פורסם: ראשון 17 ינו',16 16:09
היי, יש לי ריבוי יומנים בגוגל קלנדר.
יומן הופעות, יומן חזרות, יומן הקלטות ... וכו׳... מאוד נוח ועושה לי חיים קלים.
מאחר ואני עובד עם הרבה אנשים שמבקשים ממני אופציות לתאריכים אני מנסה למצוא דרך פשוטה במקום שאתחיל לרשום להם מייל עם כמות של תאריכים שגם ככה תשתנה בעוד חמש דקות, שאוכל לייצא את היומנים שלי בהדפסה ואז לשלוח להם את זה אבל שביומן לא יהיה כתוב האירועים שלי ביומן אלה רק פנוי או עסוק .
עכשיו אני יודע שאפשר לעשות את זה ע״י שיתוף יומן. אבל מאחר ויש לי ריבוי יומנים אני לא אתחיל לשתף אותם עכשיו עם כל היומנים שלי, ובשביל שהם לא יחשבו שאני פנוי או עסוק בתאריך מסויים הם חייבים לראות את כל המטלות שלי של כל היומנים ביחד. הדרך היחידה לעשות זאת היא ע״י הדפסה או שמירת קובץ פידיאף בצורת חלון חודשי.
האם יש דרך לעשות את זה ? אני לא מצליח למצוא דרך לעשות הדפסה או שמירה בשם ולשנות שהוא לא יראה את האירועים שלי איך שהם אלה אני רוצה שהוא ישנה את זה לפנוי או עסוק
16 GB 1600 MHz DDR3
Pro Tools 12 | Ableton live 10
פורסם: שלישי 19 ינו',16 12:14
אין לי אתר או משהו ... ( לא רואה צורך בזה בתחום שבוא אני עוסק לפחות )
בכל אופן מה שעשיתי זה שיניתי את ההגדרות תצוגה חד פעמית ביומן שלי לפנוי עסוק ואז עשיתי שמירה בשם ואת שלחתי במייל.
זה די מסורבל... אבל זאת הדרך היחידה שחשבתי עליה שתשיג את מה שאני רציתי.
אופציה 4 שרשמת נשמעת לי מעניינת. אני לא רוצה לשתף את היומנים.
אני רוצה ליצור מצב שאני יכול פשוט לעשות שמירה בשם כPDF שכל היומנים מופיעים יחד וכל האירועים רשומים כפנוי ועסוק , ככה אני אוכל לעשות את זה בצורה הרבה יותר מהירה. מאשר להתחיל לרשום להם אופציות של תאריכים מתי אני פנוי ומתי לא.
מה זה הקוד הזה שאתה מדבר עליו ואיך אני עושה את זה?
16 GB 1600 MHz DDR3
פורסם: שלישי 19 ינו',16 12:44
אני מבין מה אתה רוצה, אבל אין באמת דרך פשוטה לעשות את זה ביומנים של גוגל. אין צורה פשוטה להציג יומנים מאוחדים או לבחור שהיומן יציג רק מצב עסוק\פנוי לאחרים, בלי לשתף או לעשות את היומן פומבי. הדרך היחידה שאני מכיר לעשות את זה היא הדרך המסורבלת שהבאתי בפוסט. ברור שזו אופציה שלאו דווקא מתאימה לך, אבל חשבתי לשתף בה בכל מקרה.
למקרה שזה לא היה ברור: אלה לא היו ארבע אפשרויות, אלא הוראות בשלבים כדי להפיק את היומן המאוחד. הצורה המתחכמת והעקומה שהצעתי נועדה לעקוף את המגבלות של השירות. אתה יוצר יומן להטמעה באתר, הופך אותו לפומבי (אבל בצורה שתראה רק מתי אתה פנוי או עסוק). אז אתה שותל את היומן הנ"ל בדף רשת ומשתמש בו (כדי לשתף עם לקוחות או כדי להדפיס).
הקוד שאני מדבר עליו הוא קוד HTML, השפה שבה בנויים אתרי רשת. בתהליך שתיארתי קודם אתה מקבל מגוגל כמה שורות של קוד שנועדו להכנסה לתוך דף רשת. דף הרשת הזה יכיל את היומן המאוחד.
איך שאני רואה את זה, יש לך כמה אפשרויות. אתה יכול להשתמש בשיטה המסורבלת שלך. אתה יכול להשתמש בשיטה המסורבלת שלי. אתה יכול לחכות שחבר אקט יציע שיטה יותר טובה משתי אלה. או שאתה יכול לחפש משהו יותר מוצלח למטרה שלך מיומני גוגל. אף אחת מהאפשרויות האלה היא לא להיט גדול, אני יודע.
פורסם: רביעי 20 ינו',16 13:52
היי spacefox ראשית תודה רבה על התשובה הכנה. אכן שני השיטות מסורבלות.
היומן של גוגל רחוק מלהיות מושלם.
לי יש אינטגרציה מלאה של היומן של גוגל עם הקלנדר במק, ניסתי אפילו דרך הקלנדר במק לעשות את מה שאני רוצה וגם שם לא ניתן .
משום מה דבר כל כך פשוט וקל נהיה כזה מסובך.
בכל אופן אנסה לראות איזה שיטה יותר מתאימה לי.
תודה חברים על התשובות , אנסה להמשיך את זה מכאן.
16 GB 1600 MHz DDR3