Crimson II - מערכת תופים אלקטרונית עם ראשי פטנט לתחושה טבעית מ-Alesis
מערכת תופים אלקטרונית מעוררת השראה, טבעית למתופף ועתירת אפשרויות סאונד והקלטה
.jpg)
ה-Crimson Mesh Kit II הינה מערכת תופים אלקטרונית המכילה 9 חלקים, המציגים את הפטנט הייחודי של Alesis בייצור פדים מרשת שזורה, מה שמעניק את התחושה המושלמת ויכולות ההבעה למתופף. פטנט זה מורכב משזירה צפופה והדוקה של פני הפדים, ללא ספק צעד חשוב בכל הקשור לפדים בכלל ותופים אלקטרוניים בפרט.
חלקיה של המערכת כוללים תוף בס "8 (KICK), סנר עם 2 אזורי רגישות "12, שני טאמים "8 עם 2 אזורי רגישות, טום רצפה "10 עם 2 אזורי רגישות, יחד עם היי-הט "12 הכולל פדל ועוד שתי מצילות קראש "12 עם CHOKE, ומצילת רייד 14" בעלת 3 אזורי רגישות.
המערכת מקובעת על מעמד כרום הכולל ארבעה תומכים בעלי נעילה מהירה באיכות משובחת וסטנד נפרד לסנר, המציג חביקה כפולה, מה ששומר על כל המערכת יציבה, לא משנה כמה חזק מנגנים עליה.
המודול המגיע עם המערכת מציג עולם ומלואו של יכולות סאונד והשראה, וכולל 74 סטים של תופים (54 מוכנים מהיצרן ועוד 20 בתכנון אישי של המתופף), ועם למעלה מ-671 סאונדים ו-120 ערוצי ליווי מובנים, מקליט בזמן אמת, וכניסה "1/8 לחיבור מכשיר נייד (סמארטפון), כך שאימון או נגינה עצמית הופכת לחוויה מלאה ואמיתית יותר.
.jpg)
בנוסף, קיימת גם יציאה סטריאופונית ראשית, יציאת אוזניות, וחיבור USB/MIDI בעזרתו אפשר לחבר כל ממשק של כלים וירטואלים בתוכנת המחשב או מודול אחר.
המודול ("מוח") של ה-Crimson II מציע גם כניסה לזכרון נייד USB, מה שמאפשר הטענת דגימות אישיות למקסימום גמישות. ברגע שהדגימות הועלו למודול, ניתן לנתב אותן לכל אזור בכל פאד במערכת. מכאן שאפשרויות הצלילים הינן אינסופיות, וניתן אפילו להטעין ערוצי פלייבק לנגינת ליווי.
תכונות עיקריות:
- ראשי תופים MESH מתוחים ועמידים לתגובה טבעית של התוף
- 2 אזורי צליל בסנר, טומים ופלור טום, 3 אזורים בRide
- מודול קרימזון II עם 74 סוגי מערכות תופים (20 user) עם 671 צלילים
- פונקציית הקלטה בלייב עם זיכרון עד 5 שירים בתוך המכשיר ועד 99 בכרטיס זיכרון
- יציאות USB/MIDI לשימוש בכלים וירטואלים ותוכנות עריכת סאונד
- מעמד יציב מכרום של 4 עמודים וסטנד כפול לסנר
- כל החיבורים והכבלים הדרושים כלולים בפנים









