תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 04:15
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  Inonel  
s90x או nord stage.. משקל, ניידות, התלבטויות
הודעה פורסם: רביעי 28 מרץ,18 10:44   
שלום! אשמח לעזרתכם.
לא מזמן קניתי את ה-yamaha s90xs למי שמכיר, האמת שחיפשתי פסנתר חשמלי ויצא שקניתי אותו כי הוא עלה ממש זול.. (3000), שאלה ראשונה: האם הוא נחשב טוב ביחס לשוק? ואיך הוא ביחס ל-nord stage? האם הוא בסקלה שלו בכלל? שאלה שניה:החסרון הגדול שלו הוא שהוא ממש ממש כבד ולא נוח להתניידות (שוקל כ 20 קילו אם אני לא טועה), אני צריך כלי יותר קל.. האם ה-nord יותר קל? והאם אתם ממליצים לי למכור אותו ולקנות את ה-nord? (לא רק מבחינת המשקל אלא גם מבחינת הכלים עצמם..) כמו כן במידה ואני מחליט למכור אותו, כמה אני יכול לדרוש עליו במחיר? (אני קניתי אותו במחיר ממש זול..). מחכה ממש לתשובותיכם.. תודה מראש!
C172
Expert
הודעה פורסם: רביעי 28 מרץ,18 11:11   
ה-S90x מקלדת מעולה. ניגנתי עליה פעם אחת ומאד התרשמתי.
נכון, היא כבדה מאד, אבל ימהה אוהבים את המקלדות שלהם ככה #smile

לגבי השוואה עם הנורד, אם אתה משווה ל-Stage 88, אז יש מצב שהנורד קל יותר, אני לא בדקתי, אבל אם כן, לא בהרבה.

אישית הייתי מעדיף את הנורד, כי מעבר לזה שהוא נשמע פצצה (אם פסנתרים עסקינן, אז גירסה 3 האחרונה העיפה לי את הראש לגמרי), הוא לדעתי מקלדת שההתאמה שלה לבמה היא ברמה ששום יצרן אחר אפילו לא התקרב אליה. התפעול של הנורד הוא קל ואינטואיטיבי מאד, שזה יתרון ענק. יש להם את ממשק המשתמש הכי קטלני בשוק לדעתי.

אבל, זו ההעדפה שלי ואולי אתה מחפש דברים אחרים.

אם אתה מוכר את ה-S90x, לא הייתי יורד מ-4000 שקל.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון