פורסם: ראשון 27 דצמ',20 09:28
שלום,
אשמח לעצה - נראה לי בעיה ממש בסיסית אבל לא מצאתי פיתרון בשום מקום.
עובד עם קיובייס ו VSTs שונים (הבעיה מתרחשת גם כשאני עובד איתם standalone).
כשאני משתמש ב VST, אפילו רק נגינה בלי הקלטה, וההארד-דיסק עובד תוך כדי, יש פאקים - רעשים והפסקות בסאונד.
עובד עם windows 7, יש לי 8 גיגה זיכרון, ה - CPU לא עובד קשה מדי. החלפתי הארד דיסק ועדיין הבעיה נשארה.
תודה!
פורסם: שלישי 29 דצמ',20 22:39
לגבי השאלה מתי זה התחיל, זה תמיד הציק לי, קשה לי לזכור ממתי ועכשיו החלטתי לנסות לחקור את זה ולכן החלפתי את ההארד דיסק הישן בדגם יותר עכשווי (אבל לא SSD). אני חושב שזה כן שיפר במעט. גם קודם וגם עכשיו כ - 40% מהמקום בהארד דיסק פנוי.
בעקבות התשובה התחלתי לחקור את זה יותר, וראיתי שזה באמת לא קורה כל הזמן, ויש מתאם מסויים עם המדד של קיובייס של audio processing load. כמו כן יש לזה מתאם עם זה שאני טוען יותר כלים לזיכרון, אבל פה החלק המוזר - הזיכרון לא מלא וגם לא קרוב (למשל 4, 4.5 ג'יגה תפוס מתוך 8). ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה - VST Audio System אבל לא היתה הגדרה חד משמעית שעזרה. אני אמשיך לבדוק אפשרויות...
Act Compatible
פורסם: רביעי 30 דצמ',20 20:21
מחזק את ההמלצה לאופטימיזציה.
אם ההרד דיסק עובד אפילו לא בשעת הקלטה, ואכן יש עודף RAM, אולי מדובר בקבצים זמניים.
ממליץ להתקין הארד דיסק נוסף (לא partition!), יכול להיות קטן בנפח, ולהגדיר עליו את תיקיות TEMP, TMP, וליתר בטחון גם את ה page file.
דרך לחצן ימני על my computer,
properties,
advanced system settings,
advanced,
environmental variables,
system variables,
להגדיר TEMP ו TMP לדיסק הנוסף במקום הנוכחי.
Performance - settings,
Advanced
Virtual Memory - Change
לבחור את הדיסק הנוסף ל Page File ולבטל את הנוכחי,
להגדיר Custom size בשני השדות לפי מה שמצוין ב Recommended.
פורסם: חמישי 31 דצמ',20 17:43
חבל לקנות עוד ארדיסק במקרה הזה, לא סביר שהבעיה מגיעה מ Pagefault. בדיקה של Latencymon תאשש אם זה Hard Pagefault count.