The Future of Sound Production: Exploring the Latest Innovations in Audio Technology
תפריט
שלום אורח ::: Tue, 28 Oct 2025, 17:19
logo המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine AI

Muzik מ-ת-ר-ח-ב

Sunday, 31-01-10, 00:00, ACT ::: ::: נושא: לימודים @ 1605
Muzik מ-ת-ר-ח-בלאחר שלושה חודשי עבודה אינטנסיביים והשקעה של כ- 600,000 ¤, נפתח בשעה טובה האגף החדש של Muzik.
האגף החדש, שהופעל לראשונה ביום הפתוח שהתקיים ב- 8.1.10, משתרע על 130 מ"ר ונועד לענות בעיקר על הצורך הגובר והולך בחללי נגינה בביה"ס. לשם כך הוא כולל 3 חדרוני נגינה מטופלים אקוסטית, שישמשו את תלמידי ביה"ס לצורך אימון, תרגול ושיעורי נגינה ופיתוח קול אישיים.
גולת הכותרת של האגף החדש הוא ה- Muzik Live Room – אולם הופעות שנבנה תוך תכנון אקוסטי קפדני, המספק מקום לקהל של 50 איש בישיבה או כ- 80 בעמידה. האולם מיועד בראש ובראשונה לשמש כבית להופעותיהם של תלמידי Muzik ובוגריו. לשם כך הוא מצויד במערכת סאונד מעולה של Electro Voice, הנשלטת ע"י קונסולת O1V96 של ימאהה, וכולל גם מערכת תאורה. האולם מחובר ומחווט אל חדר בקרה, הנשלט ע"י קונסולת Mackie Onix 1640i ומוניטורים של Quested, באופן המאפשר הקלטה ברמה גבוהה של ההופעות לערוצים נפרדים. תקרת האולם כוללת גם תשתית למצלמות וידאו דיגיטאליות מובנות, כך שבקרוב תתווסף האפשרות לספק לאמנים המופיעים בו, מיד בתום הופעתם, את כל חומרי הגלם (אודיו + וידאו), הדרושים ליצירת וידאו קליפ. לצד ייעודו העיקרי להופעות, ישמש ה- Muzik Live Room בשעות היום את תלמידי ביה"ס לחזרות והקלטות, ויארח גם את סדנאות האמן הנערכות בביה"ס.
תלמידי Muzik ובוגריו מוזמנים לשריין לעצמם מועדים להופעות ב- Muzik Live Room אצל אילת – eilatroller@muzik.co.il.
הכותב: ראובן מנשרוף, מייסד ועורך אקט מוסיקלי ומומחה אודיו בעל 45 שנות ניסיון.

גלו מבצעים מדהימים! לחצו כאן כדי לגלות את רבי המכר של Temu ולקבל את חבילת הקופון שלכם בשווי ₪400. קבלו חיסכון ללא תחרות בכל זמן ובכל מקום. אל תחכו - פעלו עכשיו וחסכו בגדול!
  • כלים וירטואליים, פלאגים - VST/i
    RE: VST ARSENAL 2024
    mixtrim: פוסט הסיום החגיגי! :bass: :guitarist: :drummer: :singer: :acousticG: :keyboard: נכתב... לשרשור המלא אחרון
  • 24 שעות- אוף טופיק
    מישהו זוכר את החולצה הזאת?
    miko: יש לי אותה איזה 2 עשורים ואפילו לא דהתה! (התמונה מטעה, זאת זווית... לשרשור המלא אחרון
  • אקוסטיקה, סביבת עבודה
    איטום לחדר של תופים במרכז לימודי נגינה
    שאול: אני יש לי מרכז לימודי נגינה ויש כמה חדרים של חוגים אני עכשיו עובר... לשרשור המלא אחרון
  • קידום עצמי
    RE: Boketto - הרכב אינסטרומנטלי חדש
    acidhead: היה הרכב ישראלי אחר עם אותו השם לשרשור המלא אחרון
Muzik מ-ת-ר-ח-ב
by