פורסם: שני 06 יונ',22 20:06
תודה על המענה
לצערי אין עם מי לדבר. שכנים מתלוננים והוא לא מפסיק, צועק חזרה, לפעמים גם מגביר בתגובה.
פניות למוקד העירוני או לגורמים אחרים בעירייה לא עזרו כי הוא עושה את זה "בשעות המותרות".
לתפוס את העוצמה הלא סבירה בשעות אחרות גם בעייתי כי אי אפשר לצפות מתי זה יקרה, ועד שיגיעו, אם יגיעו בכלל, עלול להסתיים.
הוא מפעיל בגינה שלו ולכן זה לא חסום בשום צורה. גם לפעמים כשהדלת לגינה סגורה שומעים ומרגישים כי זה חזק.
הגינה שלו גובלת בחומת החניון של הבניין שלי. הקירות של הבניין דקים, בנייה ישנה. זה כנראה עובר גם דרך החניון וגם באוויר.
אם אזמין איש מקצוע, יש הערכה למחיר של הייעוץ? כלומר הייעוץ עצמו, שהוא עלות נוספת על העבודה.
האם יש דרך לייעץ בכלל בלי לתפוס את זה כשזה קורה? החשש שלי הוא שאתקשה להזמין איש מקצוע בדיוק כשהוא שם את המוסיקה, בגלל שזה לא צפוי ולחלוטין לא בשליטתי.
פורסם: רביעי 08 יונ',22 14:11
אני סוגרת הכל, שמה רעש לבן בטלוויזיה, מזגן, אוזניות. עדיין מרגישה את הבס. סגירת החלון לא מספיקה כי הקירות דקים... זה אכן נשמע כאילו אני שמתי. מדובר גם ברחוב שקט בסה"כ (היה מאוד שקט עד לרכישתו את הדירה שלו...) אז עוד יותר שומעים, גם דיבורים מהחצר שלו שומעים בבירור.
הדירה של המשפחה. זו שאלה אם לעבור, בתקווה שבמקום אחר לא יהיה עד כדי כך נורא (מה שלא מובן מאליו במדינתנו :/), או לנצל את האפשרות שכאן יש לי אפשרות לעשות דבר כזה, מה שלא יהיה בדירה אחרת...
איטום נייד לפתחים נראה לי יספיק במקרה הזה
תודה רבה לשניכם על המענה... אשקול את הברירות...
פורסם: שישי 17 יונ',22 20:48
לצערי אין שום תקשורת איתו. הוא בן אדם בעייתי ואגרסיבי, אני שומרת מרחק ובכנות מפחדת שפנייה אליו תוביל להתנכלות.
ניסיתי לבדוק עם אפליקציה אבל זה לא משקף... כותב 50-56 בערך (במצב שבו הוא משמיע בעוצמה בינונית-חזקה ביחס אליו), גם כשיש בסים מאוד מורגשים, כמו מרכב כבד שעובר בכביש.