תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 10:35
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  BoazP  
האם מכשירים בRACK צריכים להיות צמודים אחד לשני?
הודעה פורסם: שני 21 אפר',03 08:35   
יש לי קומפרסור, פרה-אמפ, BREAK-OUT BOX של כרטיס DELTA 1010 והם כולם נכנסים לRACK 19 אינץ'. בנוסף לכך יש לי מיקסר ברינגר 2004A שבא עם זיווד RACK לשני הצדדים אבל אני חושב שהכוונה היא לשים אותו עם הפנים למעלה ולא קדימה אבל אני לא מוצא RACK שיש בו מקום להתקין מיקסר למעלה. אין לי POWER AMP למרות שאני תוהה אם היה לי כמה מרחק היה עדיף שהייתי שם בינו לבין מכשירים אחרים בRACK. אני מחפש RACK שיתן לי אולי להתקין את המיקסר למעלה ואת שאר המכשירים למטה.

השאלה המרכזית הראשונה שלי היא האם זה בסדר מבחינת צבירת חום או גורמים מזיקים אפשריים אחרים להתקין אותם אחד מעל השני בלי רווח או שמא עדיף לתת להם מרווח בין כל אחד וכמה? האם זה שהם צמודים אחד לשני לא גורם לחום שלהם להצטבר או שזה לא כל כך משנה?

שאלה שנייה מרכזית היא, אם אין לי RACK האם זה בסדר להניח אותם אחד מעל לשני? (רק לBREAK OUT BOX יש פתחי אוורור למעלה, לשאר המכשירים יש פתחי אוורור בצדדים אז חשבתי לשים אותם אחד מעל השני כשהBREAK OUT BOX נמצא עליון)

בועז
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שני 21 אפר',03 20:48   
השאלה שלך במקומה, והחשש שלך מובן.
יש לבדוק על מכשיר לגופו, לפתחי האוויר שיש/אין לו למעלה, לכמות החום שהוא פולט, לרעש שהוא מקרין (כולל שנאים נלווים) וחשיבות המיקום שלו מבחינת נוחות גישה/עבודה.
כמובן שמכשיר עם פתחי איוורור מלמעלה, אין לחסום, ולהשאיר רווח.
זכור שאוויר חם שואף למעלה, אז מי שמתחמם יותר שיהיה גבוה יותר (אם זה מתאים לך).
לעתים, במקרים של מכשירים חמים מאוד, כדי למנוע בלאי מואץ ותקלות, נוהגים לרווח בין מכשירים חמים (אם זה לא אסטטי, הרווח, ניתן לסגור עם פנל בלבד בחזית).

לגבי רייק עם מקום למיקסר למעלה:
יש כאלה, ראיתי גם בתערוכות וגם בארץ (ג.מ. מארזים - SKB היא החברה), וגם אפשר להתקין לבד למעלה.

הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
Zooot
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 22 אפר',03 01:34   
...And grounding should b considered 2 -

If clients were "star grounded" or floated no client should touch another.

Peace,

Zooot
  BoazP  
אוקיי אבל...
הודעה פורסם: שלישי 22 אפר',03 07:31   
איך אני יכול להוציא במדויק את הנתונים הדרושים כדי לדעת בדיוק כמה חום המכשיר אמור לקבל כדי שהוא ישמר לאורך זמן? הרי כרגע אני יכול סתם לשים יד לנחש ולשער... זה לא בעיה אני משער להשיג משהו למדוד במדויק את הטמפרטורה של המכשירים אבל על אף מכשיר לא ידוע לי במדויק מה הטווח של הטמפרטורות שבהן נורמלי בשבילו לעבוד. מה גם שהתוצאות שאני אשיג ביום מסוים יהיו שונות לחלוטין ביום אחר בהתאם לתנאי מזג האוויר המאוד משתנים בארץ...

על המחשב למשל אין לי מה לדאוג, אני שם MOTHERBOARD MONITOR והוא צועק לי מתי שהמחשב מתחמם (בינתיים קרה לי רק ביום של חמסין) ואז אני מכבה את המחשב ו\או מגביר את העוצמה של המאוורר. אני פשוט רוצה לשמור על המכשירים שלי כמה שיותר והייתי מעדיף למצוא דרך עובדתית לקבוע מה הסיבולת חום שלהם.

בועז
  BoazP  
ולגבי RACK
הודעה פורסם: שלישי 22 אפר',03 07:40   
אני לא באמת צריך RACK שניתן להעביר אותו ממקום למקום לסגור ולפתוח אותו וכו', אני פשוט רוצה משהו כדי להציב את המכשירים במקום אחד בלי שהם יזיקו אחד לשני. ואם זה בסדר פשוט לשים אותם אחד מעל השני באופן כזה מלמטה למעלה:

פרהאמפ (פתחי אוורור מקדימה ובצדדים)
קומפרסור (פתחי אוורור מקדימה ובצדדים)
BREAK OUT BOX (פתחי אוורור למעלה)

ולא אהיה חייב להוציא כסף על RACK זה יהיה נחמד מאוד. אם בכל זאת אני אהיה צריך RACK אני תוהה אם אולי יש אפשרות לפתרון זול אולי של מוטות ברזל מחוררים שאפשר להרכיב יחד לRACK ואיפה ניתן להשיג כאלה... ורק אם אני מוציא כסף על בניית\רכישת RACK אז מתחיל להיות לי קריטי לשים את המיקסר למעלה. (אם כבר אני מוציא כסף אז כבר)

כמו כן, מכיוון שאין לי הרבה מכשירים, אני לא רוצה לקנות RACK גדול מדי שיעלה לי עוד יותר כסף ממה שאני צריך, ואם המכשירים שלי צריכים מרווח גדול זה ידרוש RACK יותר גדול, ואני בכל זאת רוצה שיהיה לי מקום להרחיב לעוד מכשיר או שניים והמרווח עלול לתפוס לי את המרחב הזה. אז מכיוון שאין לי RACK בכלל אין לי אפילו אפשרות לבדוק את זה סובייקטיבית.

בועז
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 22 אפר',03 09:51   
לגבי חום המכשירים, בדפי הנתונים שלהם אמור להיות איזכור למקסימום מותר.
כן, הבדיקה היא ידנית. השאר מכשיר דולק דולק וכסה אותו עם מכשיר אחר לצבירת חום (אם אין לו פתחי אוורור) ובדוק לאחר שעה אם אתה יכול להניח כף יד הפוכה על זה. כל מד טפמרטורה יכול לעזור גם הוא.
לגבי בניית מסגרות זיווד לבד, יש כאן בפורום הוראות כיצד והיכן ניתן להשיג פסים. חפשש "rack" >כאן. קצת נגרות או ארון קיים (קרא שם), ואתה מסודר.
  BoazP  
תודה
הודעה פורסם: שלישי 22 אפר',03 12:29   
אני אנסה למצוא. בכל מקרה חיפוש מילה RACK נתן לי 15 עמודים של נושאים לא קשורים בכלל. האתר של TL AUDIO כבר לא מפרסם מידע על הIVORY SERIES הראשון רק השני אז אני לא מוצא מידע על הטמפרטורות שם ולא ראיתי מידע כזה בספר הוראות. אז רגע אני אמור לחכות לראות אם אני נכווה? #smile

בועז
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 22 אפר',03 13:06   
הנה תוצאות חיפוש שיעשירו אותך:
ריהוט ו-racks לאולפן ביתי
התחממות מכשירים באולפן
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון