תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 09:15
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מאסטרינג
  ליאורי  
שינוי בקטע שעבר מאסטר-מוביל לקליפ,וניגון בתוכנת dj הורס קיק
הודעה פורסם: רביעי 31 אוג',16 09:29   
שלום אני נתקל בשני בעיות לא כל כך מובנות:כשאני פותח בקיובייס קטע שעבר מאסטרינג ואני סך הכל מוריד לו תדר מסוים הוא מראה לי שאני בדיסטרושיין,הרי הורדתי משהו ולא העלתי אז למה זה?ודבר שני מדוע כשאני מעלה bpm או מוריד בתוכנת dj אז הקיקים נשמעים כאילו נמעכים או לפי סדר מסוים של 3 נשמעים טוב והרביעי מעוך וכך לאורך כל הקטע?תודה
SAR
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 31 אוג',16 16:53   
אין הרבה סיכוי שתקבל תשובה מניחה את הדעת בלי דוגמיות לשמיעה ובלי לפרט מה בדיוק עשית במסטרינג
pig black
תומך
הודעה פורסם: חמישי 01 ספט',16 08:06   
http://www.electronics-tutorials.ws/articles/harmonic2.gif?81223b

בהפשטה, כל גל קול הוא בעצם גל מורכב מתדר בסיס והרמוניות. בתמונה המצורפת, בצד שמאל ניתן לראות את תדר הבסיס למעלה, וההרמוניות הראשונה, שנייה ושלישית מתחתיו. בצד ימין מראים את התדר המורכב שמתקבל מסיכום תדר הבסיס וההרמוניות.
תוכל לראות בבירור שככל שמסכמים יותר תדרים, הנקודה הכי גבוה על ציר ה Y נהיית יותר נמוכה.
במסטרינג (שוב, בהפשטה) מביאים את הקובץ למצב שבו הפסגות (peaks) החזקות ביותר נושקות ל 0 DbFS. כשאתה חותך תדר לאחר המסטר, אתה משנה את צורת הגל המורכב. כאשר העוצמה של תדרים מסויימים מוחלשת, הפסגות יהיו גבוהות יותר משהיו בגל המורכב שהתחלת איתו.

אין לי מושג לגבי הבעיה השנייה שתיארת.
  ליאורי  
מעולה תודה
הודעה פורסם: חמישי 01 ספט',16 11:26   
תודה רבה
  ליאורי  
אז איך זה מתבצע במיקסוס של dj?איפה הלימיטר?
הודעה פורסם: חמישי 01 ספט',16 11:30   
כשהדיג'יי ממקסס שני קטעים הרי העוצמות של שניהם בשמיים ולא נתקלתי בשום תוכנה של דיג'יי עם לימיטר שמגביל אותו,איך העניין נפתר?
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מאסטרינג

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון