פורסם: שלישי 27 דצמ',11 20:37
שחר אני כבר לא יכול לחכות...בתור עובד בחברת הגברה בינונית (אם נלך לפי הראש שלך אז יש מקיסר דיגיטלי וליין אראי ) ונהנה לקרוא את ההודעות.
אולי תספר לנו באיזה חברה אתה עובד?
תמונות יהיו מגניבות.
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שלישי 27 דצמ',11 21:06
כל מילה אמת......שחר
מעבר עולם הבמה מאנלוג לדיגיטל קיבל תנופה רצינית בשנים האחרונות וכל חברה מאמצת לה מיקסר דיגיטלי כזה או אחר.
כחלק מעבודתי אני מעביר הרצאה בדיוק בנושא הזה "יתרונות הדיגיטל בעולם הבמה"
לכל בתי הספר לסאונד בארץ ולחברות הגברה.
{מי שמעוניין בכיף.....ללא תשלום}
המיקסר הדיגיטלי נותן תפנית רצינית בכל הנוגע לחשיבת הטכנאי/בעל חברת הגברה,
עלות אל מול תועלת....אם בעבר מולטי כבל 48 כניסות ו 16 חזרות היה תופס רבע משאית ו2 אנשים כדי לפתוח אותו ולפרוס אותו מה היום שכבל הדיגיטלי cat5 נראה ומרגיש ממש כלום משהו שיכול לשבת איתך על הקטנוע ולוקח בדיוק דקה אחת על השעון.
הבעייה מתחילה כאשר הטכנאי אינו ממוקד על הסאונד כאשר פרוסים בפניו כמעט אין ספור אפשרויות,אם זה 8 מכשירי אפקטים וקומפרסור גייט על כל ערוץ ו EQ בלי סוף אפשר בקלות לאבד את הראש ופשוט להעמיס {בעל הבית השתגע}.
המקום שאנו רוצים להיות בו הוא סאונד נקי וצלול ע"פ מה שאנו שומעים ולא ע"י הוספה של מכשירים שבעולם האנלוגי היינו חולמים עליהם.
הבעיה הגדולה של מיקסר דיגיטלי הוא ההרגל ולהכיר את המיקסר הספציפי שעליו אנו עומדים לעבוד,
במיקסר אנלוגי אני מניח {מנסיון אישי} שיקח לך משהו כמו דקה עד שתי דקות להבין מה קורה מי נגד מי ויאללה בלאנס.
במיקסר דיגיטלי הדבר שונה ועלינו להיכנס אילו קצת יותר לאט מה שגם אנו נצטרך את האיש הטכני שמכיר את המיקסר ויוכל לעזור לנו לגשת לדברים בצורה מהירה וקלה מבלי שנצטרך לשבור את הראש.
החלום שלי הוא שכל עולם המיקסרים הדיגיטלים ידעו "לדבר" אחד עם השני כלומר מיקס שהכנתי על מיקסר אחד יוכל לעלות על מיקסר אחר.
הנוחות לעבוד על מיקסר דיגיטלי תלוייה בפשטות התכנון שלו ע"י היצרן ובהיכרות של הטכנאי עם אותו מכשיר...
בקיצור--- אין מה לעשות אנחנו שם ושווה לנסות ולתרגל על כל מיקסר דיגיטלי
כנראה שבאחד הימים {סביר להניח בלילות} נאלץ לשבת לפניו.......