Supporter
פורסם: ראשון 11 מאי,03 05:33
שלום אנשים... חיפשתי בפורם אבל לא מצאתי ביקורת רצינית לגבי המקלדת שליטה הזו..
אם למישהו יש מה להגיד עליה למשל בנושאי רגישות נובים, קלידים, ובואפן כללי... לפני שאני זורק 1000 שקל... אם זה שווה את זה יחסית נגיד לאוקסג'ן 8
בתודה ושלום
Act Compatible
פורסם: ראשון 11 מאי,03 06:26
יש לי אותה שנה... קניתי אותה במקור כדי להפעיל איזה מודול שהיה לי ולזרז את תהליך הכתיבה ב קיובייס . הנובים קשים קצת לטעמי אני מעדיף רכים אבל ככה אתה יותר מדוייק... הרגישות של הקלידים עצמם סבבה יחסית לכמה מקלדות רגילות אחרות. נורא פשוט לתפעל את כל האופציות במקלדת לא פתחתי את החוברות פעם אחת. הייתרון העצום לפי דעתי זה שניתן לחבר את המקלדת דרך usb ולא צריך שנאי ובנוסף שהמקלדת מחוברת הכניסת midi שבמקלדת משמשת ככניסת מידי נוספת...
יש גם כפתורים 1 - 10 שאתה יכול לבחור פריסטים דרך המקלדת... זה יתרון
למען האמת קניתי אותה בגלל שבזמנו שהיה לי כסף לזרוק על זה וגם קיבלתי הרבה יותר כפתורים , אוקטבות ונובים יחסית למחיר.
חסרונות - 1000 שח זה משהוא כמו 10 ימי עבודה בשכר מינימום.
אני אישית סולד מכלי זמר בגלל השיווקיות שלהם, אל תקשיב למוכרים שלהם תנסה תשחק תרגיש אם נוח לך.
לא יודע מה יש בשוק היום, לשניה לא התחרטתי שקניתי אותה אולי הרולנד יותר טוב אבל אז זה היה יקר...
פורסם: ראשון 11 מאי,03 08:52
למשל ה- RADIUM 49 החדשה...קצת יותר יקרה אבל עם 9 זחלנים ו-8 כפתורי סיבוב...
יחסית ל- OXYGEN 8 - ההפרש קטן אך אתה מקבל פי 2 קלידים וזחלנים נוספים...
בכל מקרה שתיהן עדיפות בגלל ההיצע וההפרש במחיר... לדעתי.
פורסם: רביעי 14 מאי,03 14:01
לי יש אותה .... מה אני יגיד לך, לא מת עליה ....
עזוב לרגע את המגע הפלסטיקי על הקלידים, בטווח מחירים כזה לא ציפיתי למשהו מרשים ... אבל לאחר לא הרבה זמן חלק מה-knobs שלה עושים לי קצת צרות ( קפיצות "מתח" שנובעות ממגע לא איכותי של הפוטנציומטרים, ככל הנראה ) והם אכן קצת קשים וזה לא מוסיף לדיוק במקרה הזה ( לחלק מה-knobs אין שום בעיה "לדלג" מעל ערכים מסויימים, לא משנה כמה תשתדל לבצע תנועה קטנה ).
אם יוצא לך לבדוק את המקלדת החדשה של M-Audio .... אנא דווח מה גילית !