The Future of Sound Production: Exploring the Latest Innovations in Audio Technology
תפריט
שלום אורח ::: Wed, 22 Oct 2025, 09:05
logo המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine AI

MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9

Saturday, 09-04-11, 20:00, ACT ::: ::: נושא: אירועים @ 1796
ראו סקירות מוצרים בווידאו מהתערוכה באמצעות Audiofanzine  

KRKMusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9 חשפה שני סאבוו'פרים חדשים. ה-KRK12sHO וה- KRK12s. הראשון הינו אקטיבי ומיועד להתאמה לדגמי החברה כמו Exposé  או ה-VXT8  ומעניק את האפשרות לחוות הפקת תדרים נמוכים עד 29 הרץ. עם דרייבר "12 בעל קונוס קבלאר הממוקם על חזית מחוטבת למניעת השתברות גלי קול, מוצא אות קדמי מרחיב את הטווח ומנחית את ההידבקות והטורבינה הקרובה, בעוד המגבר מפיק 400 וואט עם קרוסאובר קבוע ב-80 הרץ.
גם ה-KRK12s  מוגבר פנימית ותוכנן להעניק נמוכים עד 34 הרץ. אף הוא עם חזית מעוקלת ודרייבר מסוג קבלאר. כאן המגבר מפיק 225 וואט והקרוסאובר במוצא האות-הממשיך ביציאת ה-line קבוע על 80 הרץ, כאשר הסאב ניתן לכיול מ-50 ועוד 130 הרץ.

MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9פסנתר חדש, מסדרת FP של Roland. ה-FP-4F מציע סאונדים בטכנולוגיית SuperNATURAL. עם צליל איכותי ועמיד בניוד, בעל מנוע סאונד עתיר יכולות הבעה, מגע טבעי בטכנולגית  Ivory Feel לתחושת פסנתר גראנד, מגוון ליוויים אוטומטיים בשלל סגנונות וכלי נגינה, מהלכי אקורדים, תפקידי באס ותופים. הכלי כולל ממשק USB ומאפשר חיבור מקור שמע חיצוני לנגינה עם המוסיקה החביבה עליכם, כולל יכולת להסיר את תפקיד הסולו מהקטע המושמע לצרכי אימון. ממשק משתמש קל ונוח לתפעול, אפשרות הוספת 3 דוושות רגל להדמיית גראנד פיאנו של ממש.

MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9TC-Helicon המפתחת כלי עיבוד, לרוב עבור שירה וגיטריסטים הציגה מיקרופונים חדשניים דינמיים,MP-70 וה- MP-75, אשר מלבד התאמה נהדרת לשירה, עם קפסולת Lismer  ומגנט נאודימיום למוצא אות חזק וביצוע חלק, דחיקת רעשי צד ופידבקים, מאפשרים שליטה על האפקטים בשימוש ישירות מהמיקרופון. ה-Mic Control מאפשר תקשורת בין המיקרופון לאפקטים הפופולריים של החברה באמצעות ממשק USB הבנוי בגוף הכלי. ניתן להוריד עדכון למכשירי האפקטים כדי שיתמכו בפונקציה החדשה.
MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9TC-Helicon מציעה את מהרמן השירה המוכר שלה לקהל רחב יותר, וזאת באמצעות ה-VoiceTone H1 - מעבד הרמוניות שני תפקידים המשלב שליטת גיטרה בטכנולוגית NaturalPlay  ומנגנון פיץ'/סולם המאפשר לזמר להפיק ליווי קולי. ההפעלה פשוטה והתוצאה די טבעית; הזמר בוחר מתוך 8 אפשרויות קוליות ואז קובע את המיזוג בין ההרמוניות, אם השליטה היא באמצעות גיטרה (יש חיבורים מתאימים למעבר שלה דרך המכשיר) או בחירה ידנית של מפתח וסולם, ובאמצעות מתג רגל ניתן להפעיל או לכבות את הליווי.

MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9DJ TECH כאמור הפגיזה מכשירים חדשים בתערוכה, ונציין עוד שניים, כמו ה-Hybrid X1 המציע שלט מבוסס קוד זמן ונגן מדיה משולב. מיועד לתקליטן משופשף הוא מאפשר לעבוד עם מחשב או התקני זכרון מסוג SD או USB. למצב הראשון נדרש רק כבל לחיבור למחשב ולהעלות את תוכנת ה-DJ החביבה עליך, כמו Traktor Pro, Virtual DJ, Deckadance ולהשתמש ב-uSolo FX כשלט מידי וה-X10 כמיקסר חיצוני. ניתן להפעיל את סראטו סקראץ' וטראקטור סקראץ' במצב הייברידי, להשתמשMusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9 במכשיר בהתקן מאגר לקטעים רבים וליהנות מקבצי אודיו עם פונקציות מתקדמות כמו נקודות חמות, סריקת ערוצים עם חיפוש חכם, ומיקס באמצעות עקומות פיידר שונות.
ה-iScratch 201 הינו שלט DJ מקצועי ומולטי-נגן CD/USB/ MP3 התומך בכל מדיה פופולרית להשמעה ואחסון. האפקטים המובנים מאפשרים מגוון שימושי לעיבוד והעשרה, כמו אקו, פלאנג'ר, פילטר, סקיד והקפאה, כמו גם רברס עם סינכרון לביט או ידני. פונקציית ההקפאה עובדת עם האוטו-לופ ומאפשרת גישה ישירה ל-4 קביעות אורך, וניתן ליצור אפקט דרמטי עם פונקצית Rewind CUE. פונקציות נוספות הן "הערוץ הבא", יכולות חיפוש חכם, הכנת הספריה על המחשב וחיפוש של אמן, אלבום, סגנון וכו'. כלומר, כלי  המציע נגן מדיה ושלט מידי בו זמנית, כולל יכולת שימוש בתקליטור timecode.

הכותב: ראובן מנשרוף, מייסד ועורך אקט מוסיקלי ומומחה אודיו בעל 45 שנות ניסיון.

גלו מבצעים מדהימים! לחצו כאן כדי לגלות את רבי המכר של Temu ולקבל את חבילת הקופון שלכם בשווי ₪400. קבלו חיסכון ללא תחרות בכל זמן ובכל מקום. אל תחכו - פעלו עכשיו וחסכו בגדול!
  • כלים וירטואליים, פלאגים - VST/i
    RE: VST ARSENAL 2024
    mixtrim: :headphones: העולם הדיגיטלי הקנה לנו מכשירי אפקטים ורוורב פיזיים... לשרשור המלא אחרון
  • אקוסטיקה, סביבת עבודה
    איטום לחדר של תופים במרכז לימודי נגינה
    שאול: אני יש לי מרכז לימודי נגינה ויש כמה חדרים של חוגים אני עכשיו עובר... לשרשור המלא אחרון
  • קידום עצמי
    RE: Boketto - הרכב אינסטרומנטלי חדש
    acidhead: היה הרכב ישראלי אחר עם אותו השם לשרשור המלא אחרון
  • SoundBoard - סאונד מקצועי
    RE: הסרת צלילי תופים מתקליט קיים
    Rock_Artist: בפועל יש יחסית מעט מודלים קיימים שבהם משתמשים כולם. רוב המודלים... לשרשור המלא אחרון
MusikMesse Prolight + Sound 2011 - מבזקים 9
by