תומך
פורסם: שני 01 פבר',21 15:18
מבערך יום שבת האחרון אני לא שומע באוזן ימין מתחת ל 400 הרץ, כאילו שמו לי היי פאס פילטר על האוזן. עדיין לא הלכתי לרופא כי לא בא לי להסתובב יותר מדי במרפאות עם כל הקורונה הזאת, מעדיף לחכות קצת לראות אם זה יעבור לבד (הבנתי שברוב המקרים ממילא לא מצליחים לזהות את מקור הבעיה ובהרבה מקרים הבעיה עוברת לבד), אם זה לא יעבור אני אלך לבדיקה.
מישהו פה חווה משהו כזה, ירידה בתדרים הנמוכים באוזן אחת?
תומך
פורסם: שלישי 02 פבר',21 09:37
תודה על התגובה.
לא קדם לזה שום ארוע. אני אלך לבדיקה ואעדכן.
תומך
פורסם: שלישי 02 פבר',21 13:29
לא רוצה להטעות ואין לי ניסיון אישי עם בעיות מהסוג הזה אבל מעדויות רבות עולה כי שימוש בשמן זית שבתוכו הושרה צמח אנטי בקטריאלי כגון זעתר,ארתימיסיה או שום וכדומה יטפל בדלקות ופינוי טפילים מהאזור.
דבר נוסף שיש איתו ניסיון רב בטיפול הוא hydrogen peroxide ישמש כממיס לדונג שהצטבר וזז בתוך האוזן שיכול להיות שזה המקרה,למרות שהייתי מצפה להעלמות התדרים הגבוהים ולא הנמוכים,אך שוב ,אין לי ניסיון בנושא.בהצלחה
תומך
פורסם: שלישי 02 פבר',21 14:43
תודה Zmani
אני אראה מה אני יכול ללמוד בקשר לתרופות טבעיות.
בקשר לממיס דונג, לפי המידע שקראתי באינטרנט זה באמת נראה שמקשרים הצטברות דונג עם ירידה בתדרים הגבוהים ולא בנמוכים אבל אולי בכל זאת שווה לנסות.
תומך
פורסם: שלישי 02 פבר',21 17:33
נראה לי שיש אפשרות למרפאה פרטית דרך קופת חולים, אני אבדוק את זה. תודה.
תומך
פורסם: רביעי 03 פבר',21 14:09
חדשות טובות, נראה שהמצב מתחיל להשתפר בצורה ספונטנית ללא טיפול. כרגע אני יכול לשמוע למטה עד ל-50 הרץ. העוצמה עדיין חלשה יחסית לאוזן שמאל אבל המצב הרבה יותר טוב.