjw/0.jpg)






